Savaşçı Oyuncular

Savaşçı Oyuncular

Son dakika savaşçı oyuncular haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaşçı oyuncular ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaşçı oyuncular haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaşçı Oyuncular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaşçı oyuncular gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 savaşçı oyuncular haberi bulunmuştur. Tüm savaşçı oyuncular haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savaşçı dizisine dört yeni isim!
Savaşçı dizisine dört yeni isim! FOX'un iddialı dizisinin kadrosuna dört yeni isim katıldı.
6.02.2018 Magazin
Savaşçı'da şok ayrılık! Veda etti...
Savaşçı'da şok ayrılık! Veda etti... FOX'un Savaşçı dizisinde şok bir ayrılık yaşandı.
5.02.2018 Magazin
Savaşçı dizisine sürpriz oyuncu!
Savaşçı dizisine sürpriz oyuncu! Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.
26.01.2018 Televizyon
Savaşçı dizisine flaş transfer!
Savaşçı dizisine flaş transfer! FOX'un sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosuna flaş bir isim dahil oldu.
9.11.2017 Televizyon
Savaşçı dizisinin konusu ve oyuncuları... Savaşçı ne zaman başlayacak?
Savaşçı dizisinin konusu ve oyuncuları... Savaşçı ne zaman başlayacak? Tanıtım videoları oldukça dikkat çeken Savaşçı dizisi yakında FOX'ta başlayacak. Savaşçı'nın konusu ve oyuncuları belli oldu ve bekleyenleri daha fazla heyecanlandırdı. Savaşçı dizisine dair tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Aziz Yıldırımdan olay yaratacak açıklamalar
Aziz Yıldırımdan olay yaratacak açıklamalar Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Topuz transferindeki ısrarının perde arkasını ve gelecekle ilgili planlarını anlattı.
15.06.2009 Futbol
'F.Bahçe bana teklif yaptı'
'F.Bahçe bana teklif yaptı' Barça'nın yıldızı Henry'den çarpıcı açıklamalar.
12.12.2008 Futbol
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Süper Lig başlıyor! Misli.com 4 Büyükler sezon değerlendirmesi
Süper Lig başlıyor! Misli.com 4 Büyükler sezon değerlendirmesi Süper Lig’de 2021/2022 sezonunun başlamasına sadece 1 gün kalırken, Misli.com ekibinden Serkan Çalışır, 4 büyüklerin sezon öncesi durumlarını, transferlerini ve geçen sezonki sayısal performanslarını sizler için değerlendirdi.
12.08.2021 İddaa
Szalai'nin gerçek fiyatını açıkladı
Szalai'nin gerçek fiyatını açıkladı Macaristan'ın Teknik Direktörü Marco Rossi, öğrencisi Attila Szalai hakkında çarpıcı bir piyasa değeri tespitinde bulundu.
26.06.2021 Fenerbahçe
Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu?
Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu? Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu? Savaşçı yeni sezon bölümleri heyecanla beklenirken, yeni sezonda istenilen başarıyı yakalayamadı. Fox TV’de yayınlanan dizi bir zamanlar en çok izlenen dizilerin arasında yer alıyordu. Dizi 2 bölümünün ardından FOX TV'ye veda edecek. Savaşçı'nın yayın hayatına yeni bir platformda devam edip etmeyeceği ise netleşmedi.
3.06.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bu akşam savaşçı var mı? Savaşçı dizisinde son durum!
Savaşçı ne zaman başlayacak? Bu akşam savaşçı var mı? Savaşçı dizisinde son durum! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Savaşçı'nın 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geleceği duyurulmuş hatta fragmanları da yayınlanmıştı. Hala yayın tarihi belirsiz olan Savaşçı için izleyici bir süredir bekliyor. Pazar günlerinin sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili belirsizlikler hala devam ederken kulislerde Savaşçı'nın yeni bölümünün 7 Mart'ta yayınlanacağına yönelik bilgiler dolaşıyordu. Ancak kanalın yayın akışında Savaşçı'nın yer almaması dikkat çekti. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı yeni sezon hangi kanalda yayınlanacak? Savaşçı bugün var mı? İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları ile ilgili tüm detaylar...
7.03.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim?
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Savaşçı 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geliyor. Pandemi boyunca hakkında sıkça yazılıp çizilen Savaşçı dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, Savaşçı bugün var mı? Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Savaşçı 100 bölüm detayları ve Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
28.02.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama! Uzun bir süre ekran macerasına ara veren Savaşçı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni sezonuna kadrosuna kattığı yeni oyuncularla devam edecek olan Savaşçı dizisi ile ilgili gelişmeler dizi takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
31.01.2021 Gündem
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisine 2 sürpriz isim! İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisine 2 sürpriz isim! İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları... Televiyon ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı transferleriyle gündeme bomba gibi düştü. Sezon arası veren ve oyuncu kadrosunda büyük bir değişime giden Savaşçı dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Savaşçı'nın yeni sezonu ile ilgili meraklı bekleyiş devam ederken dizinin takipçileri de yayın tarihini araştırıyor. Peki, Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Şavaşçı dizisine hangi sürpriz isimler katıldı? İşte Savaşçı dizisi yeni oyuncuları ve dizi ile ilgili merak edilen her şey...
27.12.2020 Gündem
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu...
Savaşçı yeni bölüm ne zaman? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu... Savaşçı dizisinin yeni bölümü merak edilirken ard arda gelen transfer haberleri de dizinin takipçilerini sevindirdi. Savaşçı yeni sezonuna bomba kadroyla merhaba diyecek. Şimdiden Savaşçı'nın yeni ekibi ile ekranlara gelecek ilk bölümü merak edilirken dizinin yayın tarihi ile ilgili takipçilerin araştırmaları sürüyor. Peki, Savaşçı yeni bölüm ne zaman? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu...
20.12.2020 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni oyuncuları kim? Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişme!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni oyuncuları kim? Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişme! Ekranların sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakterine hayat veren oyuncu Berk Oktay'ın ani bir kararla diziden ayrılması üzerine yeni yeni bölüm çekimlerinin başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Savaşçı'nın yeni bölüm çekimlerine başlandığı, kadroya da yeni oyuncuların katıldığı öğrenildi. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı hangi kanalda? Savaşçı dizisine yeni katılan oyuncular kimler? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişmeler...
11.12.2020 Gündem
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisinden ayrılan oyuncular!
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı dizisinden ayrılan oyuncular! Ekranların sevilen dizisi Savaşçı'dan haberler gelmeye devam ediyor. Haftalardır yayınlanmayan Savaşçı dizisi ile ilgili flaş bir gelişmey yaşandı. İlk olarak Savaşçı dizisinin barolünde yer alan Berk Oktay'ın diziden ayrıldığını açıklamıştı. Oktay'ın açıklamasının ardından 'Savaşçı yeni bölüm ne zaman?' soruları dizinin takipçileri tarafından merak ediliyordu. Kötü haber geldi. Diziden bir oyuncu daha yollarını ayırdı. Peki, Savaşçı dizisinden hangi oyuncular ayrıldı? Savaşçı neden bitti? Savaşçı dizisi neden yok? Savaşçı 100. bölüm ne zaman? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili bilgiler...
6.12.2020 Gündem
Savaşçı bitti mi? Savaşçı yeni sezon, yeni bölüm (100. Bölüm) ne zaman başlıyor?
Savaşçı bitti mi? Savaşçı yeni sezon, yeni bölüm (100. Bölüm) ne zaman başlıyor? Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen dizilerden biri olan Savaşçı dizisinin akıbeti merak ediliyor. Dizinin hayranları Savaşçı yeni sezon ne zaman başlayacak? Savaşçı yeni bölüm ne zaman başlıyor? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Savaşçı dizisi hakkında merak edilenler…
18.10.2020 Gündem
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı | Türkler Geliyor vizyonda mı, oyuncuları ve konusu nedir?
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı | Türkler Geliyor vizyonda mı, oyuncuları ve konusu nedir? Mehmet Bozdağ'ın senaryosunu kaleme alıp yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturduğu Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, büyük bir merakla bekleniyor. Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa seferlerini anlatan film dün vizyona girdi. Türkler geliyor: Adaletin Kılıcı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
18.01.2020 Gündem
Hugo Rodallega'dan 'milli' isyan!
Hugo Rodallega'dan 'milli' isyan! Trabzonspor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega, milli takıma çağrılmamasına isyan etti.
10.10.2018 Trabzonspor
Ali Koç'tan önemli açıklamalar!
Ali Koç'tan önemli açıklamalar! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV'de Camiaya sesleniş programında açıklamalarda buldu. Kulübün mali yapısından, yapılan transferlere, futbol takımının performansına kadar birçok konuda konuşan Koç, önemli mesajlar verdi.
11.09.2018 Fenerbahçe
Savaşcı Türkler arıyorum!
Savaşcı Türkler arıyorum! Miss Fashion TV ödülleri için Antalya’ya gelen dövüş filmlerinin unutulmaz yıldızı Jean Claude Van Damme “Yeni projem için güçlü ve savaşçı Türkler arıyorum. Bana sosyal medyadan ulaşın” çağrısı yaptı
1.09.2018 Magazin
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularının kimler olduğu merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Yayınlanan tanıtımıyla dikkatleri şimdiden üzerine çeken Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?
18.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savaşçı Oyuncular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaşçı oyuncular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.