Ramon Motta

Ramon Motta

Son dakika Ramon Motta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ramon Motta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ramon Motta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramon Motta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramon motta gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 ramon motta haberi bulunmuştur. Tüm ramon motta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı Şenol Güneş yönetimindeki ilk iki sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak geçtiğimiz sezonu dördüncü, bu sezonun ilk yarısını da 7. sırada bitiren Beşiktaş'ta, oyuncu sirkülasyonu dikkatleri çekiyor.
25.12.2018 Beşiktaş
Ramon Motta: Sosa kendini futbola verirse şampiyon yapar
Ramon Motta: Sosa kendini futbola verirse şampiyon yapar Süper Lig'de Beşiktaş ve Antalyaspor formaları giyen Brezilyalı futbolcu Ramon Motta, Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Jose Sosa'ya övgüler yağdırdı.
12.10.2018 Trabzonspor
CANLI! Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
CANLI! Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ile Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşılaşıyor. Ligin ilk haftasında Beşiktaş'a karşı kaybeden Antalyaspor, bu kez taraftarı önünde kazanmak istiyor. Öte yandan ilk maçını kazanan Akhisar Belediyespor bu maçla 2'de 2 yapmak istiyor.
20.08.2017 Futbol
Antalyaspor'dan kritik galibiyet
Antalyaspor'dan kritik galibiyet Süper Lig'de 33. hafta maçında Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 yenerek puanını 55'e çıkardı.
27.05.2017 Antalyaspor
Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması
Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transferde şu ana kadar hiçbir oyuncu ile görüşmediklerini söyledi.
25.05.2017 Antalyaspor
Antalyaspor'un Bursa'yı ateşe attı
Antalyaspor'un Bursa'yı ateşe attı Süper Lig'in 32. haftasında Antalyaspor, Bursaspor'u 2-1 mağlup ederek rakibine ağır bir darbe vurdu.
20.05.2017 Futbol
Motta da maçtaydı!
Motta da maçtaydı! Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş Vodafone Arena'da Gençlerbirliği'ni ağırladı.
3.04.2017 Beşiktaş
Rıza Çalımbay: Beşiktaş'ın kadrosu çok geniş
Rıza Çalımbay: Beşiktaş'ın kadrosu çok geniş Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2017 Antalyaspor
Antalyaspor'da Eto'o antrenmanı yarıda bıraktı!
Antalyaspor'da Eto'o antrenmanı yarıda bıraktı! Antalyaspor, Süper Lig'in 25. haftasında 19 Mart Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Grip olan Eto'o çalışmayı yarıda bıraktı
15.03.2017 Beşiktaş
"Beşiktaş Türkiye'nin en iyi takımı"
"Beşiktaş Türkiye'nin en iyi takımı" Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de 19 Mart Pazar günü karşılaşacakları Beşiktaş'ın Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu söyledi.
14.03.2017 Beşiktaş
Ünlü futbolcu sinir krizi geçirdi!
Ünlü futbolcu sinir krizi geçirdi! Geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'tan Antalyaspor'a transfer olan Ramon Motta hakkında şok eden gerçek ortaya çıktı.
10.03.2017 Antalyaspor
Eksikler ve sınırdakiler düşündürüyor!
Eksikler ve sınırdakiler düşündürüyor! Gaziantepspor ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynayacakları maçla birlikte ligde 35., toplamda ise 55. kez karşı karşıya gelecek.
24.09.2021 Antalyaspor
Kartal'ı Talisca da kurtaramadı
Kartal'ı Talisca da kurtaramadı Hazırlık maçında Antalyaspor, Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etti. Beşiktaş'ın karşılaşmadaki golleri Anderson Talisca kaydetti.
24.09.2021 Beşiktaş
Antalya'dan tek kurşun!
Antalya'dan tek kurşun! Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor, evinde Adanaspor'u Ramon Motta'nın attığı golle 1-0 yendi
23.09.2021 Süper Lig
Antalyaspor Eto'o ile kazandı!
Antalyaspor Eto'o ile kazandı! Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Antalyaspor sahasında Gençlerbirliği ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı
24.09.2021 Antalyaspor
Eşine ayakkabı
Eşine ayakkabı Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta, geçtiğimiz gün eşi Naiana Motta ile bir AVM’deydi...
4.10.2016 Magazin
Gencer iddialara tepki gösterdi! İmza parası...
Gencer iddialara tepki gösterdi! İmza parası... Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, eski vakıf başkanı Ali Yılmaz'ın açıklamalarının Antalyaspor'a zarar verdiğini ve kulübün kamuoyu nezdinde haksız ve mesnetsiz olarak itibarını zedelemekten başka bir amaca hizmet etmediğini söyledi.
24.09.2021 Antalyaspor
Akhisar Eto'o'ya yakalandı!
Akhisar Eto'o'ya yakalandı! Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor karşılaştı. Antalya karşılıklı goller skoru belirledi ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.
3.04.2016 Futbol
Transferi kapattık
Transferi kapattık Siyah-beyazlı yönetim, başka oyuncu almayacak. Ayrıca şampiyonluğa yürürken oyuncularını satmama kararı da alan ve bu yüzden gelen tüm teklifleri reddeden Kartal, sadece Aras’ı kiralayıp transferi noktalayacak.
23.01.2016 Beşiktaş
Beşiktaş resmen açıkladı!
Beşiktaş resmen açıkladı! Beşiktaş, Ramon Motta'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak fesih edildiğini KAP'a bildirdi.
11.01.2016 Beşiktaş
Motta imzayı attı
Motta imzayı attı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Beşiktaş'tan Brezilyalı sol bek Ramon Motta ile 2.5 yıllığına sözleşme imzaladı.
9.01.2016 Beşiktaş
Güneş’ten transfer açıklaması
Güneş’ten transfer açıklaması Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampının son gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
8.01.2016 Beşiktaş
Motta Antalyaspor ile anlaşamadı
Motta Antalyaspor ile anlaşamadı Beşiktaş'ın gözden çıkarttığı Ramon Motta, Antalyaspor ile anlaşamadı.
8.01.2016 Antalyaspor
Eboue'nin yeni takımı belli oldu
Eboue'nin yeni takımı belli oldu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ganalı Samuel Eboue Inkoom’u renklerine bağladı.
6.01.2016 Antalyaspor
Motta tamam sıra Emre'de
Motta tamam sıra Emre'de Antalyaspor'dan Emre Çolak ve Motta açıklaması geldi.
6.01.2016 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Ramon Motta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramon motta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.