River Plate

River Plate

Son dakika River Plate haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan River Plate ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını River Plate haber sayfamızda bulabilirsiniz.

River Plate

haberleri sayfasında son dakika yaşanan river plate gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 river plate haberi bulunmuştur. Tüm river plate haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 milyon euro'ya transfer olmuştu! İşte Beşiktaş'a önerilen 10 numara
16 milyon euro'ya transfer olmuştu! İşte Beşiktaş'a önerilen 10 numara 3 yıl önce Atlanta'dan Al Nassr'a 16 milyon euro'ya transfer olan Arjantinli 10 numara Pity Martínez menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a teklif edildi.
19.06.2023 Beşiktaş
Trabzonspor'dan ayrılıp Kayserispor'un kaptanı olmaya gidiyor
Trabzonspor'dan ayrılıp Kayserispor'un kaptanı olmaya gidiyor Trabzonspor ile yollarını ayırdıktan sonra Kayserispor'la masaya oturan Marek Hamsik'ten sonra Bardhi, Maxi Gomez, Denswil ve Larsen'in de eşyalarını topladığı öğrenildi.
28.05.2023 Trabzonspor
13 yaşındayken 'Zaga' programına katılmıştı! Galatasaray'dan yılın sürpriz transferi
13 yaşındayken 'Zaga' programına katılmıştı! Galatasaray'dan yılın sürpriz transferi Daha 13 yaşındayken Okan Bayülgen'in sunduğu Zaga programına katılarak üstün yeteneklerini Türkiye'ye gösteren, Roma, Tottenham, River Plate gibi dev kulüplerde forma giyen Arjantinli yıldız için Galatasaray devreye girdi.
20.03.2023 Galatasaray
Tarihe geçen bonservis bedeli! 121 milyon euro'ya biten transfer
Tarihe geçen bonservis bedeli! 121 milyon euro'ya biten transfer İngiliz devi Chelsea, Katar'da düzenlenen 2020 Dünya Kupası'nda en iyi genç futbolcu ödülünü alan Enzo Fernandez'i tam 121 milyon euro'ya transfer etti.
1.02.2023 İngiltere
Weghorst, Sörloth, Muleka hiçbiri olmadı! Cenk Tosun'un yanına Uruguaylı forvet
Weghorst, Sörloth, Muleka hiçbiri olmadı! Cenk Tosun'un yanına Uruguaylı forvet Weghorst, Sörloth, Muleka gibi yıldızlarla ilgilenmesine rağmen henüz forvet hattına gereken takviyeyi yapamayan Beşiktaş yönetimi Uruguaylı genç yıldızı gündemine aldı.
13.06.2022 Beşiktaş
Menajeri resmen açıkladı! 'Yeni Falcao' Fenerbahçe'ye geliyor! 26 maçta 14 gol 6 asist
Menajeri resmen açıkladı! 'Yeni Falcao' Fenerbahçe'ye geliyor! 26 maçta 14 gol 6 asist Golcü arayışlarına devam eden ve Enner Valencia, Berisha gibi isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin Kolombiya'nın 'Yeni Falcao'su'yla' ilgilendiği ortaya çıktı. 25 yaşındaki forvetin menajerinin yaptığı açıklamaya göre; 26 maçta 14 gol 6 asist yapan santraforun Zenit, Olympiakos ve River Plate'in transfer listesinde olduğu anlaşıldı.
12.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye bir Uruguaylı daha; Nicolas de la Cruz! 13 kez milli oldu!
Fenerbahçe'ye bir Uruguaylı daha; Nicolas de la Cruz! 13 kez milli oldu! Arjantin basını, River Plate forması giyen yıldız orta saha oyuncusu için Fenerbahçe ve Sociedad’ın devrede olduğunu yazdı. De la Cruz’un sözleşmesi 31 Aralık’ta biteceği için, 1 Haziran’dan itibaren istediği takıma imza atabilecek. River Plate’in kontrat uzatma çabalarından sonuç çıkmadığı kaydedildi. Haberde, Arjantin ekibinin 24 yaşındaki oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı, onun yerini dolduracak ismin bile belirlendiğinin altı çizildi.
17.05.2022 Fenerbahçe
Jose Sosa'ya güle güle... İşte yerine gelecek olan 24 yaşındaki orta saha
Jose Sosa'ya güle güle... İşte yerine gelecek olan 24 yaşındaki orta saha Jose Sosa, Ozan Tufan gibi orta sahalarla yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe, Nicolas De La Cruz ile ilgileniyor.
12.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni sol beki tamam! 2 milyon euro'ya el sıkışıldı
Fenerbahçe'nin yeni sol beki tamam! 2 milyon euro'ya el sıkışıldı Filip Novak'ın sakatlanmasıyla birlikte sol bek arayışlarına start veren ve tam 4 futbolcuyla görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncu için River Plate ile anlaşmaya vardı...
25.01.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş yeni stoperi için 2 kulüple masaya oturmak zorunda
Beşiktaş yeni stoperi için 2 kulüple masaya oturmak zorunda Beşiktaş, bonservisinin yüzde 50'sine River Plate'in sahip olduğu 23 yaşındaki stoper Davide Martinez'i gündemine aldı.
19.11.2021 Beşiktaş
Radamel Falcao'nun yeni takımı belli oldu! Transfer resmen açıklandı...
Radamel Falcao'nun yeni takımı belli oldu! Transfer resmen açıklandı... Galatasaray'dan ayrılan Radamel Falcao, İspanya La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer oldu.
4.09.2021 Galatasaray
Bu da Beşiktaş'ın üçüncü transferi! Santos Borre atağı
Bu da Beşiktaş'ın üçüncü transferi! Santos Borre atağı Salih Uçan ve Besar Gudjufi ile anlaşmaya varan Beşiktaş River Plate'in golcüsü Santos Borre için görüşmelere başladı.
6.06.2021 Beşiktaş
Saracchi Falcao'nun yeni takımını açıkladı
Saracchi Falcao'nun yeni takımını açıkladı Galatasaray'ın Uruguaylı sol beki Saracchi, Falcao'nun yeni takımı hakkında bilgi verdi.
7.04.2021 Galatasaray
Leipzig Saracchi'yi 1 yıl daha kiralamak istiyor
Leipzig Saracchi'yi 1 yıl daha kiralamak istiyor Alman ekibi Leipzig, Uruguaylı sol bek Saracchi'yi 1 yıl daha kiralama fikrine sıcak bakıyor.
15.03.2021 Galatasaray
Annesinden flaş açıklama! 'Yüzde yüz...'
Annesinden flaş açıklama! 'Yüzde yüz...' Falcao'nun annesi Carmenza Zarate Kolombiya basınına konuştu.
3.03.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan flaş Falcao kararı
Galatasaray'dan flaş Falcao kararı Şu anda tedavisi için İspanya'da olan Radamel Falcao için Galatasaray teklif bekliyor.
31.01.2021 Galatasaray
Falcao'ya bir talip daha
Falcao'ya bir talip daha Galatasaray'ın gözden çıkardığı Falcao'ya River Plate talip oldu
22.01.2021 Galatasaray
Sürpriz teklifi reddetti!
Sürpriz teklifi reddetti! Feyenoord, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Babel'i kiralamak için harekete geçti ama...
22.01.2021 Galatasaray
Trabzonspor Enzo Perez bombasını patlattı
Trabzonspor Enzo Perez bombasını patlattı Berat Özdemir transferiyle açılış yapan Abdullah Avcı'nın ikinci bombası Enzo Perez oldu.
18.01.2021 Trabzonspor
Bu transfer Sörloth'u unutturacak! Yeni golcü...
Bu transfer Sörloth'u unutturacak! Yeni golcü... Trabzonspor, tecrübeli forvet Salomon Rondon ile prensipte anlaşmaya vardı.
15.01.2021 Trabzonspor
Yunus Mallı Süper Lig'e geliyor
Yunus Mallı Süper Lig'e geliyor Wolfsburg'dan ayrılmayı kafasına koyan Yunus Mallı Trabzonspor ile anlaşmak üzere.
8.01.2021 Trabzonspor
Erzurum'da 3 gol 1 kırmızı kart!
Erzurum'da 3 gol 1 kırmızı kart! Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Erzurumspor'u 2-1 yendi ve 3 hafta aradan sonra kazandı.
24.10.2020 Futbol
F.Bahçe'ye bir Arjantinli daha
F.Bahçe'ye bir Arjantinli daha Rus basınında yer alan iddialara göre Fenerbahçe'ye Driussi'yi renklerine bağlayacak.
16.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Manuel Lanzini hamlesi!
Fenerbahçe'den Manuel Lanzini hamlesi! Fenerbahçe'nin West Ham'ın 27 yaşındaki futbolcu Manuel Lanzini için teklif yaptığı belirtildi.
31.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi...
Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi... Şilili futbolcu Mauricio Isla, sarı lacivertli kulüpten ayrılacağını resmen duyurdu.
8.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

River Plate ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki river plate haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.