Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır?
Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır? Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., SPK tarafından onaylanan bedelli sermaye artırımı kapsamında hak kullanım tarihini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelli sermaye artırımına onay verildi. Peki, Rüçhan hakkı nedir? Ege Seramik rüçhan hakkı nasıl kullanılır, rüçhan hakkı nasıl alını ve satılır?
19.12.2023 Ekonomi
Zorlu enerji rüçhan hakkı ne zaman, Zoren bedelli sermaye artırımı nedir? Rüçhan hakkı nedir, borsada rüçhan ne demek, Zorlu enerji rüçhan hakkı nasıl kullanılır?
Zorlu enerji rüçhan hakkı ne zaman, Zoren bedelli sermaye artırımı nedir? Rüçhan hakkı nedir, borsada rüçhan ne demek, Zorlu enerji rüçhan hakkı nasıl kullanılır? Sermaye Piyasası Kurulu, yayımladığı haftalık bültende 3 şirketin bedelli sermaye artırımı başvurusunun olumlu sonuçlandığını duyurdu. Buna göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., bedelli sermaye artırımı gerçekleştirecek. Normal şartlarda rüçhan hakkı kullanımı için 15 gün süre belirlendi. Peki, Rüçhan hakkı nedir, borsada rüçhan ne demek? Zorlu enerji rüçhan hakkı ne zaman, Zoren bedelli sermaye artırımı ne zaman, Zorlu enerji rüçhan hakkı nasıl kullanılır?
15.06.2023 Ekonomi