Romee Strijd

Romee Strijd

Son dakika Romee Strijd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Romee Strijd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Romee Strijd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Romee Strijd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan romee strijd gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 romee strijd haberi bulunmuştur. Tüm romee strijd haberleri aşağıda listelenmiştir.
Romee Strijd ikinci kez anne oldu!
Romee Strijd ikinci kez anne oldu! 12 yıldır Laurens van Leeuwen ile aşk yaşayan ve 2020'de 'Mint' adını verdiği kızını kucağına alan Hollandalı model Romee Strijd, ikinci kez anne oldu. Strijd, müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu. Model, iki çocuğu ve nişanlısıyla birlikte verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
17.11.2022 Magazin
Ünlü model Romee Strijd evleniyor! Mutluluğunu paylaştı...
Ünlü model Romee Strijd evleniyor! Mutluluğunu paylaştı... 2020'de "Mint" adını verdiği kızını kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Romee Strijd, 12 yıllık sevgilisi Laurens van Leeuwen ile evleniyor. İsviçre'de evlilik teklifi sürpriziyle karşılaşan ünlü model, mutluluğunu Instagram'dan paylaştı
26.01.2022 Magazin
Romee Strijd’den ‘ateşli çömelme’ pozu
Romee Strijd’den ‘ateşli çömelme’ pozu Romee Strijd sevgilisi ile Porto Riko’da tatil yapıyor.
26.04.2019 Magazin
Bu halimi daha çok beğeniyorum
Bu halimi daha çok beğeniyorum YENİ reklam filminde Victoria’s Secret meleklerinden Romee Strijd ile kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ, “Romee ile çalışmak keyifliydi.
6.04.2018 Magazin
Kıvanç'ın şans meleği
Kıvanç'ın şans meleği Kıvanç Tatlıtuğ, geçen yıl tanıtım yüzü olduğu ünlü bir jean firmasıyla 7 milyon TL karşılığında sözleşme yeniledi.
5.02.2018 Magazin
Melek mi Seda mı?
Melek mi Seda mı? Seda Bakan Victoria’s Secret meleğiyle aynı tasarımı giydiği 1969’lar partisinde göz kamaştırdı.
25.12.2017 Magazin
Romee Strijd'ın sokak modası!
Romee Strijd'ın sokak modası! Victoria's Secret'ın Hollandalı meleği Romee Strijd (22), Los Angeles sokaklarında görüntülendi.
10.10.2017 Magazin
Mavi melek Romee Strijd!
Mavi melek Romee Strijd! Victoria's Secret meleklerinden Romee Strijd, önceki gün New York'ta objektiflere takıldı.
26.07.2017 Magazin
En seksi festival başladı
En seksi festival başladı Her yıl sonsuz güneş ışığı şehrinde düzenlenen ve en büyük açık hava festivalleri arasında yer alan Coachella başladı.
15.04.2017 Magazin
Hem iş hem tatil
Hem iş hem tatil Victoria’s Secret modelleri Lais Ribeiro, Romee Strijd ve Jasmine Tookes bir çekim için Brezilya’ya gitti...
5.01.2017 Magazin
Seksi meleklerden bir ilk!
Seksi meleklerden bir ilk! Yılın en çok merak edilen şovlarından biri olan Victoria’s Secret defilesi bu yıl ilk kez Paris’te gerçekleşecek...
25.10.2016 Magazin
10 yeni melek kasıp kavuracak!
10 yeni melek kasıp kavuracak! Ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret meleklerine on yeni isim eklediğini açıkladı.
29.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Romee Strijd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki romee strijd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.