Sarper Çetinkaya

Sarper Çetinkaya

Son dakika Sarper Çetinkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarper Çetinkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarper Çetinkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarper Çetinkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarper çetinkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 sarper çetinkaya haberi bulunmuştur. Tüm sarper çetinkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dorukhan Toköz ameliyat oldu
Dorukhan Toköz ameliyat oldu Beşiktaş'ın dün Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmanın 71'inci dakikasında dizinden sakatlanarak hastaneye kaldırılan Dorukhan Toköz, ameliyat edildi.
8.10.2019 Beşiktaş
İlhan Mansız açıkladı: "Yumruk yumruğa..."
İlhan Mansız açıkladı: "Yumruk yumruğa..." Beşiktaş'ta yardımcı antrenör İlhan Mansız'ın, kulüp doktoru Sarper Çetinkaya ile kavga ettiği yönündeki haberler üzerine Mansız cephesinden açıklama geldi.
13.11.2018 Beşiktaş
Çukur'un 'Cumali'si sette kaza geçirdi ameliyatı Beşiktaş'ın doktoru yaptı
Çukur'un 'Cumali'si sette kaza geçirdi ameliyatı Beşiktaş'ın doktoru yaptı Çukur'da 'Cumali' karakterini canlandıran Necip Memili, sette kaza geçirdi.
27.09.2018 Spor Magazin
Çukur dizisinin setinde kaza! Necip Memili ameliyat edildi
Çukur dizisinin setinde kaza! Necip Memili ameliyat edildi Çukur dizisinde 'Cumali' karakterini canlandıran Necip Memili, sette geçirdiği kazan sonrası ameliyat edildi.
26.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Alpay Çelebi ameliyat oldu
Beşiktaş'ta Alpay Çelebi ameliyat oldu Fenerbahçe ile oynanan 21 Yaş Altı Ligi maçında sakatlanan Beşiktaş'ın genç futbolcusu Alpay Çelebi ameliyat edildi.
26.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaşlı Mertcan Açıkgöz ameliyat oldu!
Beşiktaşlı Mertcan Açıkgöz ameliyat oldu! Beşiktaş'ın genç futbolcusu Mertcan Açıkgöz, operasyon geçirdi.
12.09.2018 Beşiktaş
Seda Sayan ameliyat oldu
Seda Sayan ameliyat oldu Ünlülerin felaket tellalı olarak tanınan ses sanatçısı Onur Akay, meslektaşı Seda Sayan'ın kolundaki kas yırtılmalarından dolayı dün ameliyata alındığını duyurdu.
21.06.2018 Magazin
Veli Kavlak'ın dramı ortaya çıktı!
Veli Kavlak'ın dramı ortaya çıktı! Beşiktaş'ın talihsiz futbolcusu Veli Kavlak'ın sakatlığı nedeniyle yaşadıkları tam bir dram. 7 senedir sakatlıkla boğuşan ve son 3 yıldır sahalardan uzak kalan Veli Kavlak'ın 4 kez yanlış teşhisle ameliyat edildiği ortaya çıktı.
27.03.2018 Beşiktaş
Beşiktaşlı Atınç yeniden ameliyat olacak
Beşiktaşlı Atınç yeniden ameliyat olacak Beşiktaş Kulübü, sakatlığı süren Atınç Nukan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.
9.03.2018 Beşiktaş
Oğuzhan Fenerbahçe'ye karşı oynayabilecek
Oğuzhan Fenerbahçe'ye karşı oynayabilecek Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek eksik kadrosuna rağmen kritik 3 puan alan Beşiktaş'ta son anda kadrodan çıkarılan Oğuzhan Özyakup'un zehirlenmediği kaydedildi.
27.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta şok sakatlık! 3 ay yok...
Beşiktaş'ta şok sakatlık! 3 ay yok... Telekom Baskets Bonn maçında sakatlanan Beşiktaş Sompo Japan'ın yıldız oyuncusu Juan Palacios ameliyat oldu.
1.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'a Pepe müjdesi!
Beşiktaş'a Pepe müjdesi! Sol arka adalesinde sertleşme meydana gelen tecrübeli stoper, dün sabah salonda bireysel çalıştı. Kulüp doktorlarının verdiği olumlu rapor, teknik heyetin içini rahatlattı. Karabük maçında sakatlanan Portekizli yıldız, Porto'ya yetişiyor.
11.09.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'tan resmi Gökhan Gönül açıklaması!
Beşiktaş'tan resmi Gökhan Gönül açıklaması! Beşiktaş'a sezon öncesinde futbolculardan kötü haber gelmeye devam ediyor. Gökhan Töre ve Atınç'tan sonra bir kötü haber de Gökhan Gönül'den geldi. Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün sahalardan 6 hafta uzak kalacağını açıkladı.
3.08.2017 Beşiktaş
Atınç 6 ay yok!
Atınç 6 ay yok! Beşiktaş'ın Red Bull Leipzig'den 1 yıl daha kiraladığı 24 yaşındaki stoper dün sabah yapılan idmanda sakatlandı.
28.07.2017 Beşiktaş
Pepe için olay olacak sağlık raporu!
Pepe için olay olacak sağlık raporu! Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe'nin sağlık kontrolleri yapıldı. Fit görüntüsü ile dikkat çeken Portekizli yıldız hakkında Beşiktaş'ın doktorundan çarpıcı bir yorum geldi.
7.07.2017 Beşiktaş
Özgür Çek sezonu kapattı! İşte son durumu
Özgür Çek sezonu kapattı! İşte son durumu Çaykur Rizesporlu futbolcu Özgür Çek, dizindeki menüsküs yırtığı nedeniyle İstanbul'da ameliyat edildi.
17.05.2017 Rizespor
Caner Erkin mucizesi! Geri dönüyor...
Caner Erkin mucizesi! Geri dönüyor... Beşiktaş’ın sezon başında İnter’den kiraladığı Caner Erkin, hem takıma çabuk adapte olmuştu hem de gösterdiği performansla yüzleri güldürüyordu.
24.09.2021 Beşiktaş
Kırık değil sanki diş tedavisi!
Kırık değil sanki diş tedavisi! Talisca'yı normalden 2 ay önce sahalara döndürecek tekniği Vatan açıklıyor:
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Talisca gerçeği!
Beşiktaş'ta Talisca gerçeği! Gün geçmiyor ki Beşiktaş’tan yeni bir sakatlık haberi gelmesin...
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Talisca 3 ay yok
Beşiktaş'ta Talisca 3 ay yok Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında Benfica'dan kiraladığı Talisca'dan kötü haber geldi
24.09.2021 Beşiktaş
Caner'in sakatlığında korkutan şüphe!
Caner'in sakatlığında korkutan şüphe! Başarılı futbolcu, iğne sonrasında dinlenmesi gerekirken ‘sürpriz’ milli takım daveti sonrasında Ay-Yıldızlılar’a katıldı. Ukrayna ve İzlanda maçlarında oynayan Caner, Ay-Yıldızlılar’dan dönüşte bu kez Beşiktaş’ta Kayseri ve Napoli karşılaşmalarında görev yaptı.
25.10.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Caner Erkin sakatlandı!
Beşiktaş'ta Caner Erkin sakatlandı! Beşiktaş, sahasında Antalspor'u ağırladığı maçta oyuna sonradan giren Caner Erkin sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etti. Alınan bilgiye göre Caner'in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
24.09.2021 Beşiktaş
Oğuzhan Özyakup kendini yaktı!
Oğuzhan Özyakup kendini yaktı! Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’un, tam iyileşmeden oynama isteği kendi başını derde soktu...
24.09.2021 Beşiktaş
İspanyol fizyoterapist Çin’e transfer oldu!
İspanyol fizyoterapist Çin’e transfer oldu! Beşiktaş’a yaklaşık 1 ay önce transfer edilen ünlü fizyoterapist Juan Ballesteros, Çin’den gelen muhteşem teklifi reddedemedi
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ızgara krizi
Beşiktaş'ta ızgara krizi Kartal’da artık etler ızgarada pişmiyor, haşlanıyor... Bu durumdan rahatsız olan oyuncular, kararı ilk duyduklarında “Izgarada pişen etin zararlı olduğunu da ilk kez duyduk. Hangi diyette böyle bir şey var” diyerek tepki gösterdiler
24.09.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sarper Çetinkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarper çetinkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.