Rapid Wien

Rapid Wien

Son dakika Rapid Wien haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rapid Wien ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rapid Wien haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rapid Wien

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rapid wien gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 rapid wien haberi bulunmuştur. Tüm rapid wien haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eric Bailly transferi yatınca Beşiktaş'tan Emanuel Aiwu için ilk teklif geldi
Eric Bailly transferi yatınca Beşiktaş'tan Emanuel Aiwu için ilk teklif geldi Beşiktaş, Eric Bailly transferinin çıkmaza girmesinden sonra Emanuel Aiwu için Cremonese'ye teklif yaptı ancak söz konusu teklif kabul edilmedi.
13.08.2023 Futbol
Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih...
Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih... Fenerbahçe'nin transfer etmek için Galatasaray ile yarıştığı Mert Müldür için Sassuolo ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. 3.5 milyon euro ve bonuslardan oluşan bonservis bedeliyle sarı lacivertli takıma imza atacağı belirtilen Mert Müldür'ün bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
31.07.2023 Şampiy10
Ve Mert Müldür bombası patlıyor! İtalya'ya çıkarma yaptılar
Ve Mert Müldür bombası patlıyor! İtalya'ya çıkarma yaptılar Sacha Boey'un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray, Mert Müldür'le görüşmelere başladı.
25.07.2023 Galatasaray
Cicaldau dediler Yusuf Demir için İstanbul'a geldiler
Cicaldau dediler Yusuf Demir için İstanbul'a geldiler Servet Çetin'le yeniden kadro mühendisliğine soyunan Sivasspor, Galatasaray'dan Yusuf Demir'i istedi.
21.07.2023 Sivas Spor
İtalyan basını F.Bahçe ile G.Saray'ı karşı karşıya getirerek...
İtalyan basını F.Bahçe ile G.Saray'ı karşı karşıya getirerek... Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe Mert Müldür'ün transferi için Sassuolo'nun kapısını çaldı.
21.07.2023 Fenerbahçe
Mert Müldür için istenen bonservis bedeli Fenerbahçe'yi şok etti
Mert Müldür için istenen bonservis bedeli Fenerbahçe'yi şok etti Ferdi Kadıoğlu'nu kendi mevkisinde oynatmak için yerli sağ bek arayışına çıkan Fenerbahçe Mert Müldür'e talip oldu.
30.06.2023 Fenerbahçe
TFF 'Mavi Kart' uygulamasını açıkladı Yusuf Demir Galatasaray'ın yeni transferi oldu
TFF 'Mavi Kart' uygulamasını açıkladı Yusuf Demir Galatasaray'ın yeni transferi oldu TFF’nin, “Kulüpler, A Takım listesine yazılan 14 yabancı futbolcuya ilaveten; Türk vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirerek A takım listesine yazabilirler” uygulaması en çok Yusuf Demir'e yaradı.
23.06.2023 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.05.2023 İddaa
Osayi Samuel'in yeri doluyor! Her yerli hem milli
Osayi Samuel'in yeri doluyor! Her yerli hem milli Osayi Samuel ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Galatasaray'ın da listesinde olan Mert Müldür için atağa kalktı.
28.05.2023 Fenerbahçe
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Galatasaray'dan Yusuf Demir haberine yalanlama
Galatasaray'dan Yusuf Demir haberine yalanlama Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Yusuf Demir için Rapid Wien'e yapması gereken ödemeyi geciktirdiği ve ihtarname aldığı öne sürülmüştü. Galatasaray, bu iddiayı reddetti.
22.02.2023 Galatasaray
Rapid Wien Galatasaray'ı UEFA ve TFF'ye şikayet etti
Rapid Wien Galatasaray'ı UEFA ve TFF'ye şikayet etti Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Yusuf Demir için Avusturya ekibi Rapid Wien taksit ödemesi sebebiyle Sarı Kırmızılı kulübü UEFA ve TFF'ye şikayet etti.
22.02.2023 Galatasaray
6 milyon euro'ya gelmişti! Eyüpspor'a gidiyor
6 milyon euro'ya gelmişti! Eyüpspor'a gidiyor Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ve bonservisine 6 milyon euro ödediği Yusuf Demir ikna olması halinde Eyüpspor forması giyecek.
21.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir Süper Lig ekibine gidiyor
Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir Süper Lig ekibine gidiyor Galatasaray'ın sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Yusuf Demir’e bir talip daha çıktı.
18.02.2023 Galatasaray
Okan Buruk kadro dışı bıraktı Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen onun için sıraya girdi
Okan Buruk kadro dışı bıraktı Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen onun için sıraya girdi Yaz ayı transfer sezonunda 6 milyon euro karşılığında kadroya katılan Yusuf Demir için Alman devleri Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen sıraya girdi.
9.11.2022 Galatasaray
Yusuf Demir'de SON DAKİKA! Dursun Özbek yılın bombasını patlattı
Yusuf Demir'de SON DAKİKA! Dursun Özbek yılın bombasını patlattı Galatasaray'da son dakika... Transfer döneminde Rapid Wien'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle alınan, fakat yerli statüsünde oynatılamayan Yusuf Demir hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek taraftarlarını bir hayli heyecanlandırdı. 19 yaşındaki yıldız için girişimlerde bulunduklarını söyleyen Özbek 'Bu işe TFF de sıcak bakacaktır' ifadelerini kullandı.
19.09.2022 Galatasaray
Önce Fatih Terim ardından Şenol Güneş fiyaskosu! 'Bu yeteneğe nasıl yetersiz dediniz?'
Önce Fatih Terim ardından Şenol Güneş fiyaskosu! 'Bu yeteneğe nasıl yetersiz dediniz?' Rapid Wien'den önce Barcelona'ya giden, ardından 6 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Yusuf Demir'in dün akşamki 15 dakikalık performansı dikkat çekerken, 19 yaşındaki yeteneğin Fatih Terim ve Şenol Güneş tarafından göz ardı edilmesi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. İşte yerli statüsünde oynayamayan yıldız oyuncuda son dakika gelişmesi...
12.09.2022 Galatasaray
Daha Cuma günü KAP'a bildirilmişti! Yusuf Demir krizi patlak verdi: Çok kötü durumda
Daha Cuma günü KAP'a bildirilmişti! Yusuf Demir krizi patlak verdi: Çok kötü durumda Lucas Torreira ile birlikte bonservisine 6 milyon euro verilen ve bu sezon Galatasaray'ın en pahalı transferlerinden biri olan Yusuf Demir'in ayrılığı Rapid Wien cephesinde krize yol açtı. Kulübün sportif direktörü Zoran Barisic 19 yaşındaki yıldız futbolcu hakkında açıklamalarda bulunurken, 52 yaşındaki Avusturyalı futbol adamının "Barcelona'dan sonra Yusuf fiziksel ve zihinsel olarak kötü durumdaydı." ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
11.09.2022 Galatasaray
Galatasaray, Yusuf Demir'i resmen açıkladı
Galatasaray, Yusuf Demir'i resmen açıkladı Galatasaray, Yusuf Demir transferi için Rapid Wien ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
7.09.2022 Galatasaray
Yusuf Demir, Galatasaray'da
Yusuf Demir, Galatasaray'da Galatasaray, bir dönem Barcelona forması da giyen Yusuf Demir ile anlaşmaya vardı.
7.09.2022 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
11.08.2022 İddaa
Şenol Güneş milli takıma almamıştı! Barcelona Yusuf Demir kararını verdi
Şenol Güneş milli takıma almamıştı! Barcelona Yusuf Demir kararını verdi Barcelona kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Demir'in satın alma opsiyonunu kullanamayacak.
24.12.2021 İspanya
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi play-off turunda rakibi Slavia Prag oldu
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi play-off turunda rakibi Slavia Prag oldu UEFA Konferans Ligi'nde kura çekimi heyecanı yaşandı. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. UEFA Konferans Ligi play-off turunda Fenerbahçe'nin rakibi Slavia Prag oldu.
13.12.2021 Fenerbahçe
Cengiz Ünder attı Anjorin cevap verdi
Cengiz Ünder attı Anjorin cevap verdi Galatasaray'ın olduğu grupta mücadele eden Marsilya - Lokomotiv Moskova maçında Cengiz Ünder'in golüne Anjorin cevap verdi ve iki takım da 1'er puana razı oldu.
16.09.2021 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Rapid Wien ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rapid wien haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.