Sahte Evlilik

Sahte Evlilik

Son dakika sahte evlilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte evlilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte evlilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Evlilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte evlilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 sahte evlilik haberi bulunmuştur. Tüm sahte evlilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte evlilikle vatandaşlık veren şebekeye operasyon: 11 gözaltı
Sahte evlilikle vatandaşlık veren şebekeye operasyon: 11 gözaltı İstanbul’da yapılan operasyonda, usulsüz yapılan evliliklerle ikamet ve vatandaşlık başvurusunda bulunan, başvuruda bulunmalarını sağlayan ve bundan yüksek meblağ haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen, aralarında nikâh memurları, aracılar, şirket sahipleri, danışmanlık çalışanları, tercümanlar ve organizatörlerin de bulunduğu 11 şüpheli yakalandı.
1.12.2023 Gündem
SGK'dan dul aylığı alanları ilgilendiriyor! Devleti dolandırma sayılıyor, paralar faiziyle isteniyor
SGK'dan dul aylığı alanları ilgilendiriyor! Devleti dolandırma sayılıyor, paralar faiziyle isteniyor Devleti dolandırma sayılıyor, SGK’dan bu yolla ödeme alanlar dikkat, tespit edilirse paralar faiziyle geri alınıyor. Yargıtay tarafından ortaya konulan kriterler geçerli oluyor. Avukat Handan Döre, muvazaalı boşanma ile SGK’dan dul aylığı alanların tespit edilmesi halinde neler olacağını anlattı.
14.07.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Ünlü iş adamının milyonluk mirası bakıcısına kalmıştı! Şok gerçek...
Ünlü iş adamının milyonluk mirası bakıcısına kalmıştı! Şok gerçek... Ünlü iş adamının milyarlık mirası evlendiği bakıcısına kalmıştı, evlendikleri gün hakkında şok gerçek ortaya çıktı. 5 sene önce hayatını kaybeden Ermeni iş adamı Arman Gostan Vartanyan'ın mirası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ölmeden kısa süre önce bakıcısı Zarine Güloğlu ile evlenen Vartanyan'ın oğlu Sevağ şikayetçi oldu. Savcılık 'düzmece raporla sahte evliliği' tespit etti. 6 kişi hakkında dava açıldı.
21.12.2020 Gündem
Çatı Katı Aşk 3. bölüm fragmanı yayınlandı
Çatı Katı Aşk 3. bölüm fragmanı yayınlandı Kanal D'nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk'ta Ayşen, Ateş'e aşık olmaya başlıyor.
20.07.2020 Televizyon
Ayça Pars Adnan Oktar suç örgütünü anlattı
Ayça Pars Adnan Oktar suç örgütünü anlattı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik açılan davanın 57. duruşması etkinlik pişmanlık hükmünden yararlanan tutuksuz sanıkların savunmalarıyla başladı. Etkin pişmanlıktan yararlanan Ayça Pars örgüt yapısını anlattı. Pars, Adnan Oktar’ın kendilerine “Bana itaat eden Allah’a itaat eder” dediğini, sorgulanmayacağını söylediğini, mini etek giyilmesini istediği gibi birçok detayı savunmasında ifade etti.
26.02.2020 Gündem
Sahte evlilik çetesi lideri canlı yayında yakalandı!
Sahte evlilik çetesi lideri canlı yayında yakalandı! Fas’tan 600 kadın getirip evlilik vaadiyle erkekleri dolandırdığı iddia edilen M.Ş. canlı yayında gözaltına alındı.
16.01.2020 Yaşam
Afili Aşk 27. Bölüm Fragmanı yayında!
Afili Aşk 27. Bölüm Fragmanı yayında! Melahat, Ayşe ve Kerem'in evliliği hakkındaki gerçeği açıklıyor!
16.12.2019 Televizyon
TV8'deki Yemekteyiz programına RTÜK'ten para cezası
TV8'deki Yemekteyiz programına RTÜK'ten para cezası RTÜK, TV8 ekranlarında erken saatlerde yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' isimli programda bir annenin çocuk istismarı olayını anlatması üzerine harekete geçti.
10.01.2019 Televizyon
Ayça Pars, Oktar grubunun bilinmeyenlerini anlattı
Ayça Pars, Oktar grubunun bilinmeyenlerini anlattı Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen ve örgüt içinde 30 yıl kalan Ayça Pars, "Cezaevine girdikten sonra özgür oldum diyebilirim. 30 yıl sonra gelen bir özgürlük. Fiziksel olarak da kafa olarak da vicdanen de özgür oldum, çünkü vicdanımız baskı altındaydı. Söylenen şekilde düşünme, Kur'an-ı Kerim'i söylenen şekilde yorumlamak zorundaydık." dedi. Oktar'ın talimatlarının cezaevine de geldiğini vurgulayan Pars, "Şimdi de 'Çok yakında hepimiz çıkacağız, Adnan Oktar da başa gelecek, hepimiz bir ülkenin yönetimine getirileceğiz' diyerek hayali bir dünya içinde yaşıyorlar. Zannediyorlar ki Adnan Oktar'ı içeriden çıkartıp mehdi olarak başa getirecekler." dedi.
21.09.2018 Gündem
'Düğünden bir gün sonra tuhaflıklar başladı! Kızımı açık saçık giydirip...'
'Düğünden bir gün sonra tuhaflıklar başladı! Kızımı açık saçık giydirip...' Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren müştekiler ilginç bilgiler vermeye devam ediyor. Bunlardan biri de kızının 16 yaşında Adnan Oktar örgüt üyesine mensup bir şüpheliyle yaşadığı aşkı anlatan bir anne oldu: “Kendisinden yaşça büyük Emre Teker’le sonradan sahte olduğunu anladığımız bir evlilik yaptı. Açık saçık giyinmeye başladı. Dedektif tuttuk, Adnan Oktar grubuna dahil olduğunu öğrendik” dedi.
28.07.2018 Gündem
Nüfüs müdürlüğünde evli olmadığını öğrendi, sahte kocasını bıçakladı
Nüfüs müdürlüğünde evli olmadığını öğrendi, sahte kocasını bıçakladı Trabzon’da 2015’te evlenip Temmuz 2017’de kimliğini değiştirmek için gittiği nüfus müdürlüğünde evli olmadığını öğrenen Pınar T., ofisini copla bastığı çocuğunun babası Erol Ş.’yi bıçakla yaraladı. Pınar T. “Sahte avukatla sahte evlilik belgeleri imzalattı, sahte evlilik cüzdanı hazırladı. 4 eşi, 12 çocuğu varmış” diyerek dava açtı. Bıçaklanan Erol Ş. de şikâyetçi. Son sözü yargı söyleyecek
29.05.2018 Yaşam
Belçika'dan sıkı takip! Balayı fotoğraflarına bile bakıyorlar
Belçika'dan sıkı takip! Balayı fotoğraflarına bile bakıyorlar Artan ırkçılık, yabancı düşmanlığı ve aşırı sağcı söylemlerin yasalara da yansıdığı Belçika'da, kişilerin aile birleşimi yoluyla eşlerini ülkeye getirmesi giderek zorlaşıyor. Türk vatandaşları da oldukça zor durumda bırakan yeni uygulamalarda Belçika çiftlerin düğün ve balayı fotoğraflarını bile görmek istiyor.
6.02.2018 Dünya
Bahtiyar Ölmez 4. bölümde Bahtiyat çatışmada!
Bahtiyar Ölmez 4. bölümde Bahtiyat çatışmada! Bahtiyar Ölmez keyifle izlenen bölümleri ile Cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Bu akşam 4. bölümü yayınlanacak olan Bahtiyar Ölmez'de Bahtiyar çatışmanın ortasında kalıyor.
29.09.2021 Gündem
Şok iddia! "Evlilikleri sahte..."
Şok iddia! "Evlilikleri sahte..." Bu sezon Esra Erol'da evlenen Caner ile Berke'nin evliliklerinin sahte olduğu iddia edildi.Programın sunucusu "Bakın Caner bile evlendi imajını yaratmak için böyle bir evlilik olmuş olabilir.Eğer birde para almışlarsa...Şimdi ki insanlar ne var ki hemen boşanırız kafasındalar." dedi
21.01.2022 Magazin
FETÖ'cüler ABD'de evleniyor
FETÖ'cüler ABD'de evleniyor FETÖ militanları ABD'de kalabilmek için hülle evliliği yapıyor
29.09.2021 Gündem
Sahte kimlikli dolandırıcı yakalandı
Sahte kimlikli dolandırıcı yakalandı Kayıp kimliklere farklı fotoğraflar yapıştırdı, bankalardan 1 milyon TL kredi çekti.
25.06.2015 Yaşam
Kertenkele 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kertenkele 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Atv'de yayınlanan Kertenkele dizisi 28.bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Kertenkele dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak! Kertenkele 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
4.05.2015 Magazin
Kertenkele 27. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Kertenkele 27. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle Kertenkele dizi yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Heyecanla beklenen Kertenkele 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen yeni bölümü ile Kertenkele dizisinde bu hafta tüm gerçekler ortaya çıkıyor. Zehra karlıştığı durum karşısında büyük şok yaşarken Ziya hoca bu durumdan nasıl kurtulabileceğini düşünmektedir. Ayrıntılar ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...
1.05.2015 Magazin
Evcilik oyunu gibi evliliğe 7 yıl
Evcilik oyunu gibi evliliğe 7 yıl Sahte nikah memuru ve sahte şahitlerle evlenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni Eda Oğuz ve Abdullah Göçmüş 7 yıl hapis istemiyle yargılanacak
19.03.2015 Yaşam
Fethullah Gülen’e yakalama kararı
Fethullah Gülen’e yakalama kararı 14 Aralık soruşturmasını yürüten savcıların talebi üzerine, Sulh Ceza Hakimliği Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkardı. Kırmızı bülten için de Adalet Bakanlığı’na yazı yazılmasına karar verildi. Savcıların yakalama talebinde, Gülen için ‘Suç örgütünün lideri” denildi...
29.09.2021 Gündem
Evlendiği genç, evli ve 5 çocuklu çıktı!
Evlendiği genç, evli ve 5 çocuklu çıktı! Genç teknisyen H.T. 6.5 aylık hamileyken eşinin 10 yıllık evli olduğunu öğrenince şoke oldu! H.T soluğu savcılıkta alırken olayı araştıran polis film gibi bir sahte evlilik senaryosuyla karşılaştı.
21.08.2014 Yaşam
Ankara'da Gülen kulisleri!
Ankara'da Gülen kulisleri! İade için Evren'in imzaladığı anlaşma dayanak yapılacak
29.09.2021 Gündem
6 erkeğe dokunulmadı!
6 erkeğe dokunulmadı! Özel hayatı tüm detaylarıyla anlatıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Evlilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte evlilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.