Philadelphia

Philadelphia

Son dakika Philadelphia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Philadelphia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Philadelphia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Philadelphia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan philadelphia gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.144 philadelphia haberi bulunmuştur. Tüm philadelphia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 İddaa
2024 NBA ALL Star maçı ne zaman? NBA çaylaklar maçı hangi kanalda, saat kaçta?
2024 NBA ALL Star maçı ne zaman? NBA çaylaklar maçı hangi kanalda, saat kaçta? NBA All Star 2024 maçları basketbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. 2024 NBA All Star Çaylaklar Maçı ne zaman, saat kaçta sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. NBA Çaylaklar Maçının hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağı da sorgulanıyor. Peki, 2024 NBA All Star Çaylaklar Maçı ne zaman, saat kaçta, NBA Çaylaklar Maçı hangi kanalda?
9.02.2024 Basketbol
Hafta sonunun keyfi Süper Oranlarla çıkar… Türkiye’nin En Yüksek Oranları Yine Misli’de!
Hafta sonunun keyfi Süper Oranlarla çıkar… Türkiye’nin En Yüksek Oranları Yine Misli’de! Hafta sonu bülteninde birbirinden heyecanlı maçlar iddaacıları beklerken; Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli de bu heyecana en yüksek oranlarla ortak oluyor. Premier Lig’den La Liga’ya, Serie A’dan İspanya Süper Kupası’na, Afrika Kupası’ndan NBA’ye kadar pek çok maça Türkiye’nin en yüksek oranlarını sunuyor.
13.01.2024 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
16.12.2023 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
4.11.2023 İddaa
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı!  45+4’te gelen golle kazanan kupon…
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı!  45+4’te gelen golle kazanan kupon… Misli, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli kullanıcısı dün oynanan hazırlık ve Kuzey & Orta Amerika Lig Kupası maçlarından oluşturduğu 6 maçlık İddaa kuponuyla tam 34 bin 753 TL kazandı.
28.07.2023 İddaa
Uzman isim uyardı! Klimalar pek çok hastalığa davetiye çıkartıyor
Uzman isim uyardı! Klimalar pek çok hastalığa davetiye çıkartıyor Afrika ve Basra'dan gelen sıcak hava dalgası vatandaşları fena halde zorladı. Sıcak havadan bunalan çoğu kişi ev ve iş yerlerinde klima kullanımına başvuruyor. Peki masum sandığımız klimalar gerçekte bizi hasta ediyor mu? Klimaların zararlarından nasıl korunabiliriz? Klima sebebiyle hangi hastalıklara yakalanıyoruz? İşte detaylar...
17.07.2023 Sağlık
New York’ta hava kalitesi tehlikeli seviyeye ulaştı! Bir milyon ücretsiz maske dağıtılacak
New York’ta hava kalitesi tehlikeli seviyeye ulaştı! Bir milyon ücretsiz maske dağıtılacak Kanada’daki orman yangınları nedeniyle oluşan duman bulutunun New York’a ulaşmasıyla şehirdeki hava kalitesi tehlikeli seviyeye çıktı. Bugün eyalet genelinde 1 milyon ücretsiz maske dağıtılacak.
8.06.2023 Dünya
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı NBA’de normal sezonun tamamlanmasının ardından yılın en iyi üç takımı belli oldu.
11.05.2023 Basketbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
22.04.2023 İddaa
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel…
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel… Misli.com’un “Canlı Sohbet” özelliğini kullandınız mı? Üyeler “Canlı Sohbet” açılan maçlarda bir araya gelerek kazançlarına kazanç katıyor! İşte detaylar…
5.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
Super Bowl 2023 hangi kanalda? 57'inci Super Bowl saat kaçta, kim sahne alıyor?
Super Bowl 2023 hangi kanalda? 57'inci Super Bowl saat kaçta, kim sahne alıyor? Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl 2023 yılında da ilgi çekiyor. 57'inci Super Bowl, Arizona'nın Phoenix şehrinde oynanacak. Kansas City Chiefs Philadelphia Eagles arasında oynanacak Super Bowl 2023 hangi kanalda? 57'inci Super Bowl saat kaçta başlıyor, kim sahne alacak? İşte detaylar...
12.02.2023 Diğer Sporlar
Fenerbahçe'den flaş transfer! Resmen açıklandı
Fenerbahçe'den flaş transfer! Resmen açıklandı Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı 25 yaşındaki Nijerya asıllı Yunan basketbolcu Kostas Antetokounmpo ile anlaşmaya vardı.
19.12.2022 TBL
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Ormanda kutunun içindeki 65 yıllık sır çözüldü! Kim olduğu ortaya çıktı
Ormanda kutunun içindeki 65 yıllık sır çözüldü! Kim olduğu ortaya çıktı Üniversite öğrencisi ormanda otların arasında bir kutu gördü ve açmasıyla vahşet ortaya çıktı. Gencin kutuyu açtıktan sonra karşılaştığı manzara tam anlamıyla kan donduran cinstendi. İçinde çıplak, saçları sertleşmiş, vücudu kesik izleriyle dolu bir çocuk cesedi vardı ve battaniyeye sarılı halde duruyordu. 'Kutudaki çocuk' 65 yıl büyük bir gizemdi ancak yeni bir gelişme yaşandı.
3.12.2022 Dünya
2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak?
2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak? 2022 Katar Dünya Kupası devam ederken, futbolseverler de bir sonraki yani 2026 Dünya Kupası’nın nerede yapılacağını araştırıyor. FIFA, Haziran ayında 2026 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak şehirleri açıklamıştı. Peki, 2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak? 2026 Dünya Kupası hangi ülkede, kaç takım katılacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Şampiy10
Kara cuma indirimleri ne zaman başlıyor 2022? Kara Cuma nedir, neden kara denilmiştir?
Kara cuma indirimleri ne zaman başlıyor 2022? Kara Cuma nedir, neden kara denilmiştir? Alışveriş tutkunları2022 Black Friday indirimleri için gerim sayıma başladı. Her yıl Kasım ayında gerçekleşen Black Friday (Kara Cuma) indirimleri alışverişte avantaj sağlamak ve fırsatlarsan yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kara Cuma indirimleri ne zaman? Kara Cuma nedir, tarihi ne?
16.11.2022 Ekonomi
NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? İşte NBA maç takvimi!
NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? İşte NBA maç takvimi! Amerikan Profesyonel Basketbol (NBA) Ligi başlıyor. 2022-2023 sezonu NBA maçları için nefesler tutulurken açılış maçlarının hangi takımlar arasında oynanacağı merak ediliyor. Peki, NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? NBA maç takvimi ile ilgili detaylar…
16.10.2022 Basketbol
İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın 'mesafe' sorunu! 'Her ilişkinin zorlukları var'
İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın 'mesafe' sorunu! 'Her ilişkinin zorlukları var' Bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu İrem Sak ile NBA’de Philadelphia 76ers’ta forma giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, önceki gün Etiler'de el ele görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift, "Uzak ilişki yaşamak zor oluyor mu?" sorusuna dikkat çeken yanıtlar verdi.
11.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Philadelphia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki philadelphia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.