Sara

Sara

Son dakika sara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sara gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.016 sara haberi bulunmuştur. Tüm sara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
26.04.2024 Futbol
MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi  Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nın gençlik yapılanması sözde sorumlusu 'Sara Hogir Riha' kod adlı Gülsün Silgir'i (35) Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
4.03.2024 Gündem
Kulüp başkanının cenazesi mezarlığa götürülürken davul zurna çaldı!
Kulüp başkanının cenazesi mezarlığa götürülürken davul zurna çaldı! Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç’in (44), cenazesinde davul zurna çalındığı ortaya çıktı. Çukurova'da yaşayan bazı Arap kökenli aileler, yakınları için cenazelerde aynı zamanda 'acının simgesi’ olarak da davul zurna çaldırıyor.
23.11.2023 Gündem
Starbucks'tan Filistin'e destek paylaşımlarına dava
Starbucks'tan Filistin'e destek paylaşımlarına dava Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor.
20.10.2023 Yaşam
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin Münbiç bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü YPG/YPJ'nin sözde Münbiç sorumlusu Uman Derviş etkisiz hale getirildi.
19.09.2023 Gündem
Beşiktaş Konferans Ligi'nde Neftçi Bakü'yü 2-1 ile geçti
Beşiktaş Konferans Ligi'nde Neftçi Bakü'yü 2-1 ile geçti UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş, konuk ettiği Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü’yü 2-1 yenerek play-off turuna adını yazdırdı. Siyah-beyazlıların play-off turundaki rakibi Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev oldu.
17.08.2023 Futbol
Peryavşan Otu Nedir? Peryavşan Otu Faydaları Nelerdir?
Peryavşan Otu Nedir? Peryavşan Otu Faydaları Nelerdir? Dünyanın farklı birçok Bölgesi'nde doğal yollarla yetişen bir ot türü olmaktadır. Peryavşan otu, ayrıca Türkiye'de de yetişen bir bitki olmaktadır. Özellikle sağlık için oldukça önemli faydaları bulunmaktadır. Faydası ile oldukça fazla ön plana çıkmaktadır. Özellikle çok hızlı büyüyerek ve yetişen bir bitki türü olmaktadır. 
3.07.2023 Sağlık
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim? Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun şampiyonu, Manchester City ile Inter arasında oynanacak maç ile İlkay Gündoğan araştırılmaya başlandı. Manchester City'de oynayan İlkay Gündoğan Futbola SV Gelsenkirchen-Hessler 06'in altyapısında başladı. 2016-17 sezonu başında 25 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'tan Manchester City'ye transfer oldu. Peki, İlkay Gündoğan kimdir? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? İlkay Gündoğan'ın eşi kim?
10.06.2023 Şampiy10
Nişanlısından eski sevgiliye işkence! Rezidans çağırdı sonrası dehşet: 'Canavarca hisle' yaptı
Nişanlısından eski sevgiliye işkence! Rezidans çağırdı sonrası dehşet: 'Canavarca hisle' yaptı Konya'nın Selçuklu ilçesinde adını 'Eda' olarak değiştiren Merve K.'nin (28) bir rezidansta işkenceye uğramasına ilişkin toplam 9 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırılan eski sevgili Murat Demirci (42), nişanlısı Sara Demir (25) ve arkadaşı Tuğba Demirci'nin (23) yargılandığı kamu davasının gerekçeli kararı açıklandı. Eda K.'nin saçını ustura ile kesmek ve vücudunda sigara söndürmek şekliyle yaralandığının sabit görüldüğü, usturanın 'silah' sayıldığı, sigara söndürme eyleminin ise 'canavarca hisle' işlenmediği belirtildi.
17.05.2023 Yaşam
Kağıthane'de hakim, kendisine saldırdığını sandığı kişiyi vurdu
Kağıthane'de hakim, kendisine saldırdığını sandığı kişiyi vurdu Kağıthane'de sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kişi, bilincini kaybedince omzuna tutunduğu hakim tarafından, kendisine yönelik saldırı olduğu sanılarak bacağından vuruldu. Yaralı hastaneye kaldırıldı.
5.05.2023 Yaşam
Leyl Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Leyl Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Leyl Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Leyl Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Leyl Suresi 21 âyettir. Leyl kelime anlamı olarak gece anlamına gelir. Sûrede insanoğlunun iki zıt huyundan, cömertlik ve cimrilikten bahsedilir; imanla cömertlik ve imansızlıkla cimrilik arasındaki ilişkiye dikkat çekilir. Peki, Leyl Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? İşte Leyl Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Rezidansta eski sevgiliye işkence sanıklarına 9'ar yıl hapis cezası
Rezidansta eski sevgiliye işkence sanıklarına 9'ar yıl hapis cezası Konya'nın Selçuklu ilçesinde olaydan sonra adını Eda olarak değiştiren Merve K.'ye (27) rezidansta işkence yapan eski sevgilisi Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22), 9 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. ​Sanıkların, aynı gün, aynı rezidansta Murat Demirci'nin başka bir eski sevgilisi Demet A.'ya da işkence yaptıkları iddiasıyla haklarında 41'er yıla kadar hapis cezası istenen davası ise sürüyor.
6.04.2023 Gündem
Silah zoruyla kız çocuğunu kaçırdı, kendisi de kaçırdığı kız da öldü
Silah zoruyla kız çocuğunu kaçırdı, kendisi de kaçırdığı kız da öldü İzmir'in Karabağlar ilçesinde 17 yaşındaki kız çocuğunu silah zoruyla aracına bindiren bir kişi, polis takibi esnasında seyir halindeyken tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti. Sürücünün intihar etmesi sonucu kontrolden çıkan araç, takla atarken araç içerisinde bulunan kız çocuğu da kaza sonucu hayatını kaybetti.
5.03.2023 Gündem
Dolandırıcıdan Oscar'lık hareket! 'Almancı' zannetti, Bursalı çıktı
Dolandırıcıdan Oscar'lık hareket! 'Almancı' zannetti, Bursalı çıktı Bursa'da Oscar'lık hareket yaparak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişinin foyasını araç kamerası ortaya çıkardı. Otomobilin önüne kendini atan kişinin Almancı zannettiği sürücü Bursalı çıkınca bütün numarası günyüzüne çıktı.
3.03.2023 Yaşam
İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek
İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek Manchester City'nin yıldız ismi İlkay Gündoğan, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından bölgeye büyük bir yardımda bulundu.
9.02.2023 Futbol
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Sahte estetik ve güzellik merkezi skandalı sonrası kritik uyarı! Bunlar yoksa o doktora gitmeyin
Sahte estetik ve güzellik merkezi skandalı sonrası kritik uyarı! Bunlar yoksa o doktora gitmeyin Bir güzellik merkezleri ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. Lazer işleminde vücudunu yakanlar da var, estetik ameliyatında göğsünü kaybeden de... Konuyla ilgili uyarılarda bulunan Estetik Cerrah Veli Aslan, maddi kaygılarla tercih yapılmaması gerektiğini ifade ederek, bir estetik cerrahın güvenilir olup olmadığının nasıl anlaşılabileceğini anlattı.
30.12.2022 Gündem
Sahte doktorun ameliyatı sonrası göğüslerini kaybettiğini öne süren İranlı kadından suç duyurusu
Sahte doktorun ameliyatı sonrası göğüslerini kaybettiğini öne süren İranlı kadından suç duyurusu İstanbul'da Suriyeli sahte doktor tarafından yapılan ameliyat sonrası göğüslerini kaybettiğini öne süren İranlı Neda Farzadıfar, adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Adliye önünde konuşan Neda Farzadıfar'ın kızı Sara Hemati "Göğüsleri tam bir erkek göğsü gibi oldu. Görüntüsü de çok kötü. Eski eşi İnstagram'dan o kliniği bulmuş. Şimdi eski eşi oraya ortak olmuş, 9 aydır orada çalışıyor" dedi.
24.12.2022 Haber
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı İstanbul’da yaşanan sahte estetisyen olayının her detayı skandallarla dolu. Göğüs estetiği yaptırmak isteyen İranlı Neda Farzadıfar’ın başına gelmeyen kalmadı. Sağlığından olan kadının, anlattıkları bu kadar da olmaz dedirtti. Operasyonu gerçekleştiren doktor ile ilgili ortaya çıkanlar ise skandalı bambaşka bir boyuta taşıdı. Hayatını kabusa çeviren olaydan sonra ilgili kurum hakkında suç duyurusunda bulunan Farzadıfar’ın söylediğine göre ise eski eşi kendisini resmen dolandırdı. İşte içerisinde eş tarafından dolandırılma, sahte doktor ve merdiven altı sağlık kurumu olan haberin ilginç detayları...
24.12.2022 Yaşam
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
Rezidansta işkence davasında flaş gelişme! İsmini değiştirdiği ortaya çıktı
Rezidansta işkence davasında flaş gelişme! İsmini değiştirdiği ortaya çıktı Konya'nın Selçuklu ilçesinde Merve K.'nin (27), eski sevgilisi Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci'nin (22) çağırdıkları rezidansta kendisine işkence yaptıkları gerekçesiyle yargılandıkları davada, ismini 'Eda' olarak değiştirdiği ortaya çıktı.
3.11.2022 Yaşam
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nın sözleri tepki çekmişti Pep Guardiola'dan yanıt geldi: İlkay artık sezonun geri kalanında bir dakika bile oynayamayacak!
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nın sözleri tepki çekmişti Pep Guardiola'dan yanıt geldi: İlkay artık sezonun geri kalanında bir dakika bile oynayamayacak! İngiltere Premier Lig devi Manchester City'de Pep Guardiola'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nın yemekler konusunda eleştirisine espirili bir yanıt verdi.
8.10.2022 İngiltere
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui Manchester'ı karıştırdı!
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui Manchester'ı karıştırdı! Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, 512 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Manchester'daki restoranlarla ilgili yaptığı paylaşımla eleştiri oklarının hedefi oldu. Bölgedeki yemeklerin 'korkunç' olduğunu ve güzel bir restoran bulamadığını söyleyen ünlü isime gelen sert tepkiler, kısa sürede dünya basınına yansıdı.
7.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.