Ömer Dizisi

Ömer Dizisi

Son dakika ömer dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 ömer dizisi haberi bulunmuştur. Tüm ömer dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede Uzun bir süredir ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun sete gitme sebebi kısa sürede anlaşıldı.
27.03.2024 Magazin
Gerekçesi belli oldu, Ömer dizisinde ayrılık kararları tek tek geldi! Rekortmen dizi tel tel dökülüyor
Gerekçesi belli oldu, Ömer dizisinde ayrılık kararları tek tek geldi! Rekortmen dizi tel tel dökülüyor Ömer 49 bölümle ekrana geldi. Star'da yayınlanan rekortmen dizide ardı ardına gelen ayrılık haberleri depreme neden oldu. İşte kriz yaratan o durum
26.03.2024 Magazin
Ömer bu akşam neden yok? Ömer dizisi (1 Ocak 2024) bugün var mı?  Ömer yeni bölüm ne zaman?
Ömer bu akşam neden yok? Ömer dizisi (1 Ocak 2024) bugün var mı? Ömer yeni bölüm ne zaman? Ömer her Pazartesi Star Tv'de ekrana gelmeye devam ediyor. Bu yıl da pek çok kanal dizilere yılbaşı arası verdi. Seyirci de bu akşam Ömer dizisinin olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki Ömer bugün neden yok? Ömer dizisi yeni bölümü ne zaman?
1.01.2024 Televizyon
Ömer dizisinde kan donduran Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi!
Ömer dizisinde kan donduran Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi! Star Tv'de yayınlanan Ömer dizisi 30 Ekim akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı Ömer dizisinin son bölümünde Adnan Oktar ve kedicikleri konusu işlendi. Kan donduran sahne sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi!
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi! Ömer 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Tahir'e, "Vidan Nilüfer'in senin kızın olduğunu söylüyor" dedi. Gamze ve Ömer'in barıştığı yeni bölümde diziye yeni oyuncuların katıldığı da görüldü.
26.10.2023 Televizyon
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi!
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi! Ömer 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nisa, boşanmak istediğini söyledi. Reşat Hoca damadını tokatladı. Şube müdürü olarak terfi eden Gamze oldu. Öte yandan Vicdan, Tahir ile olan gerçeği Reşat Hoca'nın evinde açıklıyor.
13.10.2023 Televizyon
Özgür Daniel Foster kimdir? Ömer dizisi Engin'i oynayan Özgür Foster hangi dizilerde oynadı?
Özgür Daniel Foster kimdir? Ömer dizisi Engin'i oynayan Özgür Foster hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Engin kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan Ömer dizisi ikinci sezonu bu akşam başladı. Oyuncu kadrosunda katılan yeni oyunculardan Özgür Daniel Foster ise seyircinin merak konusu oldu. Peki Özgür Danile Foster kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? İşte Özgür Foster'in kariyeri...
9.10.2023 Televizyon
Gamze şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı! Gökçe Bahadır'dan ödüllük performans
Gamze şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı! Gökçe Bahadır'dan ödüllük performans Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Gamze'nin Ömer'i adam etmeye çalıştığı anlar yer aldı. Buna ek olarak Gamze'nin "Gönül" şarkısı söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.
25.09.2023 Televizyon
Ömer 23. bölüm 2. fragmanı: Gamze Haluk'la yattım dedi, Tahir yakayı ele verdi!
Ömer 23. bölüm 2. fragmanı: Gamze Haluk'la yattım dedi, Tahir yakayı ele verdi! Ömer 23 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, "Sen Haluk'la yatmadın mı?" diye sorunca ağzının payını aldı. "Yattım" diyen Gamze, Reşat Hoca'ya da haddini bildirdi. Öte yandan Vicdan, Tahir'in evine bombayı bıraktı.
15.09.2023 Televizyon
Ömer 23. bölüm fragmanı: Vicdan'ın kızı Tahir'den, Ömer boşanmak istiyor!
Ömer 23. bölüm fragmanı: Vicdan'ın kızı Tahir'den, Ömer boşanmak istiyor! Ömer 23 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Gamze'den boşanmak istediğini söyledi. Vicdan'ın evine giden Tahir'e çocuk sürprizi gelebilir. İşte Ömer dizisi yeni bölüm fragmanı...
11.09.2023 Televizyon
Gamzesizlik Ömer'i bitirdi! Ömer dizisinde Gökçe Bahadır'dan yeni sezonun kötü sürprizi geldi
Gamzesizlik Ömer'i bitirdi! Ömer dizisinde Gökçe Bahadır'dan yeni sezonun kötü sürprizi geldi Gökçe Bahadır Ömer dizisinden ayrıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı dizi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi. Gamze ve Tuna'nın Amerika'ya gittiği dizide Ömer halüsinasyonlar görmeye başladı. Ancak kötü haber bölüm sonrası geldi.
11.09.2023 Televizyon
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu?
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu? Ömer 22. bölüm izle Star canlı yayınla takip ediliyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Gamze ve Tuna Amerika'ya gitti Ömer perişan oldu. Sevdiklerinin endişeli gözlerle izlediği Ömer, Gamze'ye kavuşacak mı? İşte Ömer 22. bölüm tek parça izle linki...
11.09.2023 Televizyon
Ömer dizisi 2. sezon ne zaman? Ünlü oyuncu Ömer dizisine veda etti!
Ömer dizisi 2. sezon ne zaman? Ünlü oyuncu Ömer dizisine veda etti! Ömer dizisi sezon finali bölümü bu akşam ekrana geliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin ikinci sezonu için merak şimdiden başladı. "Ömer dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arayan seyiriciye bir ayrılık haberi geldi. Peki Ömer dizisine kim veda edecek? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Ömer 17 bölüm fragmanı: Gamze yüzüğü attı, Reşat Hoca Süreyya'yı yakaladı!
Ömer 17 bölüm fragmanı: Gamze yüzüğü attı, Reşat Hoca Süreyya'yı yakaladı! Ömer 17 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gamze, Erdal'a ayrılmak istediğini söyledi. Ve yüzüğü attı. Ömer ise, "Sen yanımdayken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, bu kalp attığı sürece hep sana ait olacak" diyerek Gamze'yi havalara uçuruyor.
10.05.2023 Televizyon
Ömer 16. bölüm fragmanı: Süreyya'nın yaptığı şeytanın bile aklına gelmez!
Ömer 16. bölüm fragmanı: Süreyya'nın yaptığı şeytanın bile aklına gelmez! Ömer 16 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Süreyya, Erdal'a, "Ömer'in Gamza ablayla ilişkisi var" diyerek şeytani planlarını devreye soktu. Öte yandan Nisa, Ömer'i babasının işini kaybetmesine rağmen Gamze'nin peşinden koşmakla suçladı.
5.05.2023 Televizyon
Ömer 14. bölüm fragmanı: Süreyya'nın saflığı Ömer'e attığı iftira ile kayboldu!
Ömer 14. bölüm fragmanı: Süreyya'nın saflığı Ömer'e attığı iftira ile kayboldu! Ömer 14 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Simay Barlas, Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hüsnü Bey'in Ömer'e tokat atması damga vurdu. Öte yandan Figen'in Süreyya'ya yalan söyle teklifi dizide bambaşka bir haber oldu.
17.04.2023 Televizyon
Ömer dizisi Şükran kimdir? Ömer dizisi Şükran'ı kim oynuyor? Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Şükran kimdir? Ömer dizisi Şükran'ı kim oynuyor? Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Şükran kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gamze Karaduman'ın oynadığı Ömer dizisi Şükran karakteri bu akşam da dikkat çekti. Ömer dizisi oyuncuları arasında yer alan Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı?
10.04.2023 Televizyon
Ömer 12. bölüm 2. fragmanı: Ömer evleneceğim dedi, Gamze cevabı verdi!
Ömer 12. bölüm 2. fragmanı: Ömer evleneceğim dedi, Gamze cevabı verdi! Ömer 12 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, "Erdal'la ol ya da olma, Süreyya ile evleneceğim" diyen Ömer'e Gamze, "Ev-len-me-ye-cek-sin" diyerek cevap verdi.
7.04.2023 Televizyon
Ömer 12. bölüm fragmanı: Süreyya'nın rüyası, Gamze'nin gerçekliği... Ömer alkol kontrolüne girdi!
Ömer 12. bölüm fragmanı: Süreyya'nın rüyası, Gamze'nin gerçekliği... Ömer alkol kontrolüne girdi! Ömer 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gamze ile Ömer'in apartman girişindeki diyaloğu adeta Süreyya'nın rüyası ile bölündü. Gamze, dizinin son bölümünde kendisine alkol kontrolü yapan Ömer'e laf soktu. Öte yandan Ömer'in Süreyya'mı yoksa Gamze'yi mi öptüğü konusu yeni bölüm fragmanında belli oldu.
3.04.2023 Televizyon
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Özgür kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinde Nisa'nın yeni partneri olan Şef Özgür karakterini Yılmaz Kunt canlandırıyor. Peki Yılmaz Kunt kimdir? Yılmaz Kunt hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Ömer dizisi Yaman kimdir? Haktan Zavlak kaç yaşında? Ömer dizisinin Yaman'ı Haktan Zavlak hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Yaman kimdir? Haktan Zavlak kaç yaşında? Ömer dizisinin Yaman'ı Haktan Zavlak hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Yaman kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Haktan Zavlak'ın canlandırdığı Ömer dizisi Yaman karakteri bu akşamli şarkı performansıyla dikkat çekti. Peki Haktan Zavlak kimdir? Haktan Zavlak hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Ömer dizisi Süreyya kimdir? Ömer dizisi Süreyya'yı kim oynuyor? Simay Barlas oynadığı diziler...
Ömer dizisi Süreyya kimdir? Ömer dizisi Süreyya'yı kim oynuyor? Simay Barlas oynadığı diziler... Ömer dizisi Süreyya kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrol oynadığı Star Tv dizisi Ömer bu akşam 5. bölümüyle ekrana geliyor. Deprem nedeniyle yarıda kesilen Ömer yeni bölüm bir kereye mahsus Perşembe akşamı ekrana gelecek. Ömer'in evlenme masasına oturduğu Süreyya karakteri de merak konusu oldu. Peki Ömer dizisi Süreyya'yı kim oynuyor? Simay Barlas kimdir, hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Ömer dizisi Tahir kimdir? Onur Bilge kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Tahir kimdir? Onur Bilge kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisinde Tahir karakterini oynayan Onur Bilge hakında araştırmalar devam ediyor. Ömer dizisi oyuncuları arasında yer alan Onur Bilge dizide canlandırdığı Tahir ile dikkat çekti. Peki Onur Bilge kimdir? Onur Bilge hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Ömer 11. bölüm fragmanı: İlk ilk diyen Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi!
Ömer 11. bölüm fragmanı: İlk ilk diyen Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi! Ömer 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Star tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Simay Barlas'ın yer aldığı Ömer yeni bölüm fragmanında Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi. Ömer, "Bana olan bu tavrını sürdürürsen bu ilişkiyi ve geleceğimizi tekrar düşüneceğim" dedi.
28.03.2023 Televizyon
Ömer 10. bölüm fragmanı: Bu benim tanıdığım Ömer olamaz!
Ömer 10. bölüm fragmanı: Bu benim tanıdığım Ömer olamaz! Ömer 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisi yeni bölüm fragmanında Ömer ve Gamze restoranda hesaplaşıyor. Ömer, "Nereden tanıyorsun bu adamı, ne de çabuk güvenmişsin!" diyerek kıskançlığını belli ediyor. Ancak öte yandan Süreyya ile ev bakıyor. Süreyya'nın, "Gamze abla bizi kıskanıyor olabilir mi?" sorusunu yanıtsız bırakıyor.
20.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.