Serdar Kurtuluş

Serdar Kurtuluş

Son dakika Serdar Kurtuluş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Kurtuluş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Kurtuluş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Kurtuluş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar kurtuluş gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 serdar kurtuluş haberi bulunmuştur. Tüm serdar kurtuluş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı Şenol Güneş yönetimindeki ilk iki sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak geçtiğimiz sezonu dördüncü, bu sezonun ilk yarısını da 7. sırada bitiren Beşiktaş'ta, oyuncu sirkülasyonu dikkatleri çekiyor.
25.12.2018 Beşiktaş
Bursa altyapısından Süper Lig'e 10 yılda 28 futbolcu
Bursa altyapısından Süper Lig'e 10 yılda 28 futbolcu Bursaspor, son 10 sezon içerisinde şu ana dek kendi altyapısından yetiştirdiği 28 oyuncuya Süper Lig’de forma şansı tanıdı.
8.10.2018 Futbol
Bursaspor'da iki ayrılık birden
Bursaspor'da iki ayrılık birden Bursaspor, Sercan Yıldırım ve Serdar Kurtuluş ile yollarını ayırdı.
30.07.2018 Futbol
Ali Ay: "Harun için teklif almadık"
Ali Ay: "Harun için teklif almadık" Bursaspor Başkanı Ali Ay, adı Beşiktaş ile anılan Harun Tekin için teklif gelmediğini belirterek, "Sözlü olarak menajerler aracılığıyla sorguluyorlar. Yarın kulüpler birliği var. Artık bilmiyorum ne olur" dedi.
30.07.2018 Futbol
Bursaspor'un transfer raporu
Bursaspor'un transfer raporu Bursaspor'da 10 oyuncu ile yollar ayrıldı, 4 transfer yapıldı.
28.07.2018 Futbol
Bursaspor'da 7 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Bursaspor'da 7 futbolcunun sözleşmesi bitiyor Bursaspor'da sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan 7 oyuncunun geleceği merak konusu. Batalla'ya vedaya hazırlanan yeşil beyazlılar, sezon bitiminde birçok oyuncu ile de yollarını ayıracak.
8.05.2018 Futbol
Galatasaray maçı öncesi Moussa Sow açıklaması
Galatasaray maçı öncesi Moussa Sow açıklaması Bursaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özhan, sakatlığı sebebiyle Dubai'de bulunan Moussa Sow'un tedavisinde ilk aşamanın gerçekleştiğini ve Galatasaray maçına yetişeceğini söyledi.
15.02.2018 Futbol
Oğuzhan Özyakup: Ben kendime fiyat biçmem!
Oğuzhan Özyakup: Ben kendime fiyat biçmem! Beşiktaş'ın maestrosu Oğuzhan Özyakup gündeme dair öne çıkan konuları Socrates Dergi'ye verdiği röportajda değerlendirdi.
30.09.2017 Beşiktaş
Cim Bom'a gözdağı!
Cim Bom'a gözdağı! Bursaspor’un tecrübeli teknik direktörü Paul Le Guen, zorlu maç öncesi Cim Bom’a gözdağı verdi. Fransız hoca, “Galatasaray ligin favori takımlarından biri olarak gösteriliyor, ama biz buna sahada en iyi cevabı vereceğiz” dedi.
23.09.2017 Galatasaray
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin!
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin! Bursaspor, ligin ilk yarısını beşinci sırada bitirirken, 34'üncü Haftada Trabzonspor'u deplasmanda 2-1 yenerek ligde kalırken, yeşil beyazlıların 34 maçlık lig maratonunda, teknik direktörlerin banko oynattığı tek isim Harun Tekin oldu.
10.06.2017 Futbol
'Beşiktaş'tan ayrıldığım için hala pişmanım'
'Beşiktaş'tan ayrıldığım için hala pişmanım' Beşiktaş'ın altyapısında yetişen Ümraniyespor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Sedef, siyah-beyazlı takımdan ayrılmanın pişmanlığını yaşadığını söyledi.
15.03.2017 Beşiktaş
Bursaspor'da yüzler gülüyor
Bursaspor'da yüzler gülüyor BURSASPOR, 1 günlük izin ardından deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
6.03.2017 Futbol
Bursaspor ara vermedi
Bursaspor ara vermedi Bursaspor, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden yeniden başladı.
6.02.2017 Futbol
Beşiktaş boş durmadı!
Beşiktaş boş durmadı! Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon şampiyon olan ve bu sezon da aynı hedefle mücadelesini veren Beşiktaş, ara transfer döneminde boş durmadı.
24.09.2021 Beşiktaş
Trabzonspor'da Olcay Şahan sürprizi
Trabzonspor'da Olcay Şahan sürprizi Trabzonspor’un iki gün önce Beşiktaş’tan kadrosuna dahil ettiği Olcay Şahan teknik direktör Ersun Yanal tarafından ilk on birde sahaya sürüldü.
24.09.2021 Trabzonspor
Bursaspor'da Jovic ve Onur imzaladı!
Bursaspor'da Jovic ve Onur imzaladı! BURSASPOR dış transferde anlaştığı Polonya'nın Wisla Krakow takımında oynayan Sloven Boban Jovic ve Ankaragücü'nden Onur Atasayar ile Özlüce Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.
13.01.2017 Futbol
Serdar’ın yerine Advincula
Serdar’ın yerine Advincula Bursaspor’un başarılı oyuncusu Serdar Kurtuluş, milli arada U21 takımı ile yapılan hazırlık maçında dizinden sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı.
19.11.2016 Futbol
Abdullah Avcı açıkladı! Emre Belözoğlu...
Abdullah Avcı açıkladı! Emre Belözoğlu... Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun, turuncu-lacivertlilere çok büyük güç kattığını söyledi
24.09.2021 Başakşehir
Serdar Kurtuluş sezonu kapattı!
Serdar Kurtuluş sezonu kapattı! Bursaspor’da U21 takımı ile yapılan hazırlık maçında dizi çıkan Serdar Kurtuluş’un yapılan kontrollerinde tüm bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı bildirildi.
17.11.2016 Futbol
Bursaspor revire döndü!
Bursaspor revire döndü! Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Bursaspor’da, geride kalan 10 haftada toplam 11 oyuncu çeşitli sakatlıklar sebebiyle maç kaçırdı.
14.11.2016 Futbol
Beşiktaş'tan geçmiş olsun mesajı
Beşiktaş'tan geçmiş olsun mesajı Siyah-Beyazlılar, sakatlanan eski futbolcuları için internet sitelerinden mesaj yayınladı.
24.09.2021 Beşiktaş
Serdar Kurtuluş ucuz atlattı!
Serdar Kurtuluş ucuz atlattı! Bursasporlu Serdar Kurtuluş'un hazırlık maçında yaşadığı talihsiz anlarda ayağının düşünülüyordu. Yeşil-Beyazlı ekip konuyla ilgili açıklama yaptı.
12.11.2016 Futbol
Hamza Hamzaoğlu'ndan Terim'e destek
Hamza Hamzaoğlu'ndan Terim'e destek Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, milli takımda Fatih Terim-Arda Turan krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.
9.10.2016 Futbol
Takımdan ayrılınca itiraf etti
Takımdan ayrılınca itiraf etti Bursaspor'un Beşiktaş’tan kadrosuna kattığı Serdar Kurtuluş, kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulundu.
19.09.2016 Futbol
Bursaspor'da F.Bahçe maçı hazırlıkları
Bursaspor'da F.Bahçe maçı hazırlıkları Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 11 Eylül Pazar günü Fenerbahçe'ye konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
9.09.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Kurtuluş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar kurtuluş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.