Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla seyahat yasak mı? Seyahat kısıtlaması var mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı detayları!
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla seyahat yasak mı? Seyahat kısıtlaması var mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı detayları! Milyonların beklediği Haziran ayı normalleşme tedbirleri açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine'de yeni kararlar alındı. Alınan kararlara göre koronavirüsle mücadelede normalleşme dönemi devreye alındı ve kısıtlamalar büyük oranda kaldırıldı. İçişleri Bakanlığı sosyal hayatı kapsayan kararları tek tek açıklayan yeni bir genelge yayınladı. Genelgede seyahat yasağı ile ilgili yeni kararlar da bulunuyor. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? Seyahat kısıtlaması var mı? Şehirler arası seyahat yasak mı? 1 Haziran sonrası seyahat yasağı var mı? Seyahat izin belgesi zorunlu mu? İşte haziran ayı normalleşme tedbirleri ve seyahat yasağı ile ilgili merak edilenler..
1.06.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu, cumartesi ve pazar sokağa çıkma yasağında yeni dönem! Ve değişti, bakanlık duyurdu...
Hafta içi hafta sonu, cumartesi ve pazar sokağa çıkma yasağında yeni dönem! Ve değişti, bakanlık duyurdu... Hafta iç ive hafta sonu, cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni dönem. Bakanlık açıkladı ve belli oldu. Tam kapanma sona erdi, normalleşme adımları sonrası bu hafta sonu ilk kez uygulanacak... Pazartesi sabahına kadar yine tam gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu süreçte nereler açık, nereler kapalı olacak? Kimler sokağa çıkabilecek, marketler, seyahat yasakları...
21.05.2021 Gündem