Philip Hammond

Philip Hammond

Son dakika Philip Hammond haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Philip Hammond ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Philip Hammond haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Philip Hammond

haberleri sayfasında son dakika yaşanan philip hammond gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 philip hammond haberi bulunmuştur. Tüm philip hammond haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boris Johnson 21 muhalif milletvekilini partisinin meclis grubundan  ihraç etti
Boris Johnson 21 muhalif milletvekilini partisinin meclis grubundan ihraç etti İngiltere Başbakanı Boris Johnson dün yapılan kritik oylamada muhalefetle hareket eden 21 milletvekilini ihraç etti. Muhafazakar Parti'nin parlamento grubundan ihraç edilenler arasında iki eski maliye bakanı ile Winston Churchill’in torunu da yer aldı.
4.09.2019 Dünya
Johnson İngiltere Başbakanı oldu!
Johnson İngiltere Başbakanı oldu! İngiltere'deki iktidar değişikliğinde Theresa May'in istifası Kraliçe tarafından kabul edildi, Boris Johnson resmen başbakan oldu.
24.07.2019 Dünya
İngiltere'nin yeni başbakanı Boris Johnson
İngiltere'nin yeni başbakanı Boris Johnson İngiltere'nin yeni başbakanı olmak üzere iktidardaki Muhafazakar Partinin liderliğine seçilen Boris Johnson, gazetecilikten siyasete tüm kariyerinde hep "renkli" ve "tartışmalı" bir isim olmayı başardı. Damat Ferit Paşa kabinesinde İçişleri Bakanlığı yapan, İstiklal Savaşı'na karşı muhalif yazılar kalem alan ve İngiliz Muhipler Cemiyetinin kurucusu Ali Kemal Bey'in torununun çocuğu olan, tam ismiyle Alexander Boris de Pfeffel Johnson, Muhafazakar Partinin yeni lideri oldu. Cumurbaşkanı Erdoğan Johnson'u tebrik etti.
23.07.2019 Dünya
Son dakika... İngiltere'nin yeni Başbakanı belli oldu
Son dakika... İngiltere'nin yeni Başbakanı belli oldu İngiltere'de Muhafazakar Parti liderliğine seçilen Boris Jonson ülkenin yeni başbakanı oldu.
23.07.2019 Dünya
İngiltere'nin Avrupa Bakanı Alan Duncan istifa etti
İngiltere'nin Avrupa Bakanı Alan Duncan istifa etti İngiltere'nin Avrupa ve Amerika'dan Sorumlu Bakanı Alan Duncan, Brexit konusunda sert polemiğe girdiği Boris Johnson'ın liderliğini ilanından önce istifa etti.
22.07.2019 Dünya
Kritik gün! İngiltere'den istifa furyası gelebilir!
Kritik gün! İngiltere'den istifa furyası gelebilir! İngiliz parlamentosu Başbakan Theresa May'in Brexit anlaşmasının reddedilmesinin akabinde ülkenin izleyeceği yolu belirleyecek bir dizi oylama yapacak.
29.01.2019 Dünya
'Brexit için AB liderleri Başbakan May'e kulaklarını tıkadı'
'Brexit için AB liderleri Başbakan May'e kulaklarını tıkadı' Londra'da fırtına koparan tarihi boşanma davasını mercek altına alan İngiliz medyası, Başbakan May'in AB liderlerinden yeni tavizler istediğini yazdı. 12 aylık sınır talebini Almanya ve Avusturya kabul etse de henüz diğer ülkeler onay vermiş değil.
14.12.2018 Dünya
İngiltere Spor Bakanı Crouch, istifa etti
İngiltere Spor Bakanı Crouch, istifa etti İngiltere Spor Bakanı Tracey Crouch, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bakan Tracey Crouch, kumarla mücadele yasal düzenlemesiyle ilgili uygulamanın geciktirildiği gerekçesiyle görevinden ayrıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Albayrak görüştü! 15 trilyon doları yönetiyorlar
Bakan Albayrak görüştü! 15 trilyon doları yönetiyorlar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temaslarını finans çevreleri ile yaptığı birebir görüşmelerle tamamladı.
4.09.2018 Ekonomi
Berat Albayrak'tan İngiltere'de kritik görüşmeler!
Berat Albayrak'tan İngiltere'de kritik görüşmeler! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İngiltere'de Maliye Bakanı Philip Hammond ve Devlet Bakanı Sir Alan Duncan ile görüştü. Albayrak, yapılan görüşmelerde ele alınan konular hakkında Twitter'dan açıklamada bulundu.
3.09.2018 Gündem
Berat Albayrak Londra'da bakanlarla bir araya geldi
Berat Albayrak Londra'da bakanlarla bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Londra'ya gitti. Albayrak burada Maliye Bakanı Philip Hammond Devlet Bakanı Sir Alan James Carter Duncan ile bir araya geldi.
3.09.2018 Dünya
'Akşam eve gitmesin!' Kocasını dinlemeyince...
'Akşam eve gitmesin!' Kocasını dinlemeyince... Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının İngiltere'de yayınlanan son bölümünde, takıldığı soruda kocasını arayan ancak verdiği cevaptan tatmin olmayarak başka bir şıkkı tercih eden kadın yarışmadan elendi.
9.05.2018 Dünya
İngiltere bütçesinde 100 milyar sterlinlik açık beklentisi
İngiltere bütçesinde 100 milyar sterlinlik açık beklentisi İngiltere'nin kamu maliyesinde görülen bozulma nedeniyle gelecek 5 yıllık dönemde bütçede yaklaşık 100 milyar sterlinlik açık oluşabileceği belirtildi
17.06.2021 Dünya
Brexit ile ilgili bilgiler sızdı!
Brexit ile ilgili bilgiler sızdı! BBC ve The Times'in ulaştığı bazı belgelerde Brexit için, "Theresa May'in hükumetindeki ayrışmalar sebebiyle 6 ay boyunca anlaşma sağlanamayabilir" dendi. İngiliz basınına sızan resmi bir bilgi notuna göre, hükumetinin ‘Brexit’ için kesin bir planı bulunmuyor.
17.06.2021 Dünya
İngiltere Rusya ile savaşa hazırlanıyor!
İngiltere Rusya ile savaşa hazırlanıyor! İngiltere, "Rusya ile siber savaş" için 50 elit beyinden oluşan "ordu" hazırlıyor
17.06.2021 Dünya
'Rusya, İngiltere'de iş üzerinde'
'Rusya, İngiltere'de iş üzerinde' İngiltere iç istihbarat servisi MI5'in görevdeki bir başkanı, teşkilatın 107 yıllık tarihinde ilk kez bir gazeteye röportaj vererek, "Rusya tehditini" İngiliz kamuoyu ile paylaştı.
17.06.2021 Dünya
İngiltere'de bütçe açığı rekor seviyede
İngiltere'de bütçe açığı rekor seviyede İngiltere'de eylül ayında bütçe açığı geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 14.5 artarak 10.6 milyar sterlin seviyesine ulaştı
17.06.2021 Dünya
Türkiye raporu için FETÖ’den para almış
Türkiye raporu için FETÖ’den para almış İngiliz milletvekili Edward Garnier’in Türkiye’yi eleştirdiği rapor için Fethullahçı Terör Örgütü’nden 115 bin 994 sterlin para aldığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Cameron'ın "onur listesi" basına sızdı
Cameron'ın "onur listesi" basına sızdı İngiltere'de geçen ay başbakanlık koltuğundan ayrılan David Cameron'ın, Kraliyet nişanına layık görülmesi çerçevesinde hazırladığı onur listesine, kendisine yakın isimleri eklediği iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
FETÖ, İngiliz milletvekilin Türkiye aleyhtarı rapor için 455 bin TL  ödedi
FETÖ, İngiliz milletvekilin Türkiye aleyhtarı rapor için 455 bin TL ödedi Times gazetesi, İngiliz milletvekili Garnier'in FETÖ'den kaleme aldığı rapor için 115 bin 994 sterlin aldığını bildirdi
29.09.2021 Gündem
May görevine resmen başladı
May görevine resmen başladı İngiltere'nin yeni Başbakanı Theresa May, görevine resmen başladı.
17.06.2021 Dünya
Brexit kararının ardından Cebelitarık tartışması
Brexit kararının ardından Cebelitarık tartışması İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı David Lidington, ülkesinin birlikten ayrılmasına (Brexit) ilişkin müzakerelerin Cebelitarık'ı da kapsayacağını bildirdi.
17.06.2021 Dünya
NATO’nun Türkiye zirvesi
NATO’nun Türkiye zirvesi NATO zirvesinde Ankara, her olaydan sonra ‘Türkiye’nin yanındayız’ mesajı veren NATO’ya, ‘Bu desteğin altını doldurun’ mesajı verdi. Türkiye, sınırda bilgi toplama ve istihbarat konusunda yakın işbirliği istedi.
29.09.2021 Gündem
İngiltere: Brexit müzakerelerine başlayabilecek pozisyonda değiliz
İngiltere: Brexit müzakerelerine başlayabilecek pozisyonda değiliz İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, İngiltere'nin Avrupa Birliği (AB) ile ülkenin üyelikten ayrılmasına ilişkin kapsamlı müzakerelere başlayabilecek pozisyonda olmadığını bildirdi.
17.06.2021 Dünya
İngiltere'den Cebelitarık hamlesi
İngiltere'den Cebelitarık hamlesi Brexit kararının ardından İspanya'nın gündeme getirdiği Cebelitarık'ın durumu İngiltere'yi düşündürüyor. Dışişleri Bakanı Hammond "Cebelitarık'ın çıkarlarını korumamız zorlaşacak" açıklamasını yaparken İngiltere, Cebelitarık'taki donanma limanına denizaltısını gönderdi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Philip Hammond ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki philip hammond haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.