Robin Van Perise

Robin Van Perise

Son dakika Robin van Perise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robin van Perise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robin van Perise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robin Van Perise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robin van perise gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 robin van perise haberi bulunmuştur. Tüm robin van perise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Robin van Persie imzayı attı
Robin van Persie imzayı attı Fenerbahçe ile yollarını ayıran Robin van Perise, Feyenoord ile 1.5 yıllık anlaşmaya imza attı.
22.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a olay gönderme
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a olay gönderme Fenerbahçe, Robin van Persie'nin Beşiktaş derbisinde attığı gol sonrasındaki Oğuzhan'ın önünden kayarak yaşadığı gol sevincinin tişörtlerinin yarın satışa çıkac
8.02.2017 Fenerbahçe
RVP itiraf: F.Bahçe'ye geldiğime pişmanım!
RVP itiraf: F.Bahçe'ye geldiğime pişmanım! Fenerbahçe'ye imza attığında büyük ses getiren Van Persie, performansı ve sezon içinde yaşadıklarıyla mutluluğu yakalayamadı.
24.09.2021 Fenerbahçe
‘Şampiyonluk yolunda liderimiz sensin!’
‘Şampiyonluk yolunda liderimiz sensin!’ Pereira’nın takımı tatile göndermeden önce van Persie ile özel bir görüşme yapıp, “Şampiyonluk için bu aşamada sana her zamankinden çok ihtiyacımız var. Bu yolda takımın lideri, öncüsü ol” dediği ortaya çıktı.
29.03.2016 Fenerbahçe
Takıma van Persie fırçası
Takıma van Persie fırçası Fenerli futbolcular, Antalya maçında Van Persie’ye hiç pas atmadı. Pereira, devre arası, “Robin’in üzerinden oynayın” dedi. 2. yarı iki pas verdiler, ikisi de gol oldu.
25.12.2015 Fenerbahçe
Persie ve Sneijder’e davet
Persie ve Sneijder’e davet Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti'yle yapacağı maçların nihai aday kadrosu açıklandı.
2.10.2015 Galatasaray
Derbi öncesi yemekte buluştular!
Derbi öncesi yemekte buluştular! Beşiktaş'ın genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup ile Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Perise derbi öncesinde bir araya geldi.
23.09.2015 Fenerbahçe
ManU'dan Cavani bombası!
ManU'dan Cavani bombası! Robin van Persie ile yollarını ayırmaya hazırlanan Manchester United, Edinson Cavani'yi gözüne kestirdi.
8.04.2015 Futbol
Fenerbahçe, Feyenoord ile yenişemedi!
Fenerbahçe, Feyenoord ile yenişemedi! Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Feyenoord ile 3-3 berabere kaldı.
21.07.2018 Fenerbahçe
'7 milyon Euro verelim, git!'
'7 milyon Euro verelim, git!' Manchster United'ın adı son günlerde F.Bahçe'yle de anılan Robin Van Persie için flaş bir karar aldığı öne sürüldü.
12.04.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Robin Van Perise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robin van perise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.