Pescara

Pescara

Son dakika Pescara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pescara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pescara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pescara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pescara gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 pescara haberi bulunmuştur. Tüm pescara haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya’da sıcak hava nedeniyle kırmızı alarm
İtalya’da sıcak hava nedeniyle kırmızı alarm  İtalya Sağlık Bakanlığı, aşırı sıcaklar nedeniyle 16 kentte üçüncü seviye uyarı yayınladı. Başkent Roma başta olmak üzere ülkenin merkezi ve güneyindeki kentler için “Sıcak hava dalgası. Art arda 3 veya daha fazla gün boyunca devam eden yüksek riskli koşullar” uyarısı verildi.
16.07.2023 Dünya
Müjde! Galatasaray transfer yasağını kaldırdı
Müjde! Galatasaray transfer yasağını kaldırdı Kadrosuna takviye yapmak isteyen Galatasaray, FIFA'nın geçici transfer yasağını kaldırdı.
18.01.2023 Galatasaray
Akdeniz ülkeleri alev alev yanıyor! Nedeni belli oldu
Akdeniz ülkeleri alev alev yanıyor! Nedeni belli oldu Türkiye’nin kıyı kesimlerindeki ormanlar alev alev yanıyor. Tüm ekipler, var gücüyle söndürme çalışmalarını devam ettiriyor. Son 6 günde çıkan 154 orman yangınından 145'i ise kontrol altına alındı. Diğer Akdeniz ülkeleri de yangın sınavı veriyor. İspanya, İtalya ve Yunanistan alevlerle boğuşuyor. Uzmanlar, iklim değişikliğine dikkat çekiyor. Artık daha sık ve şiddetli sıcak hava dalgaları ile karşılaşılacak. Bu durum ise yangınlar için zemin hazırlıyor.
3.08.2021 Gündem
Rıza Kayaalp kimdir? Spor Müşavirliğine atanan milli güreşçi Rıza Kayaalp nereli, kaç yaşında?
Rıza Kayaalp kimdir? Spor Müşavirliğine atanan milli güreşçi Rıza Kayaalp nereli, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi ve Dünya ile Avrupa şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp atandı.
24.06.2020 Gündem
Eusebio Di Francesco teklifi açıkladı! Fenerbahçe...
Eusebio Di Francesco teklifi açıkladı! Fenerbahçe... Bir dönem Roma'da da çalışan ve ismi İspanyol ekipleri ile anılan teknik direktör Eusebio Di Francesco, Türkiye'deki bir takımdan teklif aldığını açıkladı. Bu son dakika açıklamasının ardından oklar Ersun Yanal ile yolları ayırdıktan sonra teknik adam arayışlarına geçen Fenerbahçe'ye yöneldi.
4.04.2020 Fenerbahçe
Avrupa sıcak hava dalgasının etkisinde
Avrupa sıcak hava dalgasının etkisinde Avrupa, bu yaz ikinci kez sıcak hava dalgasının etkisine girerken, bazı ülkelerde bugüne kadarki en yüksek sıcaklıkların kayda geçebileceği belirtildi.
25.07.2019 Dünya
İtalya’yı dolu vurdu: 20 yaralı
İtalya’yı dolu vurdu: 20 yaralı İtalya’nın Adriyatik kıyısında etkili olan hortum ve dolu 20 kişinin yaralanmasına neden oldu.
11.07.2019 Dünya
Türkiye maçı öncesi Arnavutluk'ta şok!
Türkiye maçı öncesi Arnavutluk'ta şok! Arnavutluk Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye ile maç öncesinde aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Kaleci Thomas Strakosha disiplin nedenleriyle kadro dışı bırakıldı.
19.03.2019 Futbol
Beşiktaş için sürpriz golcü iddiası!
Beşiktaş için sürpriz golcü iddiası! Siyah-Beyazlılar, Serie A ekibi Genoa’nın golcüsü Gianluca Lapadula için harekete geçti. İtalya basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, 28 yaşındaki futbolcu için Fulham’la yarışıyor.
1.08.2018 Beşiktaş
Transferde devrim gibi karar!
Transferde devrim gibi karar! Dünya futbolunun patronu FIFA son dönemde oyuncuların kiralık olarak gönderilmesinin suistimal edildiği gerekçesiyle yeni bir düzenleme üzerinde çalışıyor.
10.04.2018 Futbol
Nevin Yanıt kimdir?
Nevin Yanıt kimdir? Nevin Yanıt kimdir? Sorusunun cevabı internette sıkça araştırılmaya başladı. Acun Ilıcalı, Survivor 2018 yarışmacıları arasında Nevin Yanıt'ın da olduğunu açıkladı. İşte Nevin Yanıt hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem
Yıldız futbolcunun aracına el konuldu!
Yıldız futbolcunun aracına el konuldu! Ganalı futbolcu Muntari’nin kiralık aracı, taksitlerini ödemediği gerekçesiyle elinden alındı.
12.09.2017 Futbol
Forvete son aday: Bahebeck
Forvete son aday: Bahebeck Kara Kartal, Paris Saint-Germain’in Fransız yıldızı Jean-Christophe Bahebeck için harekete geçti. Fransız basınında çıkan iddialara göre son 3 sezondur başka takımlarda kiralık olarak görev yapan 24 yaşındaki golcünün, aynı formülle Siyah-Beyazlı formayı giyebileceği belirtildi.
24.06.2017 Beşiktaş
Benatia'ya canlı yayında küfür!
Benatia'ya canlı yayında küfür! 1-1 biten Torino derbisi sonrası Juventus'un Faslı savunmacısı Benatia'ya canlı yayında ırkçı küfür edildi.
8.05.2017 İtalya
Juventus adım adım şampiyonluğa!
Juventus adım adım şampiyonluğa! İtalya Serie A'da lider Juventus, lig sonuncusu Pescara'yı 2-0 yenerek son 7 maçta 5. galibiyeteni elde etti.
15.04.2017 İtalya
Serie A'nın yeni Pogba'sı Coulibaly
Serie A'nın yeni Pogba'sı Coulibaly İTALYA Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Pescara'nın 18 yaşındaki Senegalli yeni yıldızı Mamadou Coulibaly, çarpıcı hikâyesiyle dikkat çekiyor.
6.04.2017 İtalya
Başkanın arabasını yaktılar!
Başkanın arabasını yaktılar! Serie A'da son sırada yer alan Pescara'da taraftarlar isyan etti. Ligin dibine demir atan ve küme düşmeye en yakın takım olan mavi-beyazlı ekipte kulüp başkanının arabasını yaktılar.
8.03.2017 İtalya
Bacca Milan'ı sırtladı
Bacca Milan'ı sırtladı Serie A'nın 26. haftasında Milan deplasmanda Sassuolo'yu 1-0 yenerek son 4 maçında 3. galibiyetini aldı.
26.02.2017 İtalya
Pescara'da Oddo dönemi sona erdi
Pescara'da Oddo dönemi sona erdi İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Pescara'da teknik direktör Massimo Oddo ile yollar ayrıldı.
14.02.2017 İtalya
Kundaklamadan dolayı görevi bırakıyor!
Kundaklamadan dolayı görevi bırakıyor! Haftasonu Lazio’ya 6-2 yenilen Pescara’da başkan Daniele Sebastiani’nin iki arabası kundaklandı. Başkan bu olayın ardından kulüpteki hisselerini satacağını söyledi.
8.02.2017 İtalya
Başkanın aracı ateşe verildi
Başkanın aracı ateşe verildi İtalya Serie A’da ligin sonuna demir atan Pescara’nın başkanın araçları ateşe verildi!
22.02.2017 İtalya
Mucize ve dram
Mucize ve dram İtalya’da geçtiğimiz hafta bir otele çığ düşmesinin ardından başlatılan arama çalışmaları kapsamında olaydan 5 gün sonra 3 köpek yavrusuna ulaşılırken, bölgede bir arama kurtarma helikopteri düştü.
17.06.2021 Dünya
İtalya’da çığ altındaki 6 kişiyle temas kuruldu
İtalya’da çığ altındaki 6 kişiyle temas kuruldu İtalya'nın orta kesiminde önceki gün meydana gelen depremlerin ardından yaşanan çığ felaketinden etkilenen otelin enkazındaki arama-kurtarma çalışmalarında 6 kişiyle temas kurulduğu bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Deprem çığ yarattı otel altında kaldı: 30 ölü
Deprem çığ yarattı otel altında kaldı: 30 ölü İtalya’da üst üste yaşanan üç deprem dağlardaki karları tetikledi. Meydana gelen çığda bir otel tonlarca karın altında kaldı
17.06.2021 Dünya
İtalya'da çığ faciası: 30 kişi hayatını kaybetti
İtalya'da çığ faciası: 30 kişi hayatını kaybetti İtalya'nın orta kesimlerinde son günlerde art arda meydana gelen depremlerin etkisiyle meydana gelen çığ sonucu Pescara bölgesindeki bir otel çığ altında kaldı. İlk belirlemelere göre 30 kişi hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pescara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pescara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.