Rosenborg

Rosenborg

Son dakika Rosenborg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rosenborg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rosenborg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rosenborg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rosenborg gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 rosenborg haberi bulunmuştur. Tüm rosenborg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Piper Laurie hayatını kaybetti
Piper Laurie hayatını kaybetti "Bilardocu" ve "Günah Tohumu" filmleriyle Oscar'a aday gösterilen ABD'li ünlü oyuncu Piper Laurie, 91 yaşında öldü.
15.10.2023 Magazin
Morutan'a karşılık 29 maçta 1 gol atan Norveçli'yi teklif ettiler
Morutan'a karşılık 29 maçta 1 gol atan Norveçli'yi teklif ettiler İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Salernitana Galatasaray'ın Rumen orta saha oyuncusu Morutan için Erik Botheim'i teklif etti.
8.06.2023 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Trabzonspor elendi! Şampiyonlar Ligi'nde 27 sonra bir ilk yaşandı
Trabzonspor elendi! Şampiyonlar Ligi'nde 27 sonra bir ilk yaşandı Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma yolunda Kopenhag ile Play-offf turunda eşleşen Trabzonspor sahasında 0-0 berabere kalarak Devler Ligi'ne veda etti. Türkiye, 1995-1996 sezonundan bu yana (27 yıl) ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında temsil edilmeyecek.
24.08.2022 Şampiyonlar Ligi
Sörloth'tan flaş açıklama! 'Cevap verirsem ortalık karışır'
Sörloth'tan flaş açıklama! 'Cevap verirsem ortalık karışır' Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Norveçli golcü Sörloth Süper Lig iddiaları için "Geri dönmek ister miyim? Ben buna bir cevap verince ortalık karışıyor" yanıtını verdi.
1.06.2022 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan Anders Trondsen sürprizi
Trabzonspor'dan Anders Trondsen sürprizi Yeni sol bek arayışlarına tam gaz devam eden Trabzonspor Anders Trondsen'i deneme kararı aldı.
26.06.2021 Trabzonspor
Trabzonspor sol bek krizini çözdü
Trabzonspor sol bek krizini çözdü Trabzonspor Umut Meraş ve Birger Meling'den birinin işini bitirerek sol bek krizini çözmeyi planlıyor.
28.05.2021 Trabzonspor
Trabzonspor Meling ve Biglia ile masaya oturdu
Trabzonspor Meling ve Biglia ile masaya oturdu Trabzonspor, Nimes'de forma giyen Birger Meling ve Karagümrük'ün Arjantinli orta sahası Biglia ile görüşmelere başladı.
16.05.2021 Trabzonspor
Sözleşmesinde öyle bir madde çıktı ki...
Sözleşmesinde öyle bir madde çıktı ki... Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar'ın sözleşmesinde "sakatlanması halinde 40 bin Euro'luk bir cezanın olduğu" belirtildi.
23.10.2020 Beşiktaş
UEFA’dan Beşiktaş’a ceza
UEFA’dan Beşiktaş’a ceza Beşiktaş, Avrupa kupalarına veda ettiği Rio Ave maçından ceza yedi. Avrupa Ligi 3. Eleme turu karşılaşmasında Portekiz ekibiyle berabere kalan siyah-beyazlılar, penaltı atışları sonunda yenilmiş ve elenmişlerdi.
22.10.2020 Beşiktaş
Alanyaspor'dan Avrupa'ya veda!
Alanyaspor'dan Avrupa'ya veda! Ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil eden takımlardan Alanyaspor, 3. ön eleme turunda Rosenborg'a 1-0 yenilerek Avrupa'dan elendi.
24.09.2020 Futbol
Alanyaspor'dan Bakasetas ve Fenerbahçe açıklaması
Alanyaspor'dan Bakasetas ve Fenerbahçe açıklaması Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Anastasios Bakasetas ve Fenerbahçe hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Çavuşoğlu, Bakasetas için kendilerine resmi teklif gelmediğini söyledi.
22.09.2020 Futbol
Alanyaspor Rosenborg maçı ne zaman? Alanyaspor ilk kez Avrupa arenasında!
Alanyaspor Rosenborg maçı ne zaman? Alanyaspor ilk kez Avrupa arenasında! UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda mücadele edecek Aytemiz Alanyaspor, Rosenborg ile karşılaşacak. Tarihinde ilk kez Avrupa arenasına çıkacak Alanyaspor'da hedef Norveç ekibini yenip, Avrupa'da ilerlemek. Peki, Alanyaspor Rosenborg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Alanyaspor maçının detayları...
21.09.2020 Gündem
Üç büyüklere kötü haber! Markus Henriksen Porto yolunda
Üç büyüklere kötü haber! Markus Henriksen Porto yolunda İngiliz ekibi Hull City ile olan sözleşmesinin bitmesi sonrası serbest kalan ve Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Markus Henriksen'in Porto ile anlaşma noktasına geldiği ve görüşmeleri sonlandırmak adına pazartesi günü Portekiz'de olacağı belirtildi.
6.09.2020 Galatasaray
Beşiktaş'ın Avrupa’daki rakibi kim oldu? UEFA Avrupa Ligi 3 ön eleme eşleşmeleri…
Beşiktaş'ın Avrupa’daki rakibi kim oldu? UEFA Avrupa Ligi 3 ön eleme eşleşmeleri… UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu kurası çekildi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Borac Banja Luka-Rio Ave maçının galibiyle karşılaşacak.
1.09.2020 Gündem
Beşiktaş, Alanyaspor ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!
Beşiktaş, Alanyaspor ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! UEFA Avrupa Ligi’ne 3. eleme turundan itibaren katılacak Beşiktaş ve Alanyaspor’nın, Neftçi Bakü'yü elemesi halinde Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.
1.09.2020 Galatasaray
Trabzonspor, Anders Trondsen'i kadrosuna kattığını açıkladı!
Trabzonspor, Anders Trondsen'i kadrosuna kattığını açıkladı! Trabzonspor, Rosenborg’dan Anders Trondsen'i 4 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.
8.08.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Rosenborglu Anders Trondsen için KAP bildirimi!
Trabzonspor'dan Rosenborglu Anders Trondsen için KAP bildirimi! Trabzonspor, Rosenborg’dan Anders Trondsen’in transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
8.08.2020 Trabzonspor
Tehlike çanları çalıyor!Avusturya’da sevinç...
Tehlike çanları çalıyor!Avusturya’da sevinç... UEFA Ülkeler Sıralaması’nda Türkiye her geçen gün daha kritik bir pozisyonun içerisine giriyor.
29.11.2019 Futbol
İşte UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleri!
İşte UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleri! UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları çekildi. Temsilcilerimiz Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu.
30.08.2019 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi'ne kalan 3 takım belli oldu
Şampiyonlar Ligi'ne kalan 3 takım belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda üç rövanş mücadelesi yapıldı.
28.08.2019 Şampiyonlar Ligi
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev
UEFA'dan Oğuz Sarvan'a görev UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb ile Norveç'in Rosenborg takımları arasında yarın yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında görevlendirildi.
20.08.2019 Şampiyonlar Ligi
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu başlıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu başlıyor UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu yarın başlayacak.
19.08.2019 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde play-off eşleşmeleri belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde play-off eşleşmeleri belli oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turu rövanş maçları sona erdi. Olympiakos, Ajax, APOEL, Rosenborg, Club Brugge, Kızılyıldız, Dinamo Zagreb, LASK, Cluj ve Krasnodar, play-off turuna kalan takımlar oldu.
14.08.2019 Şampiyonlar Ligi
Medipol Başakşehir, Olympiakos'u elerse...
Medipol Başakşehir, Olympiakos'u elerse... Play-off turundaki muhtemel eşleşmeler belli oldu.Medipol Başakşehir, 3. eleme turunu geçerse Krasnodar-Porto eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
5.08.2019 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Rosenborg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rosenborg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.