Serdar Ali Çelikler

Serdar Ali Çelikler

Son dakika Serdar Ali Çelikler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Ali Çelikler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Ali Çelikler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Ali Çelikler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar ali çelikler gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 serdar ali çelikler haberi bulunmuştur. Tüm serdar ali çelikler haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Süper Lig
Önce Zaha ile Arda Güler'in gerçek maliyetini söyledi sonra Batshuayi'nin yerine gelecek forveti deşifre etti
Önce Zaha ile Arda Güler'in gerçek maliyetini söyledi sonra Batshuayi'nin yerine gelecek forveti deşifre etti Fenerbahçe'nin Zimbru'yu 5-0 yendiği maçın ardından 'Vole' programında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran Serdar Ali Çelikler, Zaha ve Arda Güler transferleri hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İspanya ve İngiltere basınını referans alan Çelikler 'sponsor' gelirlerini yalanlarken, ünlü yorumcunun 'Eğer bu transferlerde sponsorlar devredeyse o zaman o sponsorların reklamı yapılır' tespitinde bulundu.
27.07.2023 Fenerbahçe
10 milyon euro'ya bırakacaklarını açıkladılar! 'Üzerinde büyü müyü yoksa bu yıldızı kaçırma Ali Koç'
10 milyon euro'ya bırakacaklarını açıkladılar! 'Üzerinde büyü müyü yoksa bu yıldızı kaçırma Ali Koç' Fenerbahçe-Zimbru maçından sonra 'Vole' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Serdar Ali Çelikler Sarı Lacivertli takımın transfere ihtiyacının olduğunu belirtti. Kadroya yeni katılan yıldızlara da değinen Çelikler, Tadic, Dzeko ve Ryan Kent'i beğendiğini ifade etti. İşte 5-0 biten karşılaşmanın ardından yansımalar...
27.07.2023 Fenerbahçe
3-0'ın ardından geceye damga vuran sözler: Kötü Zaniolo, 15 milyon euro'luk kazık Zaniolo...
3-0'ın ardından geceye damga vuran sözler: Kötü Zaniolo, 15 milyon euro'luk kazık Zaniolo... NEF Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Zaniolo ve İcardi'nin golleriyle 3-0 yenen Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları devam ederken, derbinin ardından 'Nakavt' programında yaptığı açıklamalarla geceye damga vuran Serdar Ali Çelikler, İtalyan yıldız hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
4.06.2023 Galatasaray
3-1'in ardından Arda Güler'in yeni takımını açıkladı: Newcastle, PSG, Barcelona hiçbiri değil
3-1'in ardından Arda Güler'in yeni takımını açıkladı: Newcastle, PSG, Barcelona hiçbiri değil Süper Lig'in 34.haftasında Şükrü Saraçoğlu'nda Trabzonspor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile Arda Güler arasında yaşanan gerginlik büyük dikkat çekti. 4 golün atıldığı mücadelenin ardından Serdar Ali Çelikler çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Bu olaydan sonra ya Jorge Jesus gider, ya da Jorge Jesus kalırsa Arda ben gideyim o zaman' diyebilir sözleri camiada bomba etkisi yarattı
19.05.2023 Fenerbahçe
Torrent taraftarların önüne attı Okan Buruk onu 20 milyon euro yaptı! Yıldız futbolcunun istatistikleri göz kamaştırdı
Torrent taraftarların önüne attı Okan Buruk onu 20 milyon euro yaptı! Yıldız futbolcunun istatistikleri göz kamaştırdı Süper Lig'in 33.haftasında Başakşehir'i İcardi'nin penaltı golüyle geçen Galatasaray'da büyük sevinç yaşanıyor. Fatih Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında 5 puan kaybeden Cimbom ezeli rakipleriyle olan puan farkını 5'e çıkarırken, 90 dakikanın ardından Vole kanalında yaptığı açıklamalarda dikkat çeken Serdar Ali Çelikler'in 'Yusuf Demir-Oosterwolde' değerlendirmesi ise bir hayli ilgi uyandırdı.
9.05.2023 Galatasaray
O kadar umutsuz ve mutsuz yorum yaptı ki... 'O iki oyuncuya 10 M.€ nasıl verdiniz?'
O kadar umutsuz ve mutsuz yorum yaptı ki... 'O iki oyuncuya 10 M.€ nasıl verdiniz?' Süper Lig'in 33.haftasında Giresunspor'la 1-1 berabere kalan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de takımın kadro kalitesi tartışma konusu oldu. 90 dakikanın ardından Vole kanalında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Serdar Ali Çelikler, olay yaratan bir iddia ortaya atarken, ünlü yorumcunun Adana Demirspor'un orta sahası Badou Ndiaye'yi Mert Hakan Yandaş, Arao, İsmail Yüksek, Crespo gibi oyuncularla karşılaştırıp çarpıcı bir istatistik ortaya koyması ilgi uyandırdı.
8.05.2023 Fenerbahçe
3-1'in ardından 2 futbolcuya şok sözler: Dosta korku düşmana güven veren adamlar bunlar
3-1'in ardından 2 futbolcuya şok sözler: Dosta korku düşmana güven veren adamlar bunlar Süper Lig'in 32.haftasında Sivasspor'u 10 kişi kalmasına rağmen deplasmanda 3-1 yenen Fenerbahçe'de keyifler yerine gelirken, maçtan sonra Serdar Ali Çelikler'in 2 futbolcu hakkında sarfettiği sözler oldukça dikkat çekti. Sarı Lacivertli takımın Kadıköy'de büyük sorunlar yaşadığını açıklayan Çelikler 'Fenerbahçe şampiyonluğu kaybedecekse İstanbulspor maçında yediği o gol yüzünden kaybedecek' ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Fenerbahçe
'Özür mözür yok' Galatasaray'da 4 yıldız Okan Buruk'a tavır aldı
'Özür mözür yok' Galatasaray'da 4 yıldız Okan Buruk'a tavır aldı Süper Lig'in 31.haftasında Fatih Karagümrük'le 3-3 berabere kalan Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizi yaşanmıştı. Maçtan sonra oyuncuyu hakkında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, olayın tatlıya bağlandığını söylerken ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in 'Gomis'in paylaşımını beğenen 4 futbolcu sezon sonunda Okan Buruk hakkında negatif görüş bildirecekler' ifadeleri Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.
27.04.2023 Galatasaray
Devre arasında gönderiliyordu bir anda takımın değişmezi oldu: Onu görünce kanser oluyorum
Devre arasında gönderiliyordu bir anda takımın değişmezi oldu: Onu görünce kanser oluyorum Galatasaray'ın 2 puan kaybettiği haftada evinde İstanbulspor'la 3-3 berabere kalan ve camiayı kahreden Fenerbahçe'de bazı futbolcuların performansları taraftarları resmen çıldırttı. 6 golün atıldığı maçın ardından Son Raund programında yaptığı açıklamalarla yine dikkatleri üzerine toplayan Serdar Ali Çelikler Sarı Lacivertli takımın şampiyonluk yüzdesini değerlendirirken, ünlü yorumcunun '2.'lik de gidebilir' sözleri taraftarları endişeye sevk etti.
25.04.2023 Fenerbahçe
Space odalarında deprem etkisi yaratacak iddia: Galatasaray Stadı'nda Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp bayrak dikecekler
Space odalarında deprem etkisi yaratacak iddia: Galatasaray Stadı'nda Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp bayrak dikecekler Süper Lig'in 29.haftasında Kayserispor'u flaş bir skorla (6-0) yenen Galatasaray'da gözler Alanyaspor maçına çevrilirken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in whatsapp grupları ve Space odalarında konuşulan konuları dile getirmesi büyük dikkat çekti. Mücadelenin hakemi Mustafa Kürşat Filiz'e de büyük tepki gösteren Çelikler tecrübeli hakem için 'Senden hiçbir şey olmaz' ifadelerini kullandı.
18.04.2023 Galatasaray
Şampiyonluk reçetesini verdi: Bu 4 futbolcuyu transfer edin yeter
Şampiyonluk reçetesini verdi: Bu 4 futbolcuyu transfer edin yeter Süper Lig'in 29.haftasında Ankaragücü'nü Ülker Stadı'nda 2-1 yenen Fenerbahçe'de 90+6'da gelen 3 puanın sevinci yaşanırken, kritik maçın ardından Vole Programı'nda yaptığı açıklamalarla bir hayli dikkat çeken Serdar Ali Çelikler şampiyonluk için 4 futbolcunun ismini verdi. İşte Çelikler'in değerlendirmeleri...
16.04.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'un yeni hoca adayını açıkladı: Zaten boşta gidip hemen alabilir
Ali Koç'un yeni hoca adayını açıkladı: Zaten boşta gidip hemen alabilir Süper Lig'in 29.haftasında Ankaragücü'nü geriye düşmesine rağmen 2-1'le deviren ve Galatasaray'ı takibe devam eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un maç sonu açıklamaları büyük dikkat çekerken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in yeni teknik direktör hakkında verdiği isim camiada ilgi uyandırdı. İşte Fenerbahçe-Ankaragücü karşılaşması sonrası Çelikler'in değerlendirmeleri...
16.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan Rui Costa'ya telefon: Arda Güler'i kaçırmayın
Jorge Jesus'tan Rui Costa'ya telefon: Arda Güler'i kaçırmayın Vitor Pereira'nın 'böyle bir yetenek Porto'da bile yok' dediği, İsmail Kartal'ın ise sık sık forma şansı verdiği Arda Güler gösterdiği başarılı performansla her ne kadar camianın takdirini toplasa da Jorge Jesus'un 18 yaşındaki yıldızı ilk 11'de oynatmaması büyük eleştiri topluyor. Arda Güler gibi Zajc'ı da yedek kulübesine hapseden Portekizli teknik adam hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atılırken, Serdar Ali Çelikler'in 'Jesus-Arda Güler' çekişmesinin perde arkasını aralaması oldukça dikkat çekti.
13.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de futbol hayatı biten futbolcuyu açıkladı: Kanser olan Haller geri döndü o hala...
Fenerbahçe'de futbol hayatı biten futbolcuyu açıkladı: Kanser olan Haller geri döndü o hala... Süper Lig'in 28.haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla deviren ve Galatasaray'la puan farkını 6'ya indiren Fenerbahçe'de Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam edilirken, usta yorumcu Serdar Ali Çelikler'in Sarı Lacivertli futbolcu hakkında sarfettiği sözler camiada bomba etkisi yarattı. İşte Çelikler'in o ifadeleri...
12.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kaos üstüne kaos! Jorge Jesus işi bıraktı bombası
Fenerbahçe'de kaos üstüne kaos! Jorge Jesus işi bıraktı bombası Süper Lig'de 27.haftada Beşiktaş'a evinde 4-2 kaybederek zirve yarışında büyük bir darbe alan ve ezeli rakibi Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanırken, camiaya yakın yazarlardan Serdar Ali Çelikler'in Jorge Jesus hakkında sarfettiği sözler bomba etkisi yarattı. İşte Çelikler'in değerlendirmeleri...
6.04.2023 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım kendi aday olmayacak ama Asbaşkanını Ali Koç'un karşısına çıkaracak
Aziz Yıldırım kendi aday olmayacak ama Asbaşkanını Ali Koç'un karşısına çıkaracak Süper Lig'in 27.haftasında Beşiktaş'a 4-2 kaybederek Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in iddiasına göre Uğur Dündar'a istifa ediyorum diyen Ali Koç'un görevi bırakacağı belirtilirken, Aziz Yıldırım'ın aday olmayacağı fakat yol arkadaşını Koç'un karşısına çıkaracağı bildirildi.
6.04.2023 Fenerbahçe
Ali Koç Uğur Dündar'a istifa ettiğini açıkladı! 'Aman başkan ne yapıyorsun?'
Ali Koç Uğur Dündar'a istifa ettiğini açıkladı! 'Aman başkan ne yapıyorsun?' Beşiktaş mağlubiyetinden sonra tribünlerden ve sosyal medyadan büyük tepki gören Ali Koç'un Uğur Dündar'a 'istifa ediyorum' dediği ortaya çıktı. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler 'Tatava' programında derbinin ardından yaşanan gelişmeleri açıklarken, Çelikler'in yönetimin görüştüğü 2 teknik direktörü duyurması ise camiada bomba etkisi yarattı.
5.04.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'u görevi bırakmaya davet etti: Çok emek verdin ama olmuyor başkan
Ali Koç'u görevi bırakmaya davet etti: Çok emek verdin ama olmuyor başkan Göreve geldiği süre içerisinde Fenerbahçe'de kupa kaldıramayan ve 5 yıldır şampiyonluk yüzü görmeyen Ali Koç, Beşiktaş mağlubiyetinden sonra taraftarlarını yine hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle yapılan transferlerin kalitesi, giden yıldızların yerinin doldurulamaması camiada isyana yol açarken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in 'Ali Koç bizim telaffuz edemediğimiz rakamları kulübe hibe etti, çok para harcadı ama kısmet değilmiş' sözleri oldukça dikkat çekti.
4.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Volkan Demirel dönemi... 'Jorge Jesus kalırsa Ziraat Türkiye Kupası da elden gidecek'
Fenerbahçe'de Volkan Demirel dönemi... 'Jorge Jesus kalırsa Ziraat Türkiye Kupası da elden gidecek' Süper Lig'in 27.haftasında Ülker Stadı'nda Enner Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen ezeli rakibine 4-2 kaybeden Fenerbahçe'de moraller yerle bir olurken, kulübe yakın muhabirlerden Senad Ok'un 'Sergen Yalçın' sözleri oldukça dikkat çekti. Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeleri yakından takip eden bir başka yazar Serdar Ali Çelikler, Volkan Demirel bombasını patlatırken, ünlü yorumcunun 'Jesus kalırsa Ziraat Türkiye Kupası da gider' ifadeleri camiada ilgi uyandırdı.
4.04.2023 Fenerbahçe
4-2'nin ardından ateş püskürdü: Bu adamın eşyalarını Divan Oteli'nden çıkarın
4-2'nin ardından ateş püskürdü: Bu adamın eşyalarını Divan Oteli'nden çıkarın Süper Lig'in 27.haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-2 kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... Galatasaray'la puan farkının (1 maç eksik) 9'a çıkmasına engel olamayan Sarı Lacivertlilerde hayal kırıklığı yaşanırken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in Nakavt programında yaptığı açıklamalar camiada bomba etkisi yarattı.
3.04.2023 Fenerbahçe
Allahyar, Pelkas ve Ozan Tufan'dan sonra Hull City'e 4.transfer! Hayırlı olsun...
Allahyar, Pelkas ve Ozan Tufan'dan sonra Hull City'e 4.transfer! Hayırlı olsun... Daha önce Fenerbahçe'den Allahyar, Ozan Tufan ve Pelkas gibi oyuncuları kadrosuna katan Hull City'nin Sarı Lacivertli yıldız için Ali Koç'la görüşmelere başladığı iddia edildi. Vole programında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe cephesinde ilgi uyandıran Serdar Ali Çelikler 27 yaşındaki orta sahanın önümüzdeki sezon İngiltere'de forma giyeceğini belirtirken, ünlü yorumcunun Altay Bayındır hakkında kullandığı ifadeler ise dikkat çekti.
22.03.2023 Fenerbahçe
Mertens gerçekleri ortaya çıktı! Herkes sakat biliyordu ama değilmiş
Mertens gerçekleri ortaya çıktı! Herkes sakat biliyordu ama değilmiş Galatasaray haberleri... Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında forma giyemeyen Belçikalı yıldız hakkında ortaya atılan iddia Galatasaray cephesinde şok etkisi yarattı. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler Vole programında Mertens'le ilgili çok çarpıcı ifadeler kullanırken, Çelikler'in Yusuf Demir sözleri ise camiada ciddi ciddi tartışılmaya başlandı.
21.03.2023 Galatasaray
Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı! 'Ali Koç Aboubakar'ı transfer edip...'
Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı! 'Ali Koç Aboubakar'ı transfer edip...' Süper Lig'in 26.haftasında Alanyaspor'u geriden gelip 3-1 yenen ve Galatasaray'la olan puan farkını 3'e indiren Fenerbahçe Altay Bayındır ile yeni sözleşme imzalarken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in 'Bana göre yanlış, Fenerbahçe'nin yeni 1 numaraya ihtiyacı var' sözleri camiada bomba etkisi yarattı. İşte Çelikler'in diğer açıklamaları ve Aboubakar sözleri...
20.03.2023 Fenerbahçe
Alanyaspor maçından sonra tarihi çağrı: O iki yıldızı ofisine çağırıp 'siz sakatsınız sakat' demen lazım başkan
Alanyaspor maçından sonra tarihi çağrı: O iki yıldızı ofisine çağırıp 'siz sakatsınız sakat' demen lazım başkan Süper Lig'in 26.haftasında Alanyaspor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanarak ezeli rakibi Galatasaray'la aradaki puan farkını 3'e düşüren Fenerbahçe'de bazı futbolcuların performansları tepki toplarken, Serdar Ali Çelikler'in 2 oyuncu hakkında 'Ali Koç bunları ofisine çağırıp 'siz sakatsınız sakat, oynamayın' demesi lazım ifadeleri oldukça dikkat çekti.
20.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Ali Çelikler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar ali çelikler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.