Meteoroloji'den İstanbul dahil 13 il için sarı kodlu uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul dahil 13 il için sarı kodlu uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika bilgilerine göre, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 13 il için sarı kodlu sağanak yağış uyarısında bulundu. Sağanak nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. İşte 5 günlük hava durumu ve yapılan uyarılar...
26.12.2020 Gündem
Meteoroloji'den sarı kodlu sıcaklık uyarısı!
Meteoroloji'den sarı kodlu sıcaklık uyarısı! Meteoroloji; hava sıcaklıklarının, iç ve batı kesimlerinde artarak, mevsim normallerinden 4-8 derece daha sıcak olacağı duyurdu. Sıcaklıkların yarından itibaren başlayarak 4 gün boyunca sürmesi beklenirken aşırı sıcaklar için sarı kodlu uyarı verildi. Buna göre İzmir 35, Aydın 36, İstanbul 28 dereceleri görecek.
3.10.2020 Yaşam
Sarı kod nedir? Meteoroloji sarı kod uyarısı yaptı! Sarı kod uyarısı ne demek?
Sarı kod nedir? Meteoroloji sarı kod uyarısı yaptı! Sarı kod uyarısı ne demek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 il hariç hafta sonu 75 il için sıcak hava uyarısı yayınladı. Hava sıcaklıkları 8 derece artarken, 11:00 ile 16:00 saatleri arası dışarı çıkmayın uyarısı geldi. Sarı kod nedir? Meteoroloji Sarı kod uyarısı ne demek?
29.08.2020 Gündem