Seren Serengil sağlığı ile ilgili konuştu! 'Şu anda...'
Seren Serengil sağlığı ile ilgili konuştu! 'Şu anda...' Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası hasta olan ve 47 kiloya düşen Seren Serengil, sağlığına kavuştu. Önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ve arkadaşı Arto ile objektiflere yansıyan Serengil, gazetecilerle konuşarak "Şu an sokakta yürüyor olmam bile mucize" ifadelerini kullandı.
7.01.2022 Magazin
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma...
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma... Ünlü sunucu Seren Serengil, zayıflık uğruna bıçak altına yattığından beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Serengil'i zor günlerinde bir an bile yalnız bırakmayan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi Hatay'dan İstanbul'a gelerek ünlü sunucuyu ziyaret etti. Serengil mutlu aile tablosunu Instagram'dan paylaşarak 'Aileye girdik pozu' notunu düştü.
27.12.2021 Magazin
Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Seren Serengil'den kötü haber! Kilo vermek isterken sağlığını kaybeden ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil tekrar hastaneye kaldırıldı. Serengil’in karaciğer ve pankreas organlarının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi. İşte detaylar...
10.12.2021 Magazin