Sandıklar açıldı mı, oy sayımı başladı mı? YSK oy oranlarını açıkladı mı, 13. Cumhurbaşkanı kim oldu, oy sayımı bitti mi?
Sandıklar açıldı mı, oy sayımı başladı mı? YSK oy oranlarını açıkladı mı, 13. Cumhurbaşkanı kim oldu, oy sayımı bitti mi? 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turu için oy kullanma saatleri, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklandı. Buna göre; 28 Mayıs'ta tüm yurtta oy verme saatleri sabah saat 08.00 akşam 17.00 olarak uygulanacak. Peki, Sandıklar açıldı mı, oy sayımı başladı mı? YSK oy oranlarını açıkladı mı, 13. Cumhurbaşkanı kim oldu?
28.05.2023 Gündem
Sandıklar açıldı mı, oylar sayılmaya başladı mı? Oylar ne zaman, saat kaçta sayılacak, sandıklar ne zaman açılmaya başlayacak?
Sandıklar açıldı mı, oylar sayılmaya başladı mı? Oylar ne zaman, saat kaçta sayılacak, sandıklar ne zaman açılmaya başlayacak? 2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde sandıklar kapandı. Peki, Sandıklar açıldı mı, oylar sayılmaya başladı mı? Oylar ne zaman, saat kaçta sayılacak, sandıklar ne zaman açılmaya başlayacak?
14.05.2023 Seçim