Raheem Lawal

Raheem Lawal

Son dakika Raheem Lawal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Raheem Lawal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Raheem Lawal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Raheem Lawal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan raheem lawal gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 raheem lawal haberi bulunmuştur. Tüm raheem lawal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Raheem Lawal'dan Beşiktaş paylaşımı!
Raheem Lawal'dan Beşiktaş paylaşımı! Son olarak Osmanlıspor forması giyen ve takımıyla sözleşmesi sona eren Raheem Lawal, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tatilinden dikkat çeken bir mesaj paylaştı.
6.06.2018 Beşiktaş
Kartal Osmanlıspor'u ateşe attı!
Kartal Osmanlıspor'u ateşe attı! Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Osmanlıspor'u 3-2 yendi.
13.05.2018 Futbol
Ankara'da harika geri dönüş! Trabzonspor kaçtı, Osmanlıspor yakaladı...
Ankara'da harika geri dönüş! Trabzonspor kaçtı, Osmanlıspor yakaladı... Süper Lig'in 29. hafta kapanış maçında ligde kalma mücadelesi veren Osmanlıspor, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmada, harika bir geri dönüş yaparak Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı.
16.04.2018 Trabzonspor
Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü!
Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü! Süper Lig'in 28. haftasında evinde Osmanlıspor'u ağırlayan Fenerbahçe maçı 2-0 kazandı.
8.04.2018 Fenerbahçe
Volkan ve Yalçın arasındaki küslük bitti
Volkan ve Yalçın arasındaki küslük bitti Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında takımında son maça göre tek değişiklik yaptı.
8.04.2018 Fenerbahçe
CANLI! Fenerbahçe - Osmanlıspor
CANLI! Fenerbahçe - Osmanlıspor Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'ye konuk oluyor.
8.04.2018 Fenerbahçe
G.Saray'da Belhanda ve Gomis yedek başladı
G.Saray'da Belhanda ve Gomis yedek başladı Süper Lig'in 19'uncu haftasında Galatasaray, Osmanlıspor'u konuk ediyor.
27.01.2018 Galatasaray
Osmanlı'dan iyi prova!
Osmanlı'dan iyi prova! Osmanlıspor, hazırlık maçında Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sumqayıt'ı 2-1 mağlup etti.
17.07.2017 Futbol
'Lig performansımız bize yakışmadı'
'Lig performansımız bize yakışmadı' Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu 13. sırada bitiren Osmanlıspor'un genel menajeri Ender Yurtgüven, 2016-2017 sezonunda beklentilerin altında kaldıklarını belirterek, "Lig performansımızın bize yakışmadığını düşünüyorum." dedi.
11.06.2017 Futbol
Kayserispor 3 puanı son anlarda kaçırdı
Kayserispor 3 puanı son anlarda kaçırdı Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 23. hafta maçında Kayserispor sahasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.
5.03.2017 Kasımpaşa Spor
Kayserispor şahlandı!
Kayserispor şahlandı! Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-2 mağlup ederek 13. sıraya yükseldi. Sarı-kırmızılılar, Sergen Yalçın yönetiminde Fenerbahçe ve Galatasaray ve Bursaspor galibiyetlerinin ardından kazanma serisini 4 maça çıkardı.
24.09.2021 Kayseri Spor
Lawal, Kayserispor ile anlaştı
Lawal, Kayserispor ile anlaştı Sezonun ikinci yarısında teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ı getiren Kayserispor ligde kalma adına transferlerine devam ediyor. Kayserispor, Osmanlıspor'da forma giyen Raheem Lawal'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
24.09.2021 Kayseri Spor
Osmanlıspor hasrete son vermek istiyor
Osmanlıspor hasrete son vermek istiyor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak Osmanlıspor, 5 haftalık galibiyet özlemine son vermeye çalışacak.
24.09.2021 Kayseri Spor
Akçay: "İyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz"
Akçay: "İyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz" UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. hafta maçında yarın deplasmanda İspanya'nın Villarreal takımıyla karşılaşacak Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Villarreal'in favori olduğu bir maça çıkacağız. Haddimizi bilerek ve sahanın her yerinde iyi mücadele ederek, iyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz." dedi.
2.11.2016 Futbol
Osmanlıspor'da şok sakatlık! 3 hafta yok...
Osmanlıspor'da şok sakatlık! 3 hafta yok... Kulüp doktoru Kudaş: "Lawal'ın arka adalesinde yırtık var. Tahmin ediyorum 3 hafta süreyle forma giyemez"
21.10.2016 Futbol
Akçay'ın vazgeçilmezi oldu!
Akçay'ın vazgeçilmezi oldu! Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki vazgeçilmezi savunma oyuncusu Numan Çürüksu oldu.
4.10.2016 Futbol
Osmanlıspor'un Avrupa Ligi kadrosu açıklandı
Osmanlıspor'un Avrupa Ligi kadrosu açıklandı Önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Osmanlıspor, 21 kişilik kadrosunu UEFA'ya bildirdi.
3.09.2016 Futbol
Osmanlıspor geriden geldi
Osmanlıspor geriden geldi Spor Toto Süper Lig’de günün ilk maçında Osmanlıspor ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya geldi.
21.02.2016 Futbol
Osmanlıspor’dan imza şov
Osmanlıspor’dan imza şov Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, bonservisleri ellerinde bulunan Nijeryalı Raheem Lawal ve kaleci Hakan Arıkan'ı transfer etti.
12.01.2016 Futbol
Raheem Lawal'dan transfer açıklaması
Raheem Lawal'dan transfer açıklaması Raheem Lawal, transferi değil takımını düşünüyor.
20.11.2015 Futbol
Lawal süresiz kadro dışı
Lawal süresiz kadro dışı Eskişehirspor Kulübü,futbolcusu Adewole Raheem Lawal'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
11.11.2015 Futbol
'Lawal ile görüşmedik'
'Lawal ile görüşmedik' Beşiktaş, Eskişehirspor'dan Raheem Lawal'ın transferiyle ilgili iddialar üzerine açıklama yaptı.
11.11.2015 Beşiktaş
Beşiktaş'a gideceğini açıkladı!
Beşiktaş'a gideceğini açıkladı! Sezon başında Kartal'ın kapısından dönen Raheem Lawal, ara transferde Siyah-Beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.
11.11.2015 Beşiktaş
‘3 milyon Euro’yu getiren alır’
‘3 milyon Euro’yu getiren alır’ Transfer döneminde adı sıkça Beşiktaş’la anılan Raheem Lawal hakkındaki iddiaların devam etmesi Eskişehirspor Yönetimi’ni kızdırıyor.
25.09.2015 Futbol
Lawal Beşiktaş'ı istiyor!
Lawal Beşiktaş'ı istiyor! "Beşiktaş'tan teklif aldım ama Eskişehirspor'un çok paraya ihtiyacı var ve kulüpler görüşüyor."
27.08.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Raheem Lawal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki raheem lawal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.