Aile destek programı ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında? 2022 Eylül ayı aile destek programı ödemeleri ne kadar oldu, nereye yapılacak?
Aile destek programı ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında? 2022 Eylül ayı aile destek programı ödemeleri ne kadar oldu, nereye yapılacak? Aile destek programı ödemeleri ne zaman yatacak, nereden alınır, ne kadar oldu? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek paketi miktarında artış yapıldı. Elektrik, doğalgaz ve çocuk destek yardımlarına ek olarak 12 ay düzenli olarak 450 - 600 TL arasında verilen Aile Destek Paketi ödeme miktarı ve miktarının yatacağı tarih sorgulanmaya başlandı.
29.09.2022 Ekonomi
Arpa Chain nedir? Coinbase listeledi: Arpa Chain coin ne zaman kuruldu?
Arpa Chain nedir? Coinbase listeledi: Arpa Chain coin ne zaman kuruldu? ABD’deki en büyük kripto borsası Coinbase Pro, bugün listelerinin ARPA Chain (ARPA), Bounce (AUCTION) Ve Perpetual Protocol (PERP) olduğunu duyurdu. Likidite koşulları sağlandığı takdirde alım satım işlemleri 19 Ekim Salı günü Pasifik Saati (PT) ile sabah 9’da veya sonrasında başlayacağı belirtildi. Söz konusu açıklamanın ardından Arpa Chain nedir, Arpa Chain Coin ne zaman kuruldu?
19.10.2021 Gündem