İncila'nın bebeğini Naz sahiplenecek! Sakla Beni dizisinin son sahnesi bile hazır: Kadir'in babalığı, Mete'nin hesabı tutmadı!
İncila'nın bebeğini Naz sahiplenecek! Sakla Beni dizisinin son sahnesi bile hazır: Kadir'in babalığı, Mete'nin hesabı tutmadı! Star Tv'nin Perşembe akşamları ekrana getirdiği Sakla Beni dizisinde Mete'nin İncila'ya olan aşkını herkese açması sürpriz oldu herkes için. Mete artık bu konuda pişmanlık duymaz ancak İncila bu konuda kararsızdır. Bambaşka bir hikayeye doğru evrilen Sakla Beni 25. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ancak gelen son iddia finale yaklaşan dizinin son bölümüne dair oldu. Öyle ki Sakla Beni final sahnesi bile hazırda tutuluyor.
25.04.2024 Magazin
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar...
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar... Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in yer aldığı dizi daha ilk sahneden sosyal medyadan tepki gördü. Naz ve İncila'nın çocukluklarında yaşadığı travmaları konu alan Sakla Beni'ye gelen ilk tepkiler dizinin uzun ömürlü olmayacağının işareti oldu.
2.11.2023 Televizyon
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor?
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana bu akşam geliyor. Star Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asumab Kelebek arasında kıskançlıkla bağlanan bir hikayeyi ekrana taşıyacak. OGM Pictures yaptımı dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yapıyor. Seyirci, uzun süredir tanıtımları dönen Sakla Beni dizisinin gerçek hikayeden uyarlandığı konusunda habeleri takip ediyor. Olay örgüsü ve oyuncularıyla dikkat çeken Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu kitabı mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Peki Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
2.11.2023 Televizyon
Cemre Baysel'in yeni proje heyecanı
Cemre Baysel'in yeni proje heyecanı Oyuncu Cemre Baysel, geçtiğimiz gün AVM'de objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşıyla geldiği AVM’de bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan 24 yaşındaki güzel, daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda kahve içti.
28.10.2023 Magazin