Panathinaikos Superfoods

Panathinaikos Superfoods

Son dakika Panathinaikos Superfoods haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Panathinaikos Superfoods ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Panathinaikos Superfoods haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Panathinaikos Superfoods

haberleri sayfasında son dakika yaşanan panathinaikos superfoods gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 panathinaikos superfoods haberi bulunmuştur. Tüm panathinaikos superfoods haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa Ligi organizasyonlarına 6 Türk takımı katılacak
Avrupa Ligi organizasyonlarına 6 Türk takımı katılacak Basketbolda THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası'nda 2018-2019 sezonunda 6 Türk takımı mücadele edecek.
19.06.2018 Basketbol
Vesely'ye büyük onur!
Vesely'ye büyük onur! Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonunun en iyi 5'ine, Fenerbahçe Doğuş'un Çek pivotu Jan Vesely de seçildi.
10.05.2018 Fenerbahçe
Real Madrid seride öne geçti
Real Madrid seride öne geçti Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında İspanyol temsilcisi Real Madrid, sahasında Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods takımını 81-74 yenerek seride 2-1 öne geçti.
25.04.2018 THY Euroleague
Real Madrid seriyi 1-1'e getirdi
Real Madrid seriyi 1-1'e getirdi THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında İspanya'nın Real Madrid takımı, deplasmanda Yunanistan ekibi Panathinaikos Superfoods'u 89-82 yenerek seriyi 1-1 yaptı.
19.04.2018 THY Euroleague
Euroleague'de çeyrek final eşleşmeleri!
Euroleague'de çeyrek final eşleşmeleri! Ligde normal sezonun son hafta maçlarının tamamlanmasıyla play-off çeyrek final eşleşmeleri belli oldu
6.04.2018 THY Euroleague
THY Euroleague'de 21. hafta başlıyor
THY Euroleague'de 21. hafta başlıyor Ligin 21. haftasında yarın ve 2 Şubat Cuma günü 8 karşılaşma yapılacak. Anadolu Efes’in yarın İspanya’nın Valencia takımını ağırlayacağı haftada, Fenerbahçe Doğuş ise aynı gün Yunanistan’ın Olympiakos ekibine konuk olacak.
31.01.2018 THY Euroleague
THY Euroleague'de 20. hafta başlıyor
THY Euroleague'de 20. hafta başlıyor Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan, 20. hafta maçlarıyla devam edecek.
24.01.2018 THY Euroleague
Euroleague'in başlama tarihi belli oldu
Euroleague'in başlama tarihi belli oldu Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonunun 12 Ekim'de başlayacağı duyuruldu.
6.07.2017 Basketbol
Panathinaikos şampiyon oldu ortalık karıştı!
Panathinaikos şampiyon oldu ortalık karıştı! Yunanistan Erkek Basketbol Ligi final serisinin beşinci maçında Panathinaikos Superfoods, konuk olduğu Olympiakos'u 66-51 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
11.06.2017 Basketbol
Obradovic: En özel şampiyonluklardan birisi!
Obradovic: En özel şampiyonluklardan birisi! Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde yaşadıkları şampiyonluğun kariyerinde en özel zaferlerden biri olduğunu söyledi.
23.05.2017 Fenerbahçe
"Geçen sezondan daha iyi olmak istiyoruz"
"Geçen sezondan daha iyi olmak istiyoruz" Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın İtalyan oyuncusu Luigi Datome, İstanbul'da 19-21 Mayıs'ta düzenlenecek THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ni kazanmak istediklerini söyledi.
15.05.2017 Fenerbahçe
Obradovic: "Real Madrid'le enteresan bir maç yapacağız"
Obradovic: "Real Madrid'le enteresan bir maç yapacağız" Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ndeki rakipleri İspanya'nın Real Madrid takımıyla enteresan bir maça çıkacaklarını söyledi.
2.05.2017 Fenerbahçe
Spor Bakanı Kılıç'tan Fenerbahçe'ye tebrik mesajı
Spor Bakanı Kılıç'tan Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods takımını eleyerek Final-Four'a kalan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı kutladı.
25.04.2017 Fenerbahçe
Obradovic: "En önemli şey Dörtlü Final'e kalmaktı"
Obradovic: "En önemli şey Dörtlü Final'e kalmaktı" Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi play-off serisinde Yunan ekibi Panathinaikos Superfoods'u 3-0'la eleyerek Dörtlü Final'e kaldıkları için mutlu olduğunu söyledi.
25.04.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe'den Avrupa'da tarihi başarı! Üst üste 3. kez Final Four'dayız
F.Bahçe'den Avrupa'da tarihi başarı! Üst üste 3. kez Final Four'dayız Turkish Airlines EuroLeague play-off 3. maçında Fenerbahçe, deplasmanda iki maçta da mağlup ettiği Yunan temsilcisi Panathinaikos'u, 79-61 mağlup ederek seride durumu 3-0 yaptı ve Euroleague'de Dörtlü Final'e yükseldi.
25.04.2017 Fenerbahçe
İstanbul'da yarın bu yollar kapalı!
İstanbul'da yarın bu yollar kapalı! Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yarın oynanacak Fenerbahçe-Panathinaikos Superfoods basketbol maçı sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
24.04.2017 Yaşam
Metrelerce kuyruk oluştu! Saatler öncesinden
Metrelerce kuyruk oluştu! Saatler öncesinden Fenerbahçeli taraftarlar Ülker Sports Arena'ya akın etti. Bilet alabilmek için saatler öncesinden bekleyiş başladı.
24.04.2017 THY Euroleague
Bogdanovic yine en iyisi!
Bogdanovic yine en iyisi! THY Avrupa Ligi'nde play-off ilk karşılaşmalarının en değerli oyuncusu (MVP) olan Fenerbahçe'nin Sırp basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, ikinci maçlarda da MVP seçildi.
22.04.2017 THY Euroleague
Euroleague'e Türk damgası!
Euroleague'e Türk damgası! Basketbol THY Avrupa Ligi'nde play-off'ta mücadele eden Türk takımları Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş, başarılı bir haftayı geride bıraktı.
22.04.2017 Basketbol
Obradovic'den o isme övgü dolu sözler!
Obradovic'den o isme övgü dolu sözler! Basketbolda THY Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods takımını 80-75 yenerek seride 2-0 öne geçen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, aldıkları galibiyeti, oyuncuların konsantrasyonuna borçlu olduklarını söyledi.
20.04.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe tur biletini cebine koydu!
Fenerbahçe tur biletini cebine koydu! Fenerbahçe, Euroleague'de play-off turu ikinci maçında Panathinaikos'u deplasmanda 80-75 mağlup ederek seride 2-0 öne geçti.
20.04.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe, Türk takımlarının şansızlığını sonlandırdı
F.Bahçe, Türk takımlarının şansızlığını sonlandırdı THY Avrupa Ligi play-off ilk maçında Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods ekibini 71-58 yenen Fenerbahçe, seride hem saha avantajını lehine çevirdi hem de Türk takımlarının bu rakibe karşı deplasmandaki şansızlığını sonlandırdı.
18.04.2017 Fenerbahçe
Obradovic: "Devre arasında nasıl oynamamız gerektiğini hatırlattım"
Obradovic: "Devre arasında nasıl oynamamız gerektiğini hatırlattım" Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi play-off ilk maçında, Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods karşısında agresif defansla galip geldiklerini söyledi.
18.04.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe tarih yazdı!
Fenerbahçe tarih yazdı! Basketbol THY Avrupa Ligi play-off ilk maçında Fenerbahçe, Panathinaikos'u deplasmanda 71-58 mağlup etti.
18.04.2017 Fenerbahçe
Türkoğlu'ndan Sarıca'ya destek
Türkoğlu'ndan Sarıca'ya destek TBF Başkanı Türkoğlu: "Ufuk Sarıca, Beşiktaş ve milli takımdaki görevini aynı anda yürütebileceğini söyledi. Biz de federasyon olarak buna sıcak baktık"
14.04.2017 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Panathinaikos Superfoods ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki panathinaikos superfoods haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.