Rüya İçinde Rüya Görmek Neden Olur? Rüya İçinde Rüya Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüya İçinde Rüya Görmek Neden Olur? Rüya İçinde Rüya Görmek Ne Anlama Gelir? Her rüyanın kendine özgü bir anlatımı vardır. Bu anlatımlar özellikle kişinin gelecekte yaşayacağı sorunları veya olumlu durumları ifade eder. Aynı durum rüya içinde rüya görmek adına da geçerlidir. Buna paralel olarak ise rüya içinde rüya görmek kişinin sıkıntılı bazı durumlar içerisinde olduğuna işaret eder. Bu problemler maddi ya da manevi olarak ön plana çıkabilir.
1.02.2024 Rüya Tabirleri
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri!
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri! Sevgiliye uzun kısa romantik günaydın mesajları, telefonları aktif kullandığımız bugünlerde günün vazgeçilmez ritüelleri arasına girdi. Uyanır uyanmaz aklına ilk gelenin o olduğunu hatırlatan, sabah gözlerimizi açar açmaz yüzümüzde gülümsemelere neden olan kısa mesajları daha duygu ve romantik kelimelerle süslemek mümkün. Kuru bir günaydın dışında sizler ve sevdikleriniz için hazırladığımız en güzel, romantik duygulu günaydın mesajlarından faydalanabilirsiniz. İşte Kadın ve erkek için etkileyici, resimli sevgiliye günaydın sözleri 2023!
28.01.2023 Gündem
"Bize 15 Temmuz'un provasını yaptırmışlar"
"Bize 15 Temmuz'un provasını yaptırmışlar" FETÖ’nün kapatılan televizyon kanalı Samanyolu dizilerinin baş aktörlerinden Ali Başar flaş itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Gordon Milne: Efendi Beşiktaş Seba'dan çıktı
Gordon Milne: Efendi Beşiktaş Seba'dan çıktı Beşiktaş'ın unutulmaz teknik direktörlerinden Gordon Milne, soruları yanıtladı.
24.09.2021 Beşiktaş
Başbakan o haberleri yalanladı!
Başbakan o haberleri yalanladı! Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bugün gazetelerde, dünkü bazı toplantılarımızda süre verildiğine dair haberler var, terörle mücadele bağlamında. Bir an önce bu operasyonların başarıyla tamamlanması için gece gündüz çalışıyoruz ancak herhangi bir süre söz konusu değildir. Süreyi zamanla değil de ulaşmamız gereken hedeflerle tayin ediyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
"Savcı çocuklarımla tehdit etti"
"Savcı çocuklarımla tehdit etti" Futbolda şike davasının odağındaki isimlerden İbrahim Akın, dava süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
18.11.2013 Futbol
Bir 14 Şubat manifestosu
14.02.2013 Yaşam
Selahattin Duman’dan 2010 tahminleri..
Selahattin Duman’dan 2010 tahminleri.. Herkes geleceğinden 137 saniye görse ne olur?”
18.12.2009 Arşiv
O sahneleri anlattı
O sahneleri anlattı Aşkı Memnu’nun Bihter’i Beren Saat Ayşe Arman'a olay yaratan sahneleri anlattı.
28.06.2009 Magazin
'Kan akmazsa diye çok korktum'
'Kan akmazsa diye çok korktum' Bergüzar Korel'den Binbir Gece canlı finali ve özel hayatıyla ilgili şok açıklamalar...
16.06.2008 Magazin
Cam bebek değilim
Cam bebek değilim Gökhan Zan, sakatlığı ile ilgili eleştirilere tepki gösterdi: “Kafayı tekmeye uzatarak devamlı ilk pozisyonları ben alıyorum. Yine sakatlanacağımı bilsem de böyle devam edeceğim. Bunları yapıyorsam kimse bana ’cam bebek’, ‘çıtkırıldım’ diyemez.”
27.02.2007 Futbol
Kızıl elmacılarla İmralı aynı potaya girdi
Kızıl elmacılarla İmralı aynı potaya girdi DEHAP Güneydoğu'da AK Parti'nin başarılı olmasını istemiyor. AB karşıtları da AK Parti'nin lokomotifliğindeki AB sürecinin başarıya ulaşmasını istemiyor. Lozan kutlamalarındaki fotoğraf çok ilginçtir. Çıkarlar itibariyle bir çakışma söz konusu... Yani bugün İmralı neyi istiyorsa, kızıl elmacılar da onu istiyor.
7.08.2005 Arşiv