Bayraktar TB2 Rusya'da manşetlerde! Silah listesini yayınladılar...
Bayraktar TB2 Rusya'da manşetlerde! Silah listesini yayınladılar... Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim iyice tırmanırken ülkenin doğusundaki Donbas'taki Rus yanlısı ayrılıkçıların Moskova'dan Bayraktar TB2'ye karşı istediği silahların listesini yayınlayan Izvestia gazetesi, Putin'in talepten haberi olduğunu yazdı. Washington Post gazetesi Doğu Avrupa'daki 40 bin NATO askerine ABD'nin yeni birliklerle katılabileceğini yazdı, Wall Street Journal Ukrayna sınırına tıbbi birimleri taşıyan Putin'in işgal için son hazırlıkları yaptığını kaydediyor. ABD Başkanı Biden muhtemel bir savaş için tarih verdi, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ise Moskova'nın çıkarlarının görmezden gelinmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Rus medyası ise savaş gemilerinin Karadeniz'de ateş açtığını bildiriyor.
28.01.2022 Dünya
'Büyük bir savaş başlayacak, bu savaşı da ben yöneteceğim!'
'Büyük bir savaş başlayacak, bu savaşı da ben yöneteceğim!' İsrail Genelkurmay Başkanı Gadi Eizenkot, '2018 yılında Lübnan Hizbullah'ı ile büyük bir savaş başlayacak. Bu savaşı da ben yöneteceğim' dedi.
3.04.2018 Dünya
Son dakika... '10-15 sene içinde aramızda savaş çıkabilir'
Son dakika... '10-15 sene içinde aramızda savaş çıkabilir' Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'dan ABD'li Wall Street Journal'a son dakika açıklamaları geldi. Prens; İran ile 10-15 sene içerisinde bir savaş çıkabilir. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2018 Dünya