Samir Nasri

Samir Nasri

Son dakika Samir Nasri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samir Nasri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samir Nasri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samir Nasri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samir nasri gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 samir nasri haberi bulunmuştur. Tüm samir nasri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalyaspor'a transfer yasağı!
Antalyaspor'a transfer yasağı! Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un eski futbolcuları Samir Nasri, Danilo Sousa Campos, Saso Fornezzi ile Gustavo Blanco Leschuk transferinden kaynaklı Shakhtar Donetsk'e olan toplam 4 milyon 500 bin euro borcundan dolayı transfer engeli getirildi.
26.01.2021 Antalyaspor
Anderlecht'ten açıklama! "Nasri'yi bulamıyoruz"
Anderlecht'ten açıklama! "Nasri'yi bulamıyoruz" Belçika ekibi Anderlecht, tüm aramalarına karşın Samir Nasri'ye ulaşamadığını açıkladı.
17.04.2020 Futbol
West Ham United, Candreva'nın peşinde!
West Ham United, Candreva'nın peşinde! İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, Inter'de forma şansı bulamayan Antonio Candreva'yı transfer etmek istiyor.
7.01.2019 İngiltere
Samir Nasri, West Ham'da
Samir Nasri, West Ham'da İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Fransız futbolcu Samir Nasri'yi kadrosuna kattı.
31.12.2018 İngiltere
Samir Nasri'ye West Ham'dan resmi teklif!
Samir Nasri'ye West Ham'dan resmi teklif! Son olarak Antalyaspor forması giyen ve uzun süredir kulüpsüz olan Samir Nasri'ye resmi teklif geldi.
28.12.2018 İngiltere
Samir Nasri İngilizleri de çıldırttı
Samir Nasri İngilizleri de çıldırttı Antalyaspor'a Ali Şafak Öztürk döneminde transfer edilen ve yıllık 7 milyon euroluk kazancıyla sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da ilgisini çeken Samir Nasri İngiltere'ye geri dönmek istiyor ancak talepleri yine dudak uçuklatıyor.
13.11.2018 İngiltere
Samir Nasri, West Ham United yolunda
Samir Nasri, West Ham United yolunda Bir dönem Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Samir Nasri, Premier Lig ekibi West Ham United için sağlık kontrolünden geçti.
12.11.2018 İngiltere
Nasri ve Cenk Tosun takım arkadaşı oluyor
Nasri ve Cenk Tosun takım arkadaşı oluyor 18 ay futboldan men cezası alan Samir Nasri'ye Premier Lig ekibinin talip olduğu söyleniyor.
12.10.2018 İngiltere
Nasri'nin cezası 18 aya çıkarıldı
Nasri'nin cezası 18 aya çıkarıldı UEFA Temyiz Kurulu, Fransız futbolcu Samir Nasri'nin men cezasını 6 aydan 18 aya çıkardı.
1.08.2018 Futbol
Antalyaspor'dan Samir Nasri açıklaması!
Antalyaspor'dan Samir Nasri açıklaması! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, UEFA tarafından 6 ay futboldan men cezasına çarptırılan eski futbolcusu Samir Nasri ile ilgili bir açıklama yayınladı.
28.02.2018 Antalyaspor
Büyük şok! 6 ay futboldan men edildi!
Büyük şok! 6 ay futboldan men edildi! UEFA, Samir Nasri'ye 6 ay futboldan men cezası verdi.
27.02.2018 Antalyaspor
Yıldız futbolcudan büyük kazık!
Yıldız futbolcudan büyük kazık! Şovla geldi, 6 ay sonra giderken arkasında büyük bir skandal kaldı. Sözleşmesinde doping cezası alması halinde Antalyaspor’un lehine madde bulunan yıldız oyuncu, 1 milyon Euro fesih bedeli cebine koyup gittikten sonra futboldan men cezası aldı!
27.02.2018 Antalyaspor
Futboldan men cezası geliyor!
Futboldan men cezası geliyor! Antalyaspor'un eski futbolcusu Samir Nasri’ye doping cezası yolda. Fransız futbolcunun avukatı, UEFA’nın Nasri’ye ceza vermesini beklediklerini açıkladı.
26.02.2018 Süper Lig
Büyük şok! Doping çıktı...
Büyük şok! Doping çıktı... Antalyaspor'un devre arasında yollarını ayırdığı ve o gün bugündür kendisine kulüp bulamayan Samir Nasri'ye doping şoku... Yıldız futbolcunun UEFA Disiplin Komitesi tarafından 1 yıl sahalardan uzaklaştırılacağı öğrenildi.
25.02.2018 Antalyaspor
İşte Samir Nasri'nin yeni takımı
İşte Samir Nasri'nin yeni takımı Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra takım arayışını sürdüren Samir Nasri'nin yeni takımı belli oldu.
12.02.2018 Futbol
Samir Nasri şoke etti! Büyük sürpriz
Samir Nasri şoke etti! Büyük sürpriz Bacary Sagna'yı transfer eden Benevento'nun, bonservisi ellerinde olan Samir Nasri ve Alexandre Song'u da transfer etmek istediği belirtildi.
6.02.2018 İtalya
Bedava dünya yıldızını reddetti
Bedava dünya yıldızını reddetti Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Negredo'nun kendisine ilettiği Samir Nasri'nin Beşiktaş'a gelme istediği reddetti.
6.02.2018 Beşiktaş
Eto'o'dan sonra Nasri'yle de yollar ayrıldı
Eto'o'dan sonra Nasri'yle de yollar ayrıldı Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, yıldız oyuncu Samir Nasri'nin sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi. Fransız yıldız Antalyaspor'a yıllık 4 milyon euro garanti ücret ve 2 milyon euroluk bonuslarla transfer olmuştu...
31.01.2018 Antalyaspor
Antalyaspor'dan Eto'o ve Nasri açıklaması
Antalyaspor'dan Eto'o ve Nasri açıklaması Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Kamerunlu yıldız oyuncuları Samuel Eto'o'nun muhtemelen başka bir takıma transfer olmayacağını söyledi.
29.01.2018 Antalyaspor
Nasri'nin sözleşmesi karşılıklı feshediliyor
Nasri'nin sözleşmesi karşılıklı feshediliyor Antalyaspor'da yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Samir Nasri ile sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi kararı alındı.
24.01.2018 Antalyaspor
Samir Nasri teklifi resmen açıklandı
Samir Nasri teklifi resmen açıklandı Antalyaspor'la yollarını ayıracak olan Samir Nasri'ye Katar'dan teklif geldiği ortaya çıktı.
24.01.2018 Antalyaspor
Samir Nasri bombası! Peşindeki kulüp...
Samir Nasri bombası! Peşindeki kulüp... Antalyaspor'un yollarını ayıracağını açıkladığı Samir Nasri'yi isteyen kulüp belli oldu.
20.01.2018 Antalyaspor
"Sahada mücadele eden bir takım bulacaksınız"
"Sahada mücadele eden bir takım bulacaksınız" Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, taraftarların sahada mücadele eden bir takım göreceğini söyledi.
13.01.2018 Antalyaspor
Antalyaspor'dan Samir Nasri açıklaması!
Antalyaspor'dan Samir Nasri açıklaması! Antalyaspor’dan ayrılması beklenen Samir Nasri’nin Kırmızı-Beyazlılardan gitmek için tazminat istediği yönünde çıkan haberlere yalanlama geldi.
13.01.2018 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Samir Nasri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samir nasri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.