Pablo Zabaleta

Pablo Zabaleta

Son dakika Pablo Zabaleta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pablo Zabaleta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pablo Zabaleta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pablo Zabaleta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pablo zabaleta gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 pablo zabaleta haberi bulunmuştur. Tüm pablo zabaleta haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngilizler transferi abarttı!
İngilizler transferi abarttı! İngiltere Premier Lig'de gelecek sezona şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan Chelsea, Arsenal ve Manchester ekipleri transfer döneminde rekora doymuyor.
27.07.2017 İngiltere
Hernandez resmen West Ham United'da
Hernandez resmen West Ham United'da Londra ekibi, bonservisine 16 milyon sterlin verdiği futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı
25.07.2017 İngiltere
West Ham'dan rekor transfer
West Ham'dan rekor transfer 28 yaşındaki Arnautovic ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Londra ekibi, 20 milyon sterlinlik bonservisle kulüp rekoru kırdı
22.07.2017 İngiltere
Pablo Zabaleta imzayı attı!
Pablo Zabaleta imzayı attı! Slaven Bilic'in menajerliğini yaptığı West Ham United, ismi Galatasaray'la anılan Arjantinli futbolcu Pablo Zabaleta ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
26.05.2017 Galatasaray
Manchester City'de 4 ayrılık birden
Manchester City'de 4 ayrılık birden İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Gael Clichy, Jesus Navas, Bacary Sagna ve Willy Caballero'nun sezon sonunda bitecek sözleşmelerinin yenilenmeyeceğini açıkladı.
25.05.2017 İngiltere
Galatasaray, Manchester City'i istiyor!
Galatasaray, Manchester City'i istiyor! Igor Tudor’un raporu sonrasında Guardiola’nın yeni sezonda istemediği Denayer, Mangala ve Zabaleta, Aslan için öncelikli isimler. Golcü Wilfried Bony de listede
22.05.2017 Galatasaray
Coentrao ve Zabaleta, Galatasaray'a doğru
Coentrao ve Zabaleta, Galatasaray'a doğru Transferde şimdiden gaza basan Galatasaray, Real Madrid’de gözden düşen sol bek Fabio Coentrao için ısrarını sürdürüyor. Sağ bek için de Manchester City’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Pablo Zabaleta gündeme geldi.
15.05.2017 Galatasaray
Kompany'den Manchester City'ye kötü haber
Kompany'den Manchester City'ye kötü haber İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Belçikalı futbolcu Vincent Kompany'nin en az bir ay sahalardan uzak kalacağını söyledi.
25.11.2016 İngiltere
Burada futbolculara internet yasak! Guardiola'dan flaş karar...
Burada futbolculara internet yasak! Guardiola'dan flaş karar... Pep Guardiola’nın reformları devam ediyor. Barcelona ve Bayern’de yaptığı yeniliklerle dünyanın sayılı teknik adamları arasına giren Guardiola bu özelliğini City’e de taşıdı.
4.10.2016 İngiltere
Dünyanın gözü bu derbide!
Dünyanın gözü bu derbide! Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United, yarın Old Trafford'da Pep Guardiola'nın takımı Manchester City'i konuk edecek.
9.09.2016 İngiltere
Galatasaray'a sürpriz öneri
Galatasaray'a sürpriz öneri Debuchy için girişimlere başlayan Galatasaray'a Manchester City'nin Arjantinli oyuncusu Pablo Zabaleta teklif edildi.
24.09.2021 Galatasaray
Enes Ünal'ın kaderi belli oluyor!
Enes Ünal'ın kaderi belli oluyor! Manchester City’nin Bursalı yıldızı Enes Ünal’ın yeni sezonda forma giyeceği takımın bir kaç gün içinde belli olması bekleniyor.
20.07.2016 İngiltere
Menajeri açıkladı! Yıldız oyuncu artık...
Menajeri açıkladı! Yıldız oyuncu artık... Manchester City’nin tecrübeli defans oyuncusu Pablo Zabaleta’nın menajeri Federico Pastorello, oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
6.05.2016 İtalya
Arjantin'de yıldız oyuncu kadroya alınmadı!
Arjantin'de yıldız oyuncu kadroya alınmadı! 2018 Dünya Kupası Elemeleri Grubu'nda çıkış arayan Arjantin'de küçük çaplı bir revizyon oldu.
8.03.2016 Futbol
City, Sunderland'i 4-1 yana dağıttı!
City, Sunderland'i 4-1 yana dağıttı! İngiltere Premier Lig 14. haftasında deplasmanda Sunderland'e konuk olan Manchester City, 4-1'lik galibiyetle zirve takibini sürdü
3.12.2014 Futbol
İşte savunmanın en iyileri
İşte savunmanın en iyileri FIFA ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından belirlenen "yılın 11'i" için 20 defans futbolcusundan oluşan aday liste açıklandı.
26.11.2014 Futbol
Eski dosttan Chelsea'ye çelme
Eski dosttan Chelsea'ye çelme İngiltere Premier Lig'in 5. hafta maçında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi.
21.09.2014 Futbol
Tangocular için intikam vakti!
Tangocular için intikam vakti! Arjantin'in Almanya'dan intikamı acı oldu!
3.09.2014 Futbol
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları FIFA, 2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek 32 takımın nihai kadrosunu onadı
5.06.2014 Futbol
Man. City zirve aşkına
Man. City zirve aşkına İngiltere Premier Lig'de Manchester City, evinde West Bromwich'i 3-1 yenerek şampyonluk umutlarını sürdürdü.
21.04.2014 Futbol
"Messi'den M.City soruşturması"
"Messi'den M.City soruşturması" Manchester City'nin Arjantinli oyuncusu Pablo Zabaleta, vatandaşı Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin birçok kez Manchester City'deki ortamı kendisine sorduğunu söyledi.
26.11.2013 Futbol
City 5.turda
City 5.turda Manchester City, FA Cup 4.tur maçında Stoke City ile karşılaştı.
26.01.2013 Futbol
PSG'den müthiş hamle!
PSG'den müthiş hamle! PSG'nin flaş transferlere ara vermeye niyeti yok
27.09.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Pablo Zabaleta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pablo zabaleta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.