Seattle

Seattle

Son dakika seattle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seattle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seattle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seattle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seattle gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 seattle haberi bulunmuştur. Tüm seattle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Binance 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek
Binance 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Holdings Ltd. ABD’de kara para aklama ve yaptırım yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada 4,3 milyar dolar ödeyecek.
25.02.2024 Ekonomi
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması TCDD, tren işletmeciliğindeki yüklenici firmalara, İsrail’e desteğini açıklayan Starbucks ürünlerinin kullanılmaması talimatında bulundu. Yapılan açıklamada, TCDD’nin söz konusu kahve zinciriyle sözleşmesinin bulunmadığı da belirtildi. Yapılan açıklamayla birlikte vatandaşlar Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Sorularına yanıt araya başladı.
27.10.2023 Gündem
ABD polisi çarparak öldürdüğü kadınla alay etti: Zaten 26 yaşındaydı, sınırlı bir değeri vardı
ABD polisi çarparak öldürdüğü kadınla alay etti: Zaten 26 yaşındaydı, sınırlı bir değeri vardı ABD’nin Seattle kentinde bir polis aracının 23 yaşındaki bir kadına çarparak öldürmesi sonrasında olay yerine intikal eden başka bir polisin, kadın hakkında şaka yaparak güldüğü anların görüntüsü paylaşıldı.
14.09.2023 Dünya
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış ABD eyaleti Oregon'da Negasi Zuberi adlı cani, kaçırdığı bir kadın tarafından şikayette bulunulduktan sonra Temmuz ayında tutuklandı. Kadının şikayetinin ardından şüphelinin evine giden polisler gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
4.08.2023 Dünya
Taylor Swift’in konseri depreme neden oldu! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı
Taylor Swift’in konseri depreme neden oldu! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı Taylor Swift’in konserinde rekor kırıldı. Jeoloji ve sismoloji konusunda uzman Prof. Jackie Caplan-Auerbach, ünlü şarkıcı Taylor Swift’in ABD'nin Seattle kentinde verdiği konserde dans edenlerin 2.3 büyüklüğünde depreme eş değer sismik aktiviteye neden olduklarını belirtti.
29.07.2023 Magazin
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program Ramazan ayına sayılı günler kala Türk Hava Yolları (THY) İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, 'Ramazan'ı İstanbul'da geçir' paket programıyla Uzak Doğu ülkelerinde bulunan Müslümanları İstanbul'a getirmeyi planladıklarını açıkladı.  
13.03.2023 Ekonomi
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu ABD'de şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Washington eyaleti Seattle kentinde trans bir çiftin biyolojik yollarla çocuk dünyaya getirdiği iddia edildi. Trans çiftten Danny Wakefield, iki yıl önce testosteron ilaçlarını kullanmayı bırakmaya karar verdikten sonra aniden hamile kaldığı söyledi. İşte şaşkına çeviren haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası!
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası! ABD'nin Seattle kentinde devlet okulları, çocukların ruh sağlığına olumsuz etkileri nedeniyle popüler sosyal medya platformlarının bağlı olduğu teknoloji devi şirketleri dava etti. Çocuklar teknolojinin esiri oldu. Sosyal medyanın çocukların ruh sağlığını bozduğunu ve eğitime engel olduğu gerekçe gösterildi. Peki sosyal medya çocukları olumsuz etkiliyor mu? Aileler ve öğretmenler bu konuyla ilgili neler yapmalı? Sosyal medyaya kısıtlama getirmek doğru mu? İşte detaylar...
12.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Neyzen Niyazi Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli?
Neyzen Niyazi Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Neyzen Niyazi Sayın’ı Üsküdar’daki evinde ziyaret etti.
2.01.2023 Gündem
Çıplak halde bodrumda yatırdı! Sadist kadının 20 yıl boyunca yaptıkları kan dondurdu
Çıplak halde bodrumda yatırdı! Sadist kadının 20 yıl boyunca yaptıkları kan dondurdu ABD'de Knotek ailesinin kaldığı yer, adeta bir dehşet eviydi. Shelly adındaki kadın 20 yıl boyunca ailesine sadist yanını göstermekten çekinmezken, eve gelen misafirlere de işkence yapıyordu. Herkes en başında mutlu bir şekilde eve misafirliğe gelse de, kısa süre içerisinde bambaşka bir cehennemin içine düştüğünü anlıyorlardı. Sadist eşinin istismarlarına göz yuman kocası David'in ise onun için yaptıkları kan dondurdu.
10.12.2022 Dünya
2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak?
2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak? 2022 Katar Dünya Kupası devam ederken, futbolseverler de bir sonraki yani 2026 Dünya Kupası’nın nerede yapılacağını araştırıyor. FIFA, Haziran ayında 2026 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak şehirleri açıklamıştı. Peki, 2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak? 2026 Dünya Kupası hangi ülkede, kaç takım katılacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Şampiy10
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı...
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı... ABD'nin Seattle şehrinde biri çocuk 10 kişiyi taşıyan deniz uçağı Mutiny Körfezi'ne düştü. Arama kurtarma ekipleri bir yolcunun cansız bedenine ulaştı. Diğer yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış devam ediyor.
5.09.2022 Dünya
Türk Hava Yolları 89'uncu yılını kutluyor
Türk Hava Yolları 89'uncu yılını kutluyor Devlet Hava Yolları İşletmesi adıyla 1933 yılında 5 uçaklık filosuyla kurulan ve şuan dünyanın en çok noktaya uçan havayolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları (THY) 89'ncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
20.05.2022 Ekonomi
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 İddaa
THY, yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat ekledi
THY, yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat ekledi Pandemi sonrası uçuş ve yolcu sayısını arttırmaya başlayan Türk Hava Yolları (THY) yurt dışı uçuş ağına 4 yeni hat eklerken, ABD'de Seattle yapılacak ilk uçuşun 27 Mayıs'ta olacağı açıklandı.
9.05.2022 Ekonomi
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
ABD'de hayat felç oldu! Kar fırtınası 'Bomba kasırgasına' dönüştürebilir
ABD'de hayat felç oldu! Kar fırtınası 'Bomba kasırgasına' dönüştürebilir ABD'de etkili olan kar fırtınası hayatı felç etti. Ülkede 2.200 uçuşun iptal edildiği bildirilirken 100 milyon Amerikalıyı etkileyecek fırtına bugün de devam edecek.
7.01.2022 Dünya
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor ABD'de 7 Kasım'da yerel saatle 02.00'de saatlerin bir saat geri alınmasıyla Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı bir saat daha artacak.
6.11.2021 Dünya
Kızının çok sayıda kişiyle ilişkiye zorlandığını öğrendi, sonrası dehşet! Çürümüş ceset...
Kızının çok sayıda kişiyle ilişkiye zorlandığını öğrendi, sonrası dehşet! Çürümüş ceset... Abd'nin Washington eyaletindeki Spokane kentinde yaşayan John Eisenman, kızının sevgilisi tarafından başka insanlarla ilişkiye zorlandığını öğrendi. Ardından Aaron Soronson isimli genci öldürdü. Gencin çürüyen cesedi, olaydan 1 yıl sonra bulunabildi.
4.11.2021 Dünya
ABD'de yolcu treni raydan çıktı, en az 3 kişi öldü
ABD'de yolcu treni raydan çıktı, en az 3 kişi öldü ABD'nin Montana eyaletinde bir trenin raydan çıkması sonucu en az 3 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.
26.09.2021 Dünya
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Yedlin Ocak'ta geldi Temmuz'da gidiyor
Yedlin Ocak'ta geldi Temmuz'da gidiyor Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı De Andre Yedlin Seattle Sounders'a transfer oluyor.
11.07.2021 Galatasaray
Bebeğini çöp kutusuna atan anneyi 23 yıl sonra DNA'sı ele verdi
Bebeğini çöp kutusuna atan anneyi 23 yıl sonra DNA'sı ele verdi Amerika Birleşik Devletleri'nin Seattle kentinde bebeğini çöp kutusuna atan Christine Marie Warren 23 yıl sonra tutuklandı.
16.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seattle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seattle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.