Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?
Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi? Bayern Münih Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda temsilcimiz Beşiktaş Alman devi Bayern Münih'in konuğu olacak. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak?
19.02.2018 Beşiktaş
Juventus Porto maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz mi?
Juventus Porto maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz mi? Juventus Porto maçı sonucunda Şampiyonlar Ligi'nde bir çeyrek finalist daha belli olacak. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Torino'da karşılaşacak olan İtalyan temsilcisi Juventus ile Portekiz temsilcisi Porto arasındaki ilk maç Portekiz'de 2-0'lık skorla İtalyan temsilcisi siyah beyazlıların olmuştu. Şampiyonlar Ligi'nde son çeyrek finalistlerin belirleneceği hafta Juventus Porto maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
14.03.2017 Futbol
Arsenal Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Muhtemel 11'ler
Arsenal Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Muhtemel 11'ler Arsenal Bayern Münih maçı için geri sayım sürüyor. İngiliz temsilcisi Arsenal Şampiyonlar Ligi'nde artık ezeli rakibi haline gelen, grup aşaması sonrası son 16 turunda sık sık karşılaştığı Bayern Münih karşısında bir futbol mucizesi arayacak. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkacak takımı belirleyecek olan Arsenal Bayern Münih maçı şifresiz kanalda izleyici ile buluşacak...
7.03.2017 Futbol
Messi coştu Barça tura koştu
Messi coştu Barça tura koştu Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal ile Barcelona karşılaştı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği dev karşılaşmayı Barcelona Messi'nin golleriyle 2-0 kazandı.
23.02.2016 Futbol