Pfdk Kararları

Pfdk Kararları

Son dakika PFDK kararları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PFDK kararları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PFDK kararları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pfdk Kararları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pfdk kararları gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 pfdk kararları haberi bulunmuştur. Tüm pfdk kararları haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
PFDK Trabzonspor Fenerbahçe kararını ne zaman açıklayacak? PFDK KARARLARI açıklandı mı?
PFDK Trabzonspor Fenerbahçe kararını ne zaman açıklayacak? PFDK KARARLARI açıklandı mı? Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevk kararları merakla bekleniyor. Olaylı geçen Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası taraftarların da PFDK kararlarını araştırması hızlandı. PFDK sevk kararları ne zaman açıklanacak? Trabzonspor Fenerbahçe PFDK sevk kararları....
21.03.2024 Futbol
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı!
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı! PFDK, Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdiğini açıkladı. İki maçlık cezasının ilkini Sivasspor maçında çeken Zaniolo, Fenerbahçe maçında oynayabilecek. Samet Akaydin'in ise isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından 'ceza tayinine yer olmadığına' karar verildiği açıklandı.
23.05.2023 Şampiy10
Dursun Özbek, Ahmet Nur Çebi ve İcardi'nin cezaları belli oldu
Dursun Özbek, Ahmet Nur Çebi ve İcardi'nin cezaları belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıkladı.
11.04.2023 Galatasaray
Enner Valencia'nın cezası açıklandı
Enner Valencia'nın cezası açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia'ya 1 resmi müsabakadan men cezası ile 8 bin 700 TL, ayrıca Konyaspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2'nci kez gerçekleştirilmesi nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 87 bin 500 TL para cezası verdi. PFDK, Trabzonspor'a 56 bin TL, Galatasaray'a 40 bin TL, Beşiktaş'a 250 bin TL, Kayserispor'a 400 bin TL, Konyaspor'a 456 bin TL para cezası verdi.
1.09.2022 Süper Lig
PFDK kararları açıklandı! Kayserispor ve Sivasspor'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Kayserispor ve Sivasspor'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Yukatel Kayserispor ve Demir Grup Sivasspor'a verdiği cezaları açıkladı.
2.06.2022 Şampiy10
Beşiktaşlı Josef de Souza'ya 2 maç men cezası!
Beşiktaşlı Josef de Souza'ya 2 maç men cezası! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza’ya Göztepe maçında rakip takım oyuncusuna yaptığı faul nedeniyle 2 resmi maçtan men cezası verdi.
19.05.2022 Beşiktaş
Galatasaray ve Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray ve Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray Kulübü, GZT Giresunspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlar; Fenerbahçe Kulübü ise Adana Demirspor karşılaşmasındaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi
11.01.2022 Şampiy10
PFDK, Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi
PFDK, Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi PFDK, Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi.
PFDK kararları açıklandı! Birçok kulübe ceza!
PFDK kararları açıklandı! Birçok kulübe ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), birçok kulübe ceza verdi...
9.12.2021 Şampiy10
PFDK kararları açıklandı! Sergen Yalçın'ın cezası belli oldu
PFDK kararları açıklandı! Sergen Yalçın'ın cezası belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç ceza verdi.
7.10.2021 Futbol
PFDK'dan Emre Kılınç'a 2 maç ceza
PFDK'dan Emre Kılınç'a 2 maç ceza PFDK, Galatasaraylı Emre Kılınç'a 2 maç ceza verdi. Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik, 45 gün hak mahrumiyeti aldı.
7.01.2021 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı! Adem Büyük, Ozan Tufan, Ali Koç'un cezaları belli oldu
PFDK kararları açıklandı! Adem Büyük, Ozan Tufan, Ali Koç'un cezaları belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a 45, başkan vekili Semih Özsoy'a 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
18.06.2020 Fenerbahçe
Gökhan Çıra'ya PFDK'dan ağır ceza!
Gökhan Çıra'ya PFDK'dan ağır ceza! Son dakika haberine göre PFDK kararları açıklandı. Gökhan Çıra, Tuzlaspor - Galatasaray maçında sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle 5 maç ceza aldı.
23.12.2019 Galatasaray
PFDK'dan Rodrigues'e 2 maç ceza
PFDK'dan Rodrigues'e 2 maç ceza Demir Grup Sivasspor maçında kırmızı kart gören Garry Rodrigues'e PFDK'dan 2 maç men cezası geldi. Yıldız futbolcu Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.
19.12.2019 Futbol
Luyindama'ya 2 maç men cezası! Derbide yok...
Luyindama'ya 2 maç men cezası! Derbide yok... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'ın Evkur Yeni Malatyaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Christian Luyindama'ya 2 resmi müsabakadan men cezası verildiğini açıkladı. Luyindama bu cezayla birlikte sarı kırmızılı takımın ligde oynayacağı Fenerbahçe müsabakasında forma giyemeyecek.
9.04.2019 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı! Soldado...
PFDK kararları açıklandı! Soldado... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli futbolcu Roberto Soldado'ya 1 maç ceza verdi.
14.02.2019 Fenerbahçe
PFDK'dan Fenerbahçeli Skrtel'e 3 maç ceza!
PFDK'dan Fenerbahçeli Skrtel'e 3 maç ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Martin Skrtel'e 3 maç ceza verdi.
29.01.2019 Fenerbahçe
PFDK'dan Diagne'ye 4, Eljif'e de 2 maç men!
PFDK'dan Diagne'ye 4, Eljif'e de 2 maç men! PFDK, Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Eljif Elmas'a 2, Alanyaspor'la oynanan karşılaşmada rakibine tüküren Kasımpaşalı Diagne'ye de 4 maç men cezası verdi.
22.01.2019 Fenerbahçe
PFDK'dan Beşiktaş ve Galatasaray'a para cezası!
PFDK'dan Beşiktaş ve Galatasaray'a para cezası! PFDK, Beşiktaş'ı 140 bin, Galatasaray'ı 100 bin, Çaykur Rizespor'u da 65 bin TL para cezasına çarptırdı.
27.12.2018 Süper Lig
PFDK'dan Fenerbahçe'ye ihtar cezası!
PFDK'dan Fenerbahçe'ye ihtar cezası! PFDK, Fenerbahçe'ye Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor deplasmanında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası verdi.
25.12.2018 Fenerbahçe
PFDK'dan Sadık ve Diego'ya 2 maç men!
PFDK'dan Sadık ve Diego'ya 2 maç men! PFDK, Yeni Malatyaspor-Antalyaspor maçında rakip takım oyuncusuna şiddetli hareketleri nedeniyle Malatyasporlu Sadık ve Antalyasporlu Diego'ya 2 maç men cezası verdi.
20.12.2018 Antalyaspor
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası!
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'a müsabaka öncesi ve sonrası flaş röportaja futbolcu ile antrenör katılımının sağlanmaması ve basın toplantısına antrenörün katılmamasından dolayı 60 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca Fenerbahçe'yi de çirkin ve kötü tezahürat, taraftarlarının neden olduğu saha olayları ile flaş röportaja futbolcu katılmamasından dolayı 70 bin TL para cezasısı ile cezalandırdı.
13.12.2018 Galatasaray
PFDK'dan Manuel Da Costa'ya 3 maç men!
PFDK'dan Manuel Da Costa'ya 3 maç men! PFDK, Medipol Başakşehir futbolcusu Manuel Da Costa'ya kupada oynanan Adana Demirspor maçında rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men cezası verdi. Costa hafta sonu oynanacak G.Saray maçında forma giyemeyecek. Ayrıca kurul, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu sportmenliğe aykırı açıklamaları sebebiyle 60 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırdı.
11.12.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Pfdk Kararları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pfdk kararları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.