Sabancı Ailesi

Sabancı Ailesi

Son dakika sabancı ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabancı ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabancı ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabancı Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabancı ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 sabancı ailesi haberi bulunmuştur. Tüm sabancı ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı!
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı! Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Gündem
Sabancı Ailesi'nin acı günü! Şevket Sabancı hayatını kaybetti...
Sabancı Ailesi'nin acı günü! Şevket Sabancı hayatını kaybetti... Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti. Sabancı'nın cenazesi cuma günü ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak ve Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek.
22.07.2021 Yaşam
Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğünü orada olacak! Detaylar belli oldu
Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğünü orada olacak! Detaylar belli oldu Geçtiğimiz aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyetin ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı’nın düğün tarihi değişti. 26 Ağustos tarihinde Sabancı Ailesi’nin Kanlıca’daki yalısında nikah masasına oturması beklenen çift, daha görkemli bir törenle dünyaevine girecek.
28.06.2021 Magazin
Ünlü iş adamı Demir Sabancı'ya ölüm tehdidi!
Ünlü iş adamı Demir Sabancı'ya ölüm tehdidi! Sabancı Ailesi'nin 3. kuşak üyesi olan iş adamı Demir Sabancı'nın kullandığı iş ve şahsi mail adresine ölüm tehditlerinin de yer aldığı 20 ayrı mail atan şahıs tespit edildi. Sabancı'ya hitaben "Evin önünde bir kedi var. Kediye uzun uzun baktım, bu kedi yaşamamalı dedim. Kedi dün ölmüş" şeklinde tehdit içerikli sözler sarf ederek, huzur ve sükûn bozan genç adamın 3 yıla kadar hapsi istendi.
17.02.2021 Gündem
Marmaris'te, Osmanlı'da da kullanılan kantaron yağına büyük ilgi
Marmaris'te, Osmanlı'da da kullanılan kantaron yağına büyük ilgi Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Osmanlı İmparatorluğu döneminde savaşa giden askerlerin bir an olsun yanında ayırmadığı, zor yaraları hızlı şekilde iyileştirildiği kantaron yağı ilgi görüyor.
5.05.2020 Gündem
Temsa: Üretimi durdurduk!
Temsa: Üretimi durdurduk! 1968 yılında kurulan ve 1987’den bu yana Adana’da bulunan 510 bin metrekarelik üretim tesisinde faaliyetlerini sürdüren Temsa üretim durdurma ve haciz kararıyla ilgili açıklama yaptı. Yılda 10 binin üzerinde otobüs, midibüs ve hafif kamyon üreten ve Türkiye dışında, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya başta olmak üzere 70’e yakın ülkede faaliyet gösteren şirket, bankaların kredilerini vadesinden önce, erken çağırması ile birlikte uygulanan hacizler nedeniyle faaliyetlerini mecburen durdurduğunu bildirdi.
14.12.2019 Ekonomi
Sır vergi rekortmenleri
Sır vergi rekortmenleri Türkiye’nin 2018 yılı vergi şampiyonları belli oldu. Ancak ilk 100’ün yer aldığı listelerde vergi rekortmenlerinin çoğu adının açıklanmasını istemedi. 27 kurum ile 57 Gelir Vergisi şampiyonu ismini gizledi.
21.11.2019 Ekonomi
Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun aşkı belgelendi!
Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun aşkı belgelendi! Özge Ulusoy ile işadamı Faruk Çolakoğlu’nun 1 aylık ilişkisi, belgelendi. Geçtiğimiz hafta sonu Barcelona’da aşk tatiline çıkan ikilinin baş başa yemek yerken çekilen fotoğrafı dün ortaya çıktı.
19.12.2018 Magazin
Konserde pişti!
Konserde pişti! Geçtiğimiz aylarda aşk yaşadıkarı konuşulan Hakan Sabancı ile Aslıhan Karalar, Shakira konserinde pişti oldu. İkili, yan yana localarda eğlendi.
12.07.2018 Magazin
Türkiye'nin en büyük camisinin şifreleri
Türkiye'nin en büyük camisinin şifreleri ADANA'daki Sabancı Merkez Camisi, 50 bin kişilik İstanbul Çamlıca Camisi henüz açılmadığı için 28 bin 500 kişinin aynı anda ibadet edebildiği Türkiye'nin en büyük camisi olma özelliğini koruyor.
17.05.2018 Ramazan
Atlı Köşk’e tedbir
Atlı Köşk’e tedbir İhsan Sabancı’nın kızı olduğunu mahkeme kararıyla tespit ettiren Sevilay Sabancı Çınar’ın açtığı davada mahkeme Sabancı ailesinin ünlü Atlı Köşk’üne ‘tedbir konulmasına’ karar verdi
17.04.2018 Gündem
Murat'ı unutturacak ismi buldu!
Murat'ı unutturacak ismi buldu! Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra kabuğuna çekilen güzel oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam gittiği partide Sabancı Ailesi'nin üyelerinden Faruk Sabancı ile yakınlaştı.
31.03.2018 Magazin
Pınar Sabancı Sosyal medya hesabından paylaşınca…
Pınar Sabancı Sosyal medya hesabından paylaşınca… Sabancı ailesinin gelinlerinden Pınar Sabancı sosyal medya hesabından taze fasulye yemeğinin fotoğrafını paylaşınca ortalık karıştı.
23.08.2017 Magazin
Ailece tavla turnuvası yaptılar!
Ailece tavla turnuvası yaptılar! Ailece Bodrum'daki yazlık evlerinde tatil yapan Aysen Sabancı, kardeşi Emirhan Sabancı ve eşi Melis Sabancı, evlerinin iskelesinde tavla keyfi yaparken objektiflere yansıdılar.
15.08.2017 Magazin
İş dünyasının 'İtibar Karnesi' açıklandı!
İş dünyasının 'İtibar Karnesi' açıklandı! The Brand Age Dergisi ve Xsights Araştırma şirketi iş birliğinde gerçekleşen "İş İnsanları İtibar Araştırması" sonuçları yayımlandı.
18.07.2017 Televizyon
Bu ani satışlara piyasa bozuldu
Bu ani satışlara piyasa bozuldu Borsanın rekorlar kırdığı dönemde Koç ve Sabancı’dan sürpriz satış geldi. Koç Ailesi, holdingde sahip oldukları % 4.22’lik hissenin satışı için Citi’ye yetki verdi. Sabancı Ailesi de 100 milyon dolarlık hisseyi sattı. Açıklamalar sonrası Koç ve Sabancı hisseleri düştü. Borsa eksiye döndü
25.05.2017 Ekonomi
Paris İstanbul'a taşındı
Paris İstanbul'a taşındı Demsa Group iş birliği ile kapılarını Emaar Square Mall’da açan dünyaca ünlü Galeries Lafayette, açılışa özel bir davetle ünlü isimleri ağırladı.
25.05.2017 Magazin
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar!
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar! Koç ve Sabancı ailelerinden arka arkaya hisse satış haberleri geldi. İki ailenin yaptığı toplam satış tutarı 600 milyon dolara yaklaşıyor.
25.05.2017 Ekonomi
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu!
Özge'den ayrılan Hacı Sabancı ona koştu! Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılınca çapkınlıkta gaza bastı. İşte Hacı Sabancı'nın bekarlık hayatına hızlı girişi...
2.05.2017 Magazin
Özge Ulusoy-Hakan Sabancı aşkı bakın neden bitmiş?
Özge Ulusoy-Hakan Sabancı aşkı bakın neden bitmiş? Özge Ulusoy'la 6 yıldır aşk yaşayan Hacı Sabancı, ailesinin baskılarına daha fazla dayanamadı ve sevgilisinden ayrıldı.
19.04.2017 Magazin
Sabancı Ödülleri sahiplerini buldu
Sabancı Ödülleri sahiplerini buldu İş adamı Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 13. yılında ‘Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri’ ile anıldı.
11.04.2017 Magazin
Hakan Sabancı ve Engincan Ural çapkınlık turunda!
Hakan Sabancı ve Engincan Ural çapkınlık turunda! Hakan Sabancı ve Engincan Ural, önceki gece fena yakalandı. Gittikleri mekanda iki gurbetçi güzelle yakınlaşan ikili, geceye genç iş adamının Kanlıca’daki yalısında devam etti.
25.02.2017 Magazin
‘Dönerde 1-2 markayı gözümüze kestirdik’
‘Dönerde 1-2 markayı gözümüze kestirdik’ 10 yılda 100 şube hedefiyle yola çıkan Döner Stop, yurt dışına da açılacak. Şirketin kurucusu Can Köseoğlu, “Konjonktür yüzünden sektörde mutlaka konsolidasyon olacak. Bizim de gözümüze kestirdiğimiz 1-2 marka var. Bu anlamda şirket satın almaya sıcak bakıyoruz” dedi.
14.10.2016 Ekonomi
Sakıp Sabancı'nın vasiyeti gerçekleşti
Sakıp Sabancı'nın vasiyeti gerçekleşti Habertürk'te yer alan habere göre; Merkezde Türkiye’nin ekonomisi, siyaseti, toplumu gibi çeşitli konularda çalışmalar yapılacak...
14.06.2016 Ekonomi
Columbia’ya Sakıp Sabancı Kürsüsü
Columbia’ya Sakıp Sabancı Kürsüsü ABD’de Columbia Üniversitesi’nde Sakıp Sabancı Kürsüsü ve Türkiye Çalışmaları Merkezi kuruldu. Alanında bir ilk olan Sakıp Sabancı Türkiye Çalışmaları Merkezi, Türkiye’nin bölgesel ve küresel ilişkilerdeki yerini ve bilinirliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.
13.06.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sabancı Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabancı ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.