Rami Kütüphanesi nerede, Rami Kışlası Kütüphanesi saat kaçta açılıyor? Rami kışlası tarihi anlam ve önemli ile Rami kışlası kütüphanesi açılışı…
Rami Kütüphanesi nerede, Rami Kışlası Kütüphanesi saat kaçta açılıyor? Rami kışlası tarihi anlam ve önemli ile Rami kışlası kütüphanesi açılışı… Rami Kışlası nerede, Rami Kütüphanesi saat kaçta ne zaman açılıyor? Rami Kütüphanesi’nin açılışı ve tarihi merak ediliyor. İstanbul'daki Rami Kışlası bir buçuk yıllık restorasyon çalışmasının ardından kütüphane oldu. Türkiye'nin en büyük kütüphanesi Rami Kışlası Kütüphanesi’nde 2 milyondan fazla kitap olacak. Açılış töreni ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, Rami Kışlası Kütüphanesi nerede, Rami Kışlası Kütüphanesi ne zaman, saat kaçta açılıyor? Rami Kışlası’nın tarihi anlam ve önemi nedir?
13.01.2023 Kültür Sanat
Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kışlası Kütüphanesi nerede? Adresi ve yol tarifi!
Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kışlası Kütüphanesi nerede? Adresi ve yol tarifi! İstanbul'un tarihi ve 250 yıllık yapılarından biri olan Rami Kışlası kütüphaneye dönüştürüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Rami Kışlası Kütüphanesi Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın sayılı kütüphaneleri arasına da girecek. Peki, Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kütüphanesi nerede? Rami Kışlası Kütüphanesi’nin adresi ne, yol tarifi nasıldır?
13.01.2023 Kültür Sanat