Scott Disick

Scott Disick

Son dakika Scott Disick haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Scott Disick ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Scott Disick haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Scott Disick

haberleri sayfasında son dakika yaşanan scott disick gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 scott disick haberi bulunmuştur. Tüm scott disick haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kourtney Kardashian'dan şaşırtan itiraf!
Kourtney Kardashian'dan şaşırtan itiraf! Travis Barker ile evlendikten sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kourtney Kardashian çocuklarının babası Scott Disick'e bomba göndermeler yaptı. Disick ile ilişkisi olduğu dönem zayıf olduğunu ve sevgilisinin bedenine dair kötü yorumlar yaptığını itiraf eden ünlü isim "Kalçalarım çok güzel" dedi.
6.10.2022 Magazin
Kourtney Kardashian'dan 'hamile' iddiasına cevap
Kourtney Kardashian'dan 'hamile' iddiasına cevap ABD'li magazin yıdızı Kourtney Kardashian, hamile olduğu haberlerine neden olan görüntüsü için yaptığı yorumla dikkati çekti.
24.11.2018 Magazin
Sevgilim en iyi arkadaşım
Sevgilim en iyi arkadaşım Kendisinden 15 yaş büyük Scott Disick (35) ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen model Sofia Richie (20), ilişkisi hakkında konuştu.
10.09.2018 Magazin
Kardashian kardeşler birbirine girdi!
Kardashian kardeşler birbirine girdi! Ailece kamera karşısına geçtikleri Keeping Up With The Kardashians adlı reality show yüzünden Kim ve Kourtney Kardashian, Twitter üzerinden birbirlerine girdiler.
7.08.2018 Magazin
Terk etti!
Terk etti! Efsane şarkıcı Lionel Richie’nin kızı olan Sofia Ritche, Scott Disick’i terk etti.
3.06.2018 Magazin
Sofia Richie ile Scott Disick el ele!
Sofia Richie ile Scott Disick el ele! ABD'li magazin yıldızı Kourtney Kardashian'ın eski sevgilisi ve çocuklarının babası Scott Disick (34) ile Kardashian/Jenner Ailesi'nin yakın dostu Sofia Richie (19), birlikte olduklarını kanıtlayan dudak dudağa görüntülerinin ardından ilk kez halk içine çıktı.
26.09.2017 Magazin
Bella Thorne çok fena yakalandı!
Bella Thorne çok fena yakalandı! Bella Thorne, seks bağımlısı Scott Disick’le partideyken, sarışın arkadaşıyla ateşli pozlar verdi.
26.06.2017 Magazin
Şalla kamufle
Şalla kamufle 19 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Bella Thorne, önceki gün Los Angeles’taki ünlü restoran Katsuya’dan çıkarken görüntülendi.
16.06.2017 Magazin
Babalarına onay verdi
Babalarına onay verdi Kourtney Kardashian bir süredir çocuklarından uzak olan ve seks bağımlısı olduğunu açıklayan eski kocası Scott Disick’e çocuklarıyla görüşmesi için onay verdi.
11.06.2017 Magazin
Durdurulamıyor!
Durdurulamıyor! Kardashian kardeşlerin en büyüğü Kourtney Kardashian’ın eski sevgilisi ve üç çocuğunun babası Scott Disick, Cannes’da adeta kendini kaybetti.
29.05.2017 Magazin
Nispetin böylesi!
Nispetin böylesi! Kardashian kardeşlerin en büyüğü Kourtney Kardashian, üç çocuğunun babası Scott Disick’in Cannes’da genç şarkıcı ve oyuncu Bella Thorne ile görüntülenmesinin ardından yeni sevgilisi ile objektiflere yansıdı.
25.05.2017 Magazin
Kourtney Kardashian: Sevişeceğim erkekleri düşünüyorum!
Kourtney Kardashian: Sevişeceğim erkekleri düşünüyorum! Kim Kardashian'ın kız kardeşi Kourtney Kardashian, eski eşi Scott Disick'ten 'sevişerek' intikam almak istiyor.
8.05.2017 Magazin
Seks bağımlısıyım!
Seks bağımlısıyım! Reality şov dünyasının ünlü ismi Kourtney Kardashian’ın 3 çocuğunun babası Scott Disick, ‘seks bağımlısı’ olduğunu açıkladı.
10.03.2017 Magazin
Gecelik giyerek eski aşkıyla eğlendi!
Gecelik giyerek eski aşkıyla eğlendi! Skandalları ile gündemden düşmeyen Kourtney Kardashian, çocuklarının babası Dubai'de olduğu sırada geceliği andıran cesur kıyafetiyle eski sevgilisi Justin Bieber ile birlikte bir partiye katıldı.
16.01.2017 Magazin
Kendall Jenner'ın 21. yaş günü partisi
Kendall Jenner'ın 21. yaş günü partisi Geçtiğimiz akşam ailesi ve arkadaşlarıyla 21'inci yaş gününü kutlayan Kendall Jenner, şıklığı ve kameralara hiç gülmemesiyle dikkati çekti...
3.11.2016 Magazin
Küçük Kardashian'ın canı sıkılınca bakın ne yaptı?
Küçük Kardashian'ın canı sıkılınca bakın ne yaptı? Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian’ın eski eşi Scott Disick ve Kim Kardashian’ın önünde göğüslerine dolgu denedi...
24.10.2016 Magazin
Angelina'nın kıskandıran yeni komşuları!
Angelina'nın kıskandıran yeni komşuları! Brad Pitt’e boşanma davası açan Angelina Jolie, çocuklarıyla birlikte Malibu’dan Hidden Hills’e taşındı...
10.10.2016 Magazin
Dantelli Kim
Dantelli Kim Ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian, kız kardeşi Kourtney’nin eski eşi Scott Disick’in Malibu’daki 33...
27.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Scott Disick ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki scott disick haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.