Portland

Portland

Son dakika portland haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan portland ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını portland haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Portland

haberleri sayfasında son dakika yaşanan portland gelişmeleri de dahil olmak üzere 853 portland haberi bulunmuştur. Tüm portland haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz ticaretinde rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı
Deniz ticaretinde rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde yaşanan ekonomik iyileşmenin ticari hayata yansımaya başladığını belirterek, 2024 yılı ilk çeyreğinde limanlarda elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,2 artarak 134 milyon 327 bin 597 tona yükseldiğini bildirdi. Uraloğlu, limanlarda elleçlenen konteyner miktarının ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,9 gibi rekor bir oranda artarak 3 milyon 350 bin 817 TEU’ya ulaştığını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 İddaa
Alperen Şengün durdurulamıyor! Kariyerinde üçüncü kez triple-double yapmayı başardı
Alperen Şengün durdurulamıyor! Kariyerinde üçüncü kez triple-double yapmayı başardı NBA'de Houston Rockets ile Boston Celtics'in karşı karşıya geldiği mücadeleye Alperen Şengün damgasını vurdu. İşte detaylar...
22.01.2024 NBA
Alperen Şengün'den triple-double
Alperen Şengün'den triple-double Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezon 6 maçla devam etti.
22.01.2024 Şampiy10
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı Boeing şirketi, uçuş sırasında gövdesinden parça kopan 737 Max 9 tipi uçakla ilgili hatalarını kabul ettiklerini açıkladı.
10.01.2024 Gündem
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor Alaska Havayolları, Boeing 737-MAX 9 tipi uçakta yaşanan basınç düşüşünün ardından acil iniş gerçekleştirmesinin ardından filosundaki tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indirme kararı aldı.
6.01.2024 Dünya
Ömer Faruk Yurtseven, Portland maçına damga vurdu
Ömer Faruk Yurtseven, Portland maçına damga vurdu NBA'de heyecan dolu bir geceye sahne olan maçta Utah Jazz, Portland Trail Blazers'ı uzatmalarda 118-113 mağlup etti. Maçın yıldızı ise Ömer Faruk Yurtseven oldu. 27 dakika süre alan Yurtseven, 9 sayı, 15 ribaund ve 4 asistle oynayarak takımına kritik katkılarda bulundu.
3.12.2023 NBA
Bakan Uraloğlu: Elleçlenen yük miktarı 391 milyon 801 bin 393 ton oldu
Bakan Uraloğlu: Elleçlenen yük miktarı 391 milyon 801 bin 393 ton oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ocak- eylül döneminde limanlarda elleçlenen yük miktarının 391 milyon 801 bin 393 ton, konteyner miktarının ise 9 milyon 369 bin 438 TEU olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Gündem
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
Bryan Randall öldü mü, Sandra Bullock’un sevgilisi neden öldü? Bryan Randall kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?
Bryan Randall öldü mü, Sandra Bullock’un sevgilisi neden öldü? Bryan Randall kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Sandra Bullock'un 13 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Bryan Randall hayatını kaybetti. Bryan Randall’ın ölüm haberi sonrası hakkındaki aramalar arttı. Peki, Sandra Bullock'un sevgilisi Bryan Randall kimdir? Bryan Randall neden öldü, hastalığı neydi?
8.08.2023 Magazin
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı!  45+4’te gelen golle kazanan kupon…
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı!  45+4’te gelen golle kazanan kupon… Misli, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli kullanıcısı dün oynanan hazırlık ve Kuzey & Orta Amerika Lig Kupası maçlarından oluşturduğu 6 maçlık İddaa kuponuyla tam 34 bin 753 TL kazandı.
28.07.2023 İddaa
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu...
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu... Ormanlık alanda peş peşe bulunan kadın cesetleri seri katil paniği yarattı. ABD'nin Oregon eyaletinde ormanlık alanlarda cesetleri bulunan 6 kadının nasıl ve neden öldüğü araştırılmaya devam ederken polisten seri katil açıklaması geldi.
6.06.2023 Dünya
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı NBA’de normal sezonun tamamlanmasının ardından yılın en iyi üç takımı belli oldu.
11.05.2023 Basketbol
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 İddaa
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi Ne tür bir araba kullanıyorsun? -Bir Jaguar. -Kullanabilir miyim? -Tabii.
7.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel…
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel… Misli.com’un “Canlı Sohbet” özelliğini kullandınız mı? Üyeler “Canlı Sohbet” açılan maçlarda bir araya gelerek kazançlarına kazanç katıyor! İşte detaylar…
5.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet ABD'nin Oregon eyaletinde herkesin kanını donduran bir olay yaşandı. Annesi ile tren bekleyen 3 yaşındaki bir kız çocuğu, arkada oturan başka bir kadın tarafından tren raylarına itildi. Çocuk önce yere çarptı daha sonra baş aşağı platformdan raylara düştü.
31.12.2022 Dünya
Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti
Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti 23 yaşındaki genç kadın, arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Sonrasında ise her şey kabusa döndü. Genç kadının bodrum katında çıplak cesedi bulundu. Tecavüze uğramış ve boğulmuştu. Katili milyarder iş adamının 'playboy' oğlu çıktı. Yıllar sonra gelen bir fotoğraf ise korkunç olayı yeniden gündeme getirdi...
26.12.2022 Dünya
Galatasaray'da kahreden gelişme! Rekor bonservisle transfer oldu
Galatasaray'da kahreden gelişme! Rekor bonservisle transfer oldu Sadece Okan Buruk'un değil, Fatih Terim'in de transfer listesinde bulunmasına rağmen Galatasaraylı yöneticilerin bir türlü renklerine bağlayamadığı yıldız futbolcu rekor bonservis bedeliyle Portland Timbers'a transfer oldu. Venezuelalı teknik adamın ısrarla istediği Brezilyalı 10 numara Sarı Kırmızılı cephede şok etkisi yaratırken, Okan Buruk'un bu transferin ardından yeni arayışlara koyulduğu bildirildi.
6.12.2022 Galatasaray
Genç kızın çıplak cesedi bodrum katta bulundu! Yıllar sonra gelen fotoğrafla ortaya çıktı
Genç kızın çıplak cesedi bodrum katta bulundu! Yıllar sonra gelen fotoğrafla ortaya çıktı 23 yaşındaki Martine Vik Magnussen, sınavlarının bitişini kutlamak için arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Sonrasında ise her şey kabusa döndü. Genç kızın bodrum katında çıplak cesedi bulundu. Tecavüze uğramış ve öldürülmüştü. Katili milyarder iş adamının 'playboy' oğlu çıktı. Yıllar sonra gelen bir fotoğraf ise korkunç olayı yeniden gündeme getirdi...
17.11.2022 Dünya
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini, Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, ilk kez China Forbes ve Storm Large’ın sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile hayranlarıyla buluşacak. Peki, Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
Bakan Karaismailoğlu: Limanlarda elleçlenen yük miktarı yüzde 6,6 arttı
Bakan Karaismailoğlu: Limanlarda elleçlenen yük miktarı yüzde 6,6 arttı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yılın ilk yarısında limanlarda elleçlenen yük miktarının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,6 artarak 273 milyon 479 bin tona yükseldiğini, aynı dönemde elleçlenen konteyner miktarının da yüzde 2,7 artışla 6 milyon 387 bin TEU olduğunu duyurdu.
18.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Portland ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki portland haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.