Serdar Gözübüyük

Serdar Gözübüyük

Son dakika Serdar Gözübüyük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Gözübüyük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Gözübüyük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Gözübüyük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar gözübüyük gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 serdar gözübüyük haberi bulunmuştur. Tüm serdar gözübüyük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hollanda Süper Kupası Feyenoord'un
Hollanda Süper Kupası Feyenoord'un Hollanda Süper Kupası'nda PSV Eindhoven'ı penaltı atışlarıyla 6-5 mağlup eden Feyenoord, şampiyonluğa ulaştı.
4.08.2018 Futbol
Serdar Gözübüyük'ten Cüneyt Çakır'a övgü
Serdar Gözübüyük'ten Cüneyt Çakır'a övgü Hollanda Eredivisie'nin FIFA kokartlı Türk hakemi Serdar Gözübüyük, Cüneyt Çakır'a övgülerde bulundu.
31.05.2018 Futbol
Hollanda, Enes Ünal'ın hareketini konuşuyor!
Hollanda, Enes Ünal'ın hareketini konuşuyor! Twente'nin Heerenveen'i 1-0 mağlup ettiği maça Enes Ünal'ın hareketi damga vurdu.
23.09.2021 Futbol
PSV, Johan Cruyff Kupası'nı kazandı
PSV, Johan Cruyff Kupası'nı kazandı Johan Cruyff Kupası (Hollanda Süper Kupası) finalinde Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük'ün düdük çaldığı maçta, geçen sezonun Hollanda Birinci Futbol Ligi şampiyonu PSV Eindhoven, Hollanda Kupası'nın sahibi Feyenoord'u 1-0 yendi.
31.07.2016 Futbol
Süper Kupa maçını o yönetecek
Süper Kupa maçını o yönetecek Serdar Gözübüyük, PSV ile Feyenoord arasında oynanacak Hollanda Süper Kupa maçında düdük çalacak
26.07.2016 Futbol
Serdar Gözübüyük Hollanda’da yılın hakemi seçildi
Serdar Gözübüyük Hollanda’da yılın hakemi seçildi Hollanda Birinci Futbol Ligi’nde (Eredivise) düdük çalan en genç hakem olan 30 yaşındaki Serdar Gözübüyük, Hollanda'da 2015-2016 sezonunun en başarılı hakemi seçildi.
9.05.2016 Futbol
PSV zirveyi bırakmıyor
PSV zirveyi bırakmıyor Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin (Eredivisie) 23. haftasında NEC Nijmegen'i 3-0 yenen PSV, liderliğini sürdürdü.
14.02.2016 Futbol
F.Bahçe'nin rakibi lider!
F.Bahçe'nin rakibi lider! Hollanda Ligi'nde Excelsior'u 2-0 yenen Ajax, liderliğini sürdürdü.
21.09.2015 Futbol
PSV Eindhoven şampiyon oldu
PSV Eindhoven şampiyon oldu Hollanda Ligi'nin 31. haftasında PSV Eindhoven evinde Heerenveen ile karşı karşıya geldi.
18.04.2015 Futbol
Türk hakeme şike idiası
Türk hakeme şike idiası Hollanda'nın en iyi hakemlerinden olarak gösterilen Türk asıllı Serdar Gözübüyük'ün adı şike davasına karıştı.
18.04.2015 Futbol
UEFA'dan Türk hakeme görev
UEFA'dan Türk hakeme görev İsviçre'nin Nyon kentinde 13 Nisan'da oynanacak UEFA Gençler Ligi finalini Türk kökenli Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük yönetecek.
25.03.2015 Futbol
Hollanda'nın konuştuğu Türk!
Hollanda'nın konuştuğu Türk! Hollanda Eredivisie’de PEC Zwolle’ün Go Ahead Eagles’ı kendi sahasında 2-0 mağlup ettiği mücadelede karşılaşmanın hakemi Serdar Gözübüyük adeta gündeme oturdu
18.03.2014 Futbol
Vermediği penaltılar olay oldu!
Vermediği penaltılar olay oldu! Hollanda Eredevisie'de uzun süredir görev yapan Türk hakem Serdar Gözübüyük, bu hafta yönettiği bir maçtan sonra Hollanda basınının gündemine oturdu...
22.04.2013 Futbol
Ajax gün sayıyor
Ajax gün sayıyor Hollanda Birinci Futbol Ligi;nin (Eredivisie) 31. haftasında evinde Heerenveen;le 1-1 berabere kalan Ajax, puan kaybına rağmen liderliğini sürdürdü.
22.04.2013 Futbol
PSV zirvede
PSV zirvede Hollanda Eredivisie'de 23. hafta tamamlandı.
18.02.2013 Futbol
Hollanda-İtalya maçı Çakır'ın
Hollanda-İtalya maçı Çakır'ın Cüneyt Çakır, Hollanda ile İtalya arasında oynanacak hazırlık karşılaşmasını yönetecek.
2.02.2013 Futbol
Türk hakemden ilginç tepki!
Türk hakemden ilginç tepki! Türk hakem Serdar Gözübüyük'ün maç içinde veriği kararı beğenmeyen teknik direktöre...
17.12.2012 Futbol
Türk hakemden ilginç tepki!
Türk hakemden ilginç tepki! Hollanda'da görev yapan Türk hakem Serdar Gözübüyük'ün maç içinde veriği kararı beğenmeyen teknik direktöre bakın ne yaptı...
17.12.2012 Spor
Türk hakeme büyük onur!
Türk hakeme büyük onur! 'Altın Kart' ödülüne hak kazandı
20.11.2012 Futbol
G.Saray şoku yaşadı
G.Saray şoku yaşadı Hollanda da futbol oynayan Türk oyuncu sabah uyandığında Galatasaray şoku yaşadı
15.05.2012 Futbol
Türk hakemi karalama politikası başladı!
Türk hakemi karalama politikası başladı! KNVB'nin en genç profesyonel hakemi olan Serdar Gözübüyük (26), zor günler yaşıyor...
6.12.2011 Futbol
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi saldırı düzenlenmesiyle ilgili Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada haklarında verilen kararlar Yargıtay 16. Ceza Dairesi tarafından bozulan, Cumhurbaşkanı eski Başyaveri Albay Ali Yazıcı ile eski Albay Cenk Bahadır Avcı ile beraat eden eski Yarbay Hüseyin Yılmaz'ın yeniden yargılanmasına devam edildi. Yazıcı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, Avcı ise 'Anayasayı ihlalden' 13 yıl 4 ay hapse çarptırıldı. Yılmaz hakkında verilen beraat kararı bozulurken, dosyasının Akıncı Üssündeki dava ile birleştirilmesine karar verildi.
17.07.2020 Gündem
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında saldırı düzenleyen suikast timinde yer alan ve firari konumdaki tek kişi olan eski yüzbaşı Burkay Karatepe, her yerde aranıyor.
14.07.2020 Gündem
'Hero' tişörtü nedeniyle 5 görevli açığa alındı
'Hero' tişörtü nedeniyle 5 görevli açığa alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1'i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 44'ü tutuklu 47 kişinin yargılanmasına Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Gözübüyük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar gözübüyük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.