Reis

Reis

Son dakika reis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reis gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.914 reis haberi bulunmuştur. Tüm reis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı Sultanbeyli'de sabah saatlerinde seyir halindeki İETT otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
21.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Dur ihtarına uymayıp takiple yaklanan TIR şoförü polisin parmağını kırdı
Dur ihtarına uymayıp takiple yaklanan TIR şoförü polisin parmağını kırdı Kocaeli'de, kullandığı TIR ile polisin 'Dur' ihtarına uymayan Murat Y., takiple yakalandı. TIR'dan indirilen Murat Y., mukavemet gösterdiği trafik polisinin sağ elinin serçe parmağını kırdı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri...
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri... 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan gündem oldu. Cüzdanını bulan depremzede öğretmenin ailesini Bağdat Caddesi’nde bir köşke yerleştiren Ceylan'ın bu iyiliği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ali Burak Ceylan kimdir?
6.02.2024 Gündem
Deniz suyu soğumadı balık Karadeniz’de soğuğa kaçtı
Deniz suyu soğumadı balık Karadeniz’de soğuğa kaçtı Son günlerde etkili olan hava sıcaklıkları sebebi ile deniz suyu soğumayınca, tezgahlarda balık azalmaya başladı.
5.01.2024 Ekonomi
Adıyaman'da hasarlı binalardan kombi hırsızlığına 5 gözaltı
Adıyaman'da hasarlı binalardan kombi hırsızlığına 5 gözaltı Adıyaman'da, hasarlı binalardan kombi çaldıkları tespit edilen 5 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
4.01.2024 Gündem
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Hayvan Çiftliği Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Hayvan Çiftliği Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Hayvan Çiftliği Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Hayvan Çiftliği Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Hayvan çiftliği kitabının yazarı George Orwell'dır. Toplamda 152 sayfadan oluşan bu kitap mecazi bir dille yazılmıştır ve ilk olarak İngiltere'de yayınlanmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce çökertilen uluslararası suç örgütü "Comanchero" ile ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen aralarında suç örgütü lideri Hakan Ayık ile örgüt yöneticileri Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Şaki'nin de bulunduğu 18 şüphelinin tutuklandığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. FBI destekli 16 ülkede yapılan operasyonlarda çok sayıda şüphelinin gözaltına alınması sonrasında lider kadronun Hakan Ayık önderliğinde Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Savcılık, şüphelilerin malvarlığı değerlerini aklamak ve para transferlerinin sorunsuzca yapılması için döviz bürosu çalıştırdıkları, sıcak para döngüsünü sağlamak adına otel işlettiklerinin tespit edildiğini tutuklama talebi gerekçesinde yer verdi.
6.11.2023 Gündem
HAKAN AYI KİMDİR? Comanchero Çetesi lideri Hakan Ayık nereli, kaç yaşında, Comanchero (Komançero) ne demek?
HAKAN AYI KİMDİR? Comanchero Çetesi lideri Hakan Ayık nereli, kaç yaşında, Comanchero (Komançero) ne demek? İstanbul'da düzenlenen kafes operasyonunda "Comanchero" isimli uluslararası silahlı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda çete lideri Hakan Ayık da yakalandı. Peki Hakan Ayık kimdir? Comanchere çetesi Hakan Ayık aslen nereli, kaç yaşında?
2.11.2023 Gündem
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonu ile Avusturalya merkezli olarak küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini Hakan Ayık’ın (Reis) yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütü ‘Comanchero’ çökertildi. operasyonlar sonucunda 37 şüpheli şahıs yakalandı” dedi.
2.11.2023 Gündem
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan terör saldırısında yaralanan polisle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan terör saldırısında yaralanan polisle görüştü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki terör saldırısı sonrası yaralanan polisleri ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da polis Alim Reis'le telefonla görüştü. Bakan Yerlikaya o anları paylaştı.
3.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırı girişiminde bulunan 2 teröristten 1'inin bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi 'Kanivar Erdal' kod adlı Hasan Oğuz olduğu tespit edildi.
2.10.2023 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarda terörden arananlar listesinde kırmızı ve gri kategorilerde yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.09.2023 Gündem
Bornozla cama çıkıp Esenyurt'tu bir birine kattı
Bornozla cama çıkıp Esenyurt'tu bir birine kattı Esenyurt'ta oturduğu binanın giriş katında bulunan iş yerinde çalışanlarla tartışan bir kişi, bornozla cama çıkıp bağırmaya başladı. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
17.08.2023 Gündem
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler Ünlüler her zaman güzel ve fit görünmeye dikkat ediyor. Ancak işler her zaman istedikleri gibi gitmeyebiliyor. Fotoğraflardaki görüntülerini beğenmeyen ünü isimler Photoshop'tan destek olarak zayıf bir vücuda, ışıl ışıl bir cilde sahip olabiliyor. Ancak Photoshop'un ayarını kaçıranlar alay konusu oluyor. Sosyal medyanın diline düşen son isim ise Yonca Evcimik oldu.
17.08.2023 Magazin
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi!
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi! Ünlü popçu Hande Yener, sosyal medya hesabından konserde çekilen fotoğraflarını paylaşınca, sosyal medyanın diline düştü. Fotoğraflardaki photoshop hataları fark edilince espriler de ardı ardına geldi.
12.08.2023 Magazin
Esenyurt’ta çocuğunu döven anneden kan donduran sözler “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır”
Esenyurt’ta çocuğunu döven anneden kan donduran sözler “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” Esenyurt’ta vicdansız anne çocuğuna şiddet uygularken kendisini uyaran komşusuna da “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” dedi. Zavallı çocuğun çığlıkları ve annenin kan donduran sözleri ise cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi. Harekete geçen ekipler anne G.A.’yı gözaltına aldı.
7.08.2023 Yaşam
27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi! Kars'ta 8 kişi hayatını kaybetmişti
27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi! Kars'ta 8 kişi hayatını kaybetmişti Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yolcu otobüsünün viyadükten uçup, şarampole devrildiği kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından 27 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi
4.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Reis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.