Saç ekimi uygulaması herkeste tutar mı?
Saç ekimi uygulaması herkeste tutar mı? Saç Ekimi ve Saç Tedavileri Hekimi Dr. Servet Terziler, saç ekimi uygulamaları sonrası dökülme ve tutma hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
11.01.2022 Sağlık
5 soruda saç ekimi hakkında bilinmesi gerekenler
5 soruda saç ekimi hakkında bilinmesi gerekenler Saç ekimi işlemi yaptırmak isteyen, ancak akıllarında soru işaretleri bulunanlar için Uzman Dr. Burak Kılıç saç ekimi hakkında en çok merak edilen soruları yanıtladı.
12.08.2021 Sağlık
Saç ekimi ağrılı bir operasyon mudur?
Saç ekimi ağrılı bir operasyon mudur? Dünya çapında, yaklaşık Erkeklerin yüzde 60'ı ve kadınların yüzde 50'si saç dökülmesi sorunuyla karşılaşıyor. Bu sorunu yaşayan pek çok kişi de hem özgüven kazanmak hem de iyi görünmek için saç ekimi operasyonlarına yöneliyor. Saç ekimine karar verme aşamasında olan pek çok kişinin aklına saç ekiminin ağrılı bir işlem olup olmadığı sorusu geliyor. Uzman Dr. Levent Acar saç ekimi işlemi ve kullanılan teknikleri anlattı.
8.08.2021 Sağlık
Saç ekimi hakkında sık sorulanlar
Saç ekimi hakkında sık sorulanlar Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, saç ekimiyle ilgili en çok merak edilen soruları sizler için cevapladı.
28.07.2021 Sağlık