Sergiy Rebrov

Sergiy Rebrov

Son dakika Sergiy Rebrov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sergiy Rebrov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sergiy Rebrov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sergiy Rebrov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sergiy rebrov gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 sergiy rebrov haberi bulunmuştur. Tüm sergiy rebrov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak, belli mi?
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak, belli mi? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında taraftarların merakla beklediği teknik direktör sorusuna yanıt verdi. Koç “Emre Belözoğlu’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 5-10 sene sonra Türkiye’nin açık ara en iyi hocası Emre Belözoğlu olacak. Teknik direktör olarak Emre Belözoğlu ile yola devam etmiyoruz.” Sözleriyle cevap verdi. Peki, Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak?
1.06.2021 Gündem
Fenerbahçe'den Rebrov sürprizi
Fenerbahçe'den Rebrov sürprizi Ukrayna basını Fenerbahçe'nin 46 yaşındaki teknik adam Sergiy Rebrov'la el sıkıştığını iddia etti.
29.05.2021 Fenerbahçe
Ferencvaros, Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazdı! Rebrov...
Ferencvaros, Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazdı! Rebrov... Eski Fenerbahçeli futbolcu ve teknik direktör Sergiy Rebrov'un çalıştırdığı Ferencvaros, Celtic'i 2-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turuna kaldı.
27.08.2020 Futbol
Ertuğrul Sağlam'a Şampiyonlar Ligi şoku!
Ertuğrul Sağlam'a Şampiyonlar Ligi şoku! Ertuğrul Sağlam'ın başında bulunduğu İran ekibi Tractör Sazi, Asya Şampiyonlar Ligi'nde Suudi Arabistan temsilcisi El-Ehli'ye deplasmanda 2-0 yenildi.
4.04.2018 Futbol
Fenerbahçe için sürpriz iddia
Fenerbahçe için sürpriz iddia Dick Advocaat'a veda etmeye hazırlanan ve Aykut Kocaman ile görüşmelerde bulunduğu kaydedilen Fenerbahçe için Ukrayna'da sürpriz bir iddia gündeme geldi: Sergiy Rebrov.
4.04.2017 Fenerbahçe
Bir skandal da basın toplantısında!
Bir skandal da basın toplantısında! Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov'un basın toplantısı büyük bir krize neden oldu
24.09.2021 Beşiktaş
Şenol Güneş çılgına döndü!
Şenol Güneş çılgına döndü! Beşiktaş'ın skandal hakem kararlarıyla Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından Şenol Güneş sinirlerine hakim olamadı.
6.12.2016 Beşiktaş
Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i...
Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i... Dinamo Kiev Beşiktaş maçının başlamasına saatler kaldı. Dinamo Kiev Beşiktaş maçının hangi kanalda ve şifreli mi yoksa şifresiz mi yayınlanacak olması merak ediliyor. Diğer merak edilen konu ise Beşiktaş'ın muhtemel 11'i. İşte Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ile ilgili detaylar...
6.12.2016 Şampiyonlar Ligi
Sergiy Rebrov'dan flaş Beşiktaş sözleri!
Sergiy Rebrov'dan flaş Beşiktaş sözleri! Dinamo Kiev'de teknik direktör Sergiy Rebrov'dan Beşiktaş ile ilgili açıklama geldi.
24.09.2021 Beşiktaş
'Beşiktaş'ın gücünün farkındayız'
'Beşiktaş'ın gücünün farkındayız' Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, Beşiktaş'ın atak gücünü iyi bildiklerini belirterek, "Savunmada da fazlasıyla gol imkanı veriyorlar. Biz elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız" dedi.
27.09.2016 Şampiyonlar Ligi
Rebrov'dan F.Bahçe'ye tüyolar
Rebrov'dan F.Bahçe'ye tüyolar Dinamo Kiev teknik direktörü Sergiy Rebrov, Fenerbahçe için tavsiyelerde bulundu.
25.07.2015 Fenerbahçe
Lucescu'ya Kiev şoku!
Lucescu'ya Kiev şoku! Dinamo Kiev, Ukrayna Kupası final maçında Shakhtar Donetsk'i penaltı atışlarında yenerek sezonu iki kupa ile tamamladı.
5.06.2015 Futbol
Dinamo Kiev'de Rebrov dönemi
Dinamo Kiev'de Rebrov dönemi Bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen Sergiy Rebrov, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in teknik direktörlüğüne getirildi.
18.04.2014 Futbol
Tribündeki casus!
Tribündeki casus! Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maçı elinde kağıt, kalemle izleyen Fener'in eski golcüsü düşüncelerini aktardı
4.02.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sergiy Rebrov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sergiy rebrov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.