Resmi Teklif

Resmi Teklif

Son dakika resmi teklif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resmi teklif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resmi teklif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmi Teklif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmi teklif gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.763 resmi teklif haberi bulunmuştur. Tüm resmi teklif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray'da sezon sonunda yapılacak başkanlık ve yönetim kurulu seçiminin tarihi belli oldu.
12.03.2024 Futbol
1-0 sonrası Fenerbahçe'de ayrılık! Mert Hakan, İsmail Yüksek kalıyor, yıldız isim gidiyor
1-0 sonrası Fenerbahçe'de ayrılık! Mert Hakan, İsmail Yüksek kalıyor, yıldız isim gidiyor Fenerbahçe'den transfer gelişmelerinin yanı sıra ayrılık haberleri de geliyor. Leonardo Bonucci ve Rade Krunic hamleleri ile transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Yıldız futbolcu için resmi teklif geldi.
26.01.2024 Fenerbahçe
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kamerunlu golcünün transferi için Beşiktaş'la görüşmelere başlanacağı öne sürüldü.
23.01.2024 Beşiktaş
Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi
Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi Transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile hızlı giren Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşanıyor. Kadrodaki geleceği merak konusu olan Batshuayi için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
21.01.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de işler değişti! İsmail Yüksek'e güle güle, Başakşehir'in yıldızı hayırlı olsun
Fenerbahçe'de işler değişti! İsmail Yüksek'e güle güle, Başakşehir'in yıldızı hayırlı olsun Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Sarı-lacivertli takımda en çok teklif alan oyunculardan birisi de İsmail Yüksek. Milli oyuncu için sarı-lacivertli kulübe resmi teklif geldi. Fenerbahçe'de İsmail'in satışı için bonservis bedelini belirledi. Öte yandan İsmail Yüksek yerine gelecek yıldız belli oldu. İşte detaylar...
17.01.2024 Fenerbahçe
Arda Güler maça çıkamadan gidiyor! Real Madrid'e transfer için ilk teklif geldi
Arda Güler maça çıkamadan gidiyor! Real Madrid'e transfer için ilk teklif geldi Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de sakatlığını atlatan ve Mallorca maçının kadrosuna dahil edilen Arda Güler için İspanya'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. La Liga ekibinin Real Madrid'e Arda Güler için resmi teklif hazırlığında olduğu öne sürüldü.
6.01.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için resmi teklif!
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için resmi teklif! Ara transfer döneminde takviyeler yapması beklenen Beşiktaş'tan ilk hamle geldi! Siyah-beyazlılar, Adana Demirspor'un milli yıldızı için resmi teklif yaptı.
24.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe ile anılıyordu! Atletico Madrid'de Çağlar Söyüncü kararı
Fenerbahçe ile anılıyordu! Atletico Madrid'de Çağlar Söyüncü kararı İsmi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Milli yıldız Çağlar Söyüncü'nün geleceği için Atletico Madrid kararını verdi. İşte detaylar...
10.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! 9 milyon Euro'ya Suudi Arabistan'a gidiyor
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! 9 milyon Euro'ya Suudi Arabistan'a gidiyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de Vavacars Fatih Karagümrük'ü mağlup ederek moral kazanan Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerin yıldız futbolcusuna sürpriz bir takımın talip olduğu ortaya çıktı. Suudi Arabistan temsilcisinin, Kanarya'nın gözde ismi için 9 milyon Euro'luk resmi teklif yapacağı öğrenildi.
28.11.2023 Fenerbahçe
Ve Sacha Boey'in rotası belli oldu! İlk resmi teklif geldi bonservisi Süper Lig tarihine geçecek!
Ve Sacha Boey'in rotası belli oldu! İlk resmi teklif geldi bonservisi Süper Lig tarihine geçecek! Galatasaray'da ilk yılında gözden çıkarılan ancak daha sonra Okan Buruk'un elinin değmesiyle çok iyi bir çıkış yakalayan Sacha Boey için yolun sonu göründü. Bu sezon oynanan 20 maçın tamamında 90 dakika oynayan Boey, performansını her maç biraz daha ileriye taşıdı. Fransa Milli takımı için gün sayan Boey ile ilgili yeni bir transfer gelişmesi yaşandı.
6.11.2023 Futbol
Arda Güler'in peşine düştüler! Daha sahalara dönmeden yeni teklif, Real Madrid'den jet yanıt
Arda Güler'in peşine düştüler! Daha sahalara dönmeden yeni teklif, Real Madrid'den jet yanıt Fenerbahçe forması ile harika işlere imza atan Arda Güler, dünya devi Real Madrid'e 20+10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında imza atmıştı. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç yıldız Arda Güler, dizindeki sakatlık sebebiyle takımının ABD kampında oynadığı hazırlık maçlarında forma giyememişti. Yaz kampında yaşadığı sakatlık yüzünden takımından ayrı kalan Arda Güler, daha maça bile çıkmadan o takımdan resmi teklif aldı.
7.09.2023 Fenerbahçe
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti
Kuzey Kıbrıs'ta yol projesine BM Barış Gücü askerleri müdahale etti Türk askerleri harekete geçti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Pile-Yiğitler Yolu Projesi'ni engellemek isteyen BM Barış Gücü Askerleri ile Türk askerleri arasında gerginlik yaşandı. Alana yerleştirdiği beton bloklar dozer yardımıyla kaldırıldı. Bu esnada BM Barış Gücü askerleri ile KKTC güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.
18.08.2023 Dünya
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Zalgiris-Galatasaray maçından sonra 2 ayrılığı açıkladı: Teklifler var
Zalgiris-Galatasaray maçından sonra 2 ayrılığı açıkladı: Teklifler var Zalgiris-Galatasaray maçından sonra değerlendirmelerde bulunan ve Sarı Kırmızılı takımda oynayan iki futbolcu için 'Resmi teklif aldılar' ifadelerini kullanan Necati Ateş "Bu tür maçlar çok zordur. Böyle suni çimde oynamak da çok zordur. Ritmi bulmak en az 4-5 maç alır." analizinde bulundu.
26.07.2023 Şampiyonlar Ligi
Arda Güler kiralık olarak gidebilir! Real Madrid'e ilk teklif geldi
Arda Güler kiralık olarak gidebilir! Real Madrid'e ilk teklif geldi Fenerbahçe'de geçen sezon sergilediği göz kamaştıran performansla Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'e ilk resmi teklif geldi. La Liga ekibinin, genç yıldızı kiralamak için İspanyol devinin kapısını çaldığı ortaya çıktı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
12.07.2023 İspanya
Nelsson'un yerine Tottenham'ın yıldızı geliyor! 9 milyon euroluk transfer bombası
Nelsson'un yerine Tottenham'ın yıldızı geliyor! 9 milyon euroluk transfer bombası Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. İddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen yıldız futbolcuya resmi teklif yaptığı öğrenildi. İşte haberin detayları...
11.07.2023 Galatasaray
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu Hull City ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen ve bir de gol atan Emin Bayram'ın son görüntüsü teknik heyeti oldukça sevindirdi.
6.07.2023 Galatasaray
Salih Uçan ve Zajc'la beraber oynamıştı! Fenerbahçe'ye İtalya'dan kaleci geliyor
Salih Uçan ve Zajc'la beraber oynamıştı! Fenerbahçe'ye İtalya'dan kaleci geliyor Livakovic ve De Gea gibi yıldız kalecilerle görüşmelerine devam eden Fenerbahçe'nin gündemine bu seferde Polonyalı eldiven Bartlomiej Dragowski girdi.
5.07.2023 Fenerbahçe
Bu transfer en çok Zaniolo'yu panikletecek! Okan Buruk M.United'ın kanat forvetini istedi
Bu transfer en çok Zaniolo'yu panikletecek! Okan Buruk M.United'ın kanat forvetini istedi 3 yıl önce Başakşehir'in başındayken Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve Leipzig'den Angelino'yu çok beğendiğini söyleyen Okan Buruk'un aynı grupta mücadele ettiği Manchester United'ın yıldızı Mason Greenwood'u da transfer listesine aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin de istediği İngiliz kanat forvet için girişimlere başlayan Sarı Kırmızılı yöneticilerin resmi teklif yaptıkları kaydedilirken, oyuncunun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
4.07.2023 Galatasaray
Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş
Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş Fenerbahçe'nin resmi olarak görüşmelere başladığı yıldız futbolcu Wilfried Zaha'nın Lazio ve Crystal Palace'ın tekliflerini kabul etiği öğrenildi.
4.07.2023 Fenerbahçe
Dzeko'nun alternatifi belli oldu! Milli golcü adım adım Fenerbahçe'ye...
Dzeko'nun alternatifi belli oldu! Milli golcü adım adım Fenerbahçe'ye... Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Umut Nayir için kulübü Eyüpspor'dan izin çıktı.
2.07.2023 Fenerbahçe
Arda Güler transferi için bomba hamle! Fenerbahçe'ye ilk resmi teklif
Arda Güler transferi için bomba hamle! Fenerbahçe'ye ilk resmi teklif Arda Güler transfer haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Dünya devi kulüp Fenerbahçe'ye genç yıldızla görüşmek için izin yazısı gönderdiği öğrenildi. İşte haberin detayları...
24.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'a Arjantinli stoper! Piyasa değeri 8 milyon euro
Galatasaray'a Arjantinli stoper! Piyasa değeri 8 milyon euro Victor Nelsson'u Avrupa devlerinden birinde yollamaya hazırlanan Galatasaray, Udinese forması giyen Arjantinli stoper Nehuen Perez'i gündemine aldı.
13.06.2023 Galatasaray
Vatan hasreti çekiyorum dedi Fransa'ya gitmeye karar verdi
Vatan hasreti çekiyorum dedi Fransa'ya gitmeye karar verdi Fenerbahçe'de 'Homesick (vatan hasreti)' problemleri yaşayan Osayi Samuel için Troyes ve Glasgow Rangers Sarı Lacivertli kulübe resmi teklifte bulundu.
11.06.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Teklif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmi teklif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.