Özür grubu atamaları ne zaman? Özür grubu atama takvimi 2021 ve kılavuzu
Özür grubu atamaları ne zaman? Özür grubu atama takvimi 2021 ve kılavuzu 2021 Özür Grubu atama kılavuzu yayınlandı. Öğretmenlerden; endisinin en az yüzde kırk oranında engelli olduğunu, Eşi, bakmakla yükümlü olduğu çocuğu, annesi veya babasının ağır engelli olduğunu, personel.meb.gov.tr ilgili mevzuatına göre alınan sağlık kurulu raporuyla belgelendirenler, bu kapsamda yer değiştirme başvurusunda bulunabilecektir. Peki, Özgür grubu atama başvurusu ne zaman?
4.08.2021 Memur
Özür grubu atamaları listesi yayımlandı mı? Özür grubu atamaları tercih edilecek okul listesi, kontenjanlar ve başvuru tarihi merak ediliyor!
Özür grubu atamaları listesi yayımlandı mı? Özür grubu atamaları tercih edilecek okul listesi, kontenjanlar ve başvuru tarihi merak ediliyor! Özür grubu atamaları listesi merak ediliyor. MEB özür grubu atama kontenjanları ve başvuru tarihi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Özür grubu atama başvuru ne zaman başlayacak, kontenjan belli oldu, sorusuna yanıt aranıyor. En son yayımlanan takvime göre başvuru tarihinde değişiklik yapılmış ve bugüne işaret edilmişti. İşte özgür grubu atamaları ile ilgili merak edilenler…
22.01.2021 Çalışma Hayatı
Eş durumu atama başvuruları başlıyor! Özür grubu atamaları ne zaman? 2020 özür grubu atama takvimi
Eş durumu atama başvuruları başlıyor! Özür grubu atamaları ne zaman? 2020 özür grubu atama takvimi Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) Mazerete Bağlı Atama ve Yer Değiştirme olarak duyurduğu özür grubu atama takvimi yayımlandı. Peki, Öğretmenlerin eş durumu atama başvuruları ne zaman? Özür grubu atamaları ne zaman? 2020 özür grubu atama takvimi ile ilgili detaylar...
10.08.2020 Eğitim
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atamaları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Özür grubu atamalarının ardından öğretmen atamaları için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz öğretmen atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem