Sadri Şener

Sadri Şener

Son dakika Sadri Şener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sadri Şener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sadri Şener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadri Şener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadri şener gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.212 sadri şener haberi bulunmuştur. Tüm sadri şener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
İşte Trabzonspor'un yeni teknik direktörü!
İşte Trabzonspor'un yeni teknik direktörü! Ahmet Ağaoğlu'nun aklındaki teknik direktör belli oldu. Bordo mavililerin yeni başkanı sezon sonunda Rıza Çalımbay ile yollarını ayırıp, yerine tanıdık bir ismi getirmeyi planlıyor.
10.04.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu!
Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu! Trabzonspor'un yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçildi.
8.04.2018 Trabzonspor
Trabzonspor yeni başkanını seçiyor
Trabzonspor yeni başkanını seçiyor Trabzonspor'da yeni başkanını seçileceği 73. Olağanüstü Kongre'nin ikinci günü başladı. Başkan adayları Ahmet Ağaoğlu ve Metin Kaya genel kurul üyelerine hitap etti.
8.04.2018 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu kimdir?
Ahmet Ağaoğlu kimdir? Ahmet Ağaoğlu kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Trabzonspor başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ahmet Ağaoğlu'nun hayatına dair merak edilen bilgileri paylaştık. İşte Ahmet Ağaoğlu ile ilgili tüm ayrıntılar...
29.03.2018 Gündem
Muharrem Usta'dan basın toplantısında gündem yaratacak sözler!
Muharrem Usta'dan basın toplantısında gündem yaratacak sözler! Olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da Kulüp Başkanı Muharrem Usta basın toplantısı düzenledi
24.03.2018 Trabzonspor
Trabzonsporda kongre öncesi borç gerginliği
Trabzonsporda kongre öncesi borç gerginliği Trabzonsporda 7-8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi mevcut başkan Muharrem Usta ile eski başkanlar arasında borç gerginliği yaşanıyor.
14.03.2018 Trabzonspor
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Mesut Yılmaz’ın evlat acısı
Mesut Yılmaz’ın evlat acısı Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları’ndaki villada babasının odasında şakağından tek kurşunla vurulmuş bulundu... 38 yaşında intihar eden oğul Yılmaz’ın iş hayatında umduğunu bulamadığı için bunalımda olduğu ve bir yıldır epilepsi (sara) ilaçlarını almadığı öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi
Son dakika... Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi Eski Başbakan Yılmaz'ı taşıyan tarifeli uçak, İstanbul'a indi. Yılmaz ve eşini iş adamı Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı. Albayrak Yılmaz çifti araca bindikten sonra 'Başınız sağolsun' diyerek oğullarının ölüm haberini verdi. Havaalanından ayrılan Yılmaz çiftine ambulanslar da takip etti.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!'
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!' FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başlıyor. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek. Duruşma için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Silivri'ye geldi.
20.02.2017 Fenerbahçe
Nevzat Şakat: 'Davayı kazanacağımızı biliyorduk'
Nevzat Şakat: 'Davayı kazanacağımızı biliyorduk' Eski Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Alman ekibi Bayer Leverkusen'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun 4 ay futboldan men edilmesiyle ilgili "Haklıydık, davayı kazanacağımızı da biliyorduk." dedi.
24.09.2021 Trabzonspor
Sadri Şener: 'Trabzon bu kadar işte'
Sadri Şener: 'Trabzon bu kadar işte' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, henüz böyle bir teklifin kendisine iletilmediğini ancak böyle bir hamle yapılmasına saygı duyacağını söylerken, eski Trabzonspor başkanlarından Sadri Şener, “Şenol Güneş’in isminin komplekse verileceğini duyunca açılışa gelmekten vazgeçtim.” dedi.
17.12.2016 Trabzonspor
Sadri Şener'in Şenol Güneş isyanı!
Sadri Şener'in Şenol Güneş isyanı! Sadri Şener, Akyazı Kompleksi'yle ilgili olarak, "Adam, bizim için, "O benim arkadaşım değil’ dedi. Şenol Güneş'in adının verileceği yere gidilir mi?” dedi
24.09.2021 Trabzonspor
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi 'FETÖ'nün, 'futbolda şike'soruşturması ve dava sürecinde 'kumpas' kurduğuyla ilgili iddianame, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
9.12.2016 Fenerbahçe
Şener: 'G.Saray maçından sonra...'
Şener: 'G.Saray maçından sonra...' Trabzonspor Kulübünün eski başkanı Şener: "Galatasaray maçından sonra takımın moralinin düzeleceğine ve iyi sonuçlar alacağına inanıyorum."
25.10.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da 2011 beklentisi zayıflıyor
Trabzonspor'da 2011 beklentisi zayıflıyor 3 Temmuz 2011'de başlatılan şike ve teşvik primi soruşturmanın 5. yılında Trabzonspor taraftarları, şampiyonluk kupasının Trabzon'a gelmesi yönündeki beklentisi giderek zayıflıyor
3.07.2016 Trabzonspor
Şike operasyonu başladı!
Şike operasyonu başladı! Şikede kumpas iddialarına ilişkin İstanbul merkezli olmak üzere 28 ilde eş zamanlı operasyonlara başladı.
19.04.2016 Futbol
Şike Davası'nda sürpriz!
Şike Davası'nda sürpriz! 3 Temmuz sürecinde ifadesi alınandan hapis yatanına kadar, 158 kişi ifadeye çağrıldı.
5.03.2016 Futbol
Salih Dursun tişörtleri satışta!
Salih Dursun tişörtleri satışta! Trabzonspor taraftarı satışa sunulan Salih Dursun tişörtlerine büyük ilgi gösterdi. Kulüp yeni sipariş vermek zorunda kaldı.
26.02.2016 Trabzonspor
Muharrem Usta tepki çekti
Muharrem Usta tepki çekti Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın pide partisine İbrahim Hacıosmanoğlu'nu da davet etmesi camianın tepkisini çekti.
14.02.2016 Trabzonspor
Burak Yılmaz piyangosu
Burak Yılmaz piyangosu Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olması, Trabzonspor'un da kasasını doldurdu.
7.02.2016 Galatasaray
Trabzon’dan flaş hamle
Trabzon’dan flaş hamle Trabzonspor, şike tartışmalarıyla ilgili yeni bir adım attı ve internet sitesindeki şampiyonluklar bölümüne 2010-2011 sezonunu da ekledi.
25.12.2015 Trabzonspor
Ersun Yanal ile üçüncü dönem
Ersun Yanal ile üçüncü dönem Başkan Muharrem Usta'nın, “Temastayız. Görüşüyoruz, görüşeceğiz” dediği Ersun Yanal'da işin son aşamaya geldiği öğrenildi.
21.12.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Sadri Şener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadri şener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.