Serdar Saatçı

Serdar Saatçı

Son dakika serdar saatçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serdar saatçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serdar saatçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Saatçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar saatçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 serdar saatçı haberi bulunmuştur. Tüm serdar saatçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Halil Umut Meler'e selam verdi! Ancelotti oynatmayınca patladı: Arda Güler'e bir şey oldu
Halil Umut Meler'e selam verdi! Ancelotti oynatmayınca patladı: Arda Güler'e bir şey oldu Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 kazandıkları Braga maçında Arda Güler'i oynatmayınca İspanyol basınında büyük tepki çekti. Ancelotti karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, yedek kulübesinde olmasına rağmen Arda Güler'i neden sahaya sürmediğini açıkladı. Öte yandan Braga'dan Serdar Saatçı, Real Madrid'den Arda Güler ve mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'in koridorda konuştuğu anlar dikkat çekti. İşte haberin detayları...
9.11.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un inanılmaz planı ortaya çıktı! Beşiktaş'ta kadro dışı kalmış genç yıldızı istedi
Jorge Jesus'un inanılmaz planı ortaya çıktı! Beşiktaş'ta kadro dışı kalmış genç yıldızı istedi Sezon başında Valerien İsmael'le sorun yaşadıktan sonra kendisine takım arayan, Jorge Jesus tarafından Artur Jorge'ye önerilen genç futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı ortaya çıkarken, Portekizli teknik adamın da 19 yaşındaki oyuncuya son derece sıcak baktığı belirtildi. İşte Fenerbahçe cephesinde yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
17.11.2022 Fenerbahçe
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş orta saha hattına takviye yapmak isterken, tecrübeli teknik adamın yönetime 'Yeni Talisca arıyorum' raporu dikkat çekti.
17.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! Serdar Saatçı 5 yıllık sözleşme imzaladı: Serbest kalma bedeli 40 milyon Euro
Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! Serdar Saatçı 5 yıllık sözleşme imzaladı: Serbest kalma bedeli 40 milyon Euro Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın 19 yaşındaki stoperi Serdar Saatçı Portekiz'in Braga takımı ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-Beyazlı takım bu transferden 2.5 milyon Euro bonservis alacak. Portekiz kulübü genç oyuncunun serbest kalma bedeli 40 milyon Euro olarak belirledi.
1.09.2022 Beşiktaş
Transferin altından Jesus çıktı! Sergen Yalçın'ın prensine kefil oldu Beşiktaş'ın yıldızını takımdan kopardı!
Transferin altından Jesus çıktı! Sergen Yalçın'ın prensine kefil oldu Beşiktaş'ın yıldızını takımdan kopardı! Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında 72.dakikada oyuna giren ve hocası Valerien İsmael tarafından 'Böyle oynayacaksan seni çıkarayım' serzenişiyle karşı karşıya kalarak 84'te saha kenarına alınan Serdar Saatçi transferde Jorge Jesus'un parmağının olması Beşiktaş cephesinde oldukça dikkat çekti. İşte 20 yaşındaki stoperin Braga macerası...
31.08.2022 Beşiktaş
Dele Alli transferi sonrası Beşiktaş'ta peş peşe ayrılıklar Montero, Serdar Saatçı ve Hasic...
Dele Alli transferi sonrası Beşiktaş'ta peş peşe ayrılıklar Montero, Serdar Saatçı ve Hasic... Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ta ayrılacak yabancılar da büyük merak konusu. Genç yetenekleri için gelecek planlamaya devam eden Siyah-Beyazlı ekipte Hasic’in gelişim için başka takımları kiralanması bekleniyor. Ayrıca takımdaki yabancı sayısını azaltmak isteyen Kara Kartal stoper mevkinde kontenjan açmayı hedefliyor ve performansı yetersiz görülen Montero’nun kiralık olarak gönderilmesi planlanıyor. Kadro dışı olan Serdar Saatçı'da ise sürpriz bir gelişme var...
27.08.2022 Beşiktaş
Yılın transfer sürprizi! Valerien Ismael kadro dışı bıraktı Jorge Jesus havada kaptı! Bedavaya...
Yılın transfer sürprizi! Valerien Ismael kadro dışı bıraktı Jorge Jesus havada kaptı! Bedavaya... Kim Min Jae'yi Napoli'ye gönderen, ardından Tisserand'dan 3 milyon euro bonservis bedeli kazanıp Caulker'ın sözleşmesini fesheden Fenerbahçe sürpriz bir stoperi gündemine aldı. Sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan 19 yaşındaki genç yeteneğe kancayı atan Jorge Jesus siyah beyazlı futbolcuyu çok isterken Ali Koç'un da bu transfer için gerekli çalışmaları başlattığı bildirildi.
26.08.2022 Fenerbahçe
Ceyhun Kazancı masaya oturup anlaştıkları oyuncuyu açıkladı
Ceyhun Kazancı masaya oturup anlaştıkları oyuncuyu açıkladı Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı anlaşmaya vardıkları futbolcuyu açıklayarak "Oyuncu son kararını vermedi diğer seçenekleri de değerlendiriyor." ifadelerini kullandı.
10.08.2022 Beşiktaş
Hasret sona erdi, Süper Lig'de yeni sezon bugün oynanacak olan "İstanbulspor-Trabzonspor" maçıyla başlıyor.
Hasret sona erdi, Süper Lig'de yeni sezon bugün oynanacak olan "İstanbulspor-Trabzonspor" maçıyla başlıyor. Bordo-mavili ekip geçen sezonun üzerine bir kez daha şampiyon olabilecek mi?
Beşiktaş, Valerien Ismael ile başarılı olur mu?
Fenerbahçe sil baştan takım kurdu; Jorge Jesus ile uzun yıllar sonra şampiyonluk gelir mi?
Okan Buruk'u takımın başına getiren Galatasaray zirve adayı mı?
5.08.2022 İddaa
Kapıları tekmeleyip özür dilemişti! Serdar Saatçı'de flaş gelişme
Kapıları tekmeleyip özür dilemişti! Serdar Saatçı'de flaş gelişme Hazırlık maçında oyundan alınan ve soyunma odasına giderken kapıları tekmeleyip kadro dışı kalan Serdar Saatcı'de Başkan Ahmet Nur Çebi kararını verildi.
27.07.2022 Beşiktaş
Serdar Saatcı özür diledi Valerien İsmael kadroya dahil etmedi
Serdar Saatcı özür diledi Valerien İsmael kadroya dahil etmedi Hazırlık maçında kenara alındıktan sonra kapı tekmeleyen ve kadro dışı kalan Serdar Saatcı'nın özrü bir anlamda kabul edilmedi. Genç teknik adam Valerien İsmael öğrencisini İspanya'ya götürmeme kararı aldı.
20.07.2022 Beşiktaş
Serdar Saatcı'de flaş gelişme! Kadro dışı kalmıştı herkes 'af' beklerken genç yetenek...
Serdar Saatcı'de flaş gelişme! Kadro dışı kalmıştı herkes 'af' beklerken genç yetenek... Viktoria Plzen maçında 72.dakikada oyuna girip 83'te alınmasına tepki gösteren ve soyunma odası kapılarını tekmeleyen Serdar Saatcı'de flaş bir gelişme yaşandı. Valerien Ismael tarafından kadro dışı bırakılan genç yeteneğin transfer olacağı ortaya çıkarken, Emrecan Uzunhan'ı kadrosuna katan yönetimin Serdar için 1 milyon euro'luk bonservis bedeli belirlediği anlaşıldı.
19.07.2022 Beşiktaş
3,5 milyon euro'ya anlaşma tamam! Alex Teixeria'nın yerine geliyor!
3,5 milyon euro'ya anlaşma tamam! Alex Teixeria'nın yerine geliyor! Alex Teixeria ile yollarını ayıran Beşiktaş, İsviçreli futbolcu Christian Fassnacht ile anlaşmaya vardı.
15.07.2022 Beşiktaş
Beşiktaş ile Alanyaspor arasında sürpriz takas!
Beşiktaş ile Alanyaspor arasında sürpriz takas! Alanyaspor'dan yetenekli futbolcu Tayfur Bingöl'ü isteyen Beşiktaş yönetimi Akdeniz ekibine Serdar Saatçı'yı teklif etti.
15.07.2022 Beşiktaş
Serdar Saatçı gerçekleri ortaya çıktı! 'Buna rağmen beni oynattılar'
Serdar Saatçı gerçekleri ortaya çıktı! 'Buna rağmen beni oynattılar' Dün Çekya temsilcisi Viktoria Plzen maçında 74.dakikada sahaya sürülüp 84'te oyundan alınan Serdar Saatçı'nın gösterdiği tepki oyuncunun kadro dışı kalmasına sebep olurken, genç oyuncunun hazırlık karşılaşmasına 39 derece ateşle çıktığı ortaya çıktı.
13.07.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Serdar Saatçı kadro dışı kaldı bitti denilen transferde masadan kalkıldı
Beşiktaş'ta Serdar Saatçı kadro dışı kaldı bitti denilen transferde masadan kalkıldı Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında kenara alınırken soyunma odasının kapısını teklemeyen ve kadro dışı kalan Serdar Saatçı'den sonra harekete geçen Beşiktaş yönetimi Emrecan Uzunhan transferinde masadan kalktı.
13.07.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük kriz! Sadece 5 dakika oyunda kalan futbolcu kapıları tekmeledi, hemen kadro dışı kaldı
Beşiktaş'ta büyük kriz! Sadece 5 dakika oyunda kalan futbolcu kapıları tekmeledi, hemen kadro dışı kaldı Beşiktaş, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında Viktoria Plzen ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmaya ise Beşiktaş'ın genç oyuncusu Serdar Saatçı damga vurdu. 72. dakikada oyuna girip 83. dakikada oyundan alınan Serdar Saatçı, oyundan çıktıktan sonra doğrudan soyunma odasına gitti. Giderken soyunma odasının kapısına tekme attığı gözlenen genç oyuncunun çok sinirli olduğu gözlendi. Beşiktaş ise bu olaydan sonra Serdar Saatçı'yı kadro dışı bıraktığını açıkladı.
12.07.2022 Beşiktaş
Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz derken Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık
Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz derken Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz gibi isimleri Avrupa'ya göndermeye hazırlanan Beşiktaş'ta Serdar Saatçı da eşyalarını topladı.
14.06.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe maçında tam not almıştı! Valerien İsmael kiralık olarak gönderin dedi
Fenerbahçe maçında tam not almıştı! Valerien İsmael kiralık olarak gönderin dedi Elindeki kadro hakkında yönetime detaylı bir rapor hazırlayan Valerien İsmael'in Güven Yalçın için kalsın Serdar Saatçı hakkında ise kiralık olarak gidebilir görüşünde fikir beyan ettiği ortaya çıktı.
25.05.2022 Beşiktaş
Vida gitti Montero yolcu Beşiktaş yeni stoperini Süper Lig'de buldu
Vida gitti Montero yolcu Beşiktaş yeni stoperini Süper Lig'de buldu Vida ile yollarını ayıran, Montero'ya ise güle güle demeye hazırlanan Beşiktaş, Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı ile ilgileniyor.
24.05.2022 Beşiktaş
Beşiktaş - Konyaspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Beşiktaş - Konyaspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Fenerbahçe ile ikincilik yarışı içerisinde olan Konyaspor, Dolmabahçe'de Beşiktaş'la kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
21.05.2022 İddaa
Derbide herkes Emirhan İlkan'a alkış tuttu ama Serdar Saatçı...
Derbide herkes Emirhan İlkan'a alkış tuttu ama Serdar Saatçı... Fenerbahçe derbisinde oynadığı futbolla tam not alan Serdar Saatçı'nın sergilediği performans camiadan tam not aldı.
10.05.2022 Beşiktaş
Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 1
Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 1 Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertli takımın yenilmezlik serisi 12 maça çıktı.
8.05.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Saatçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar saatçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.