Olympique Marsilya

Olympique Marsilya

Son dakika Olympique Marsilya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olympique Marsilya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olympique Marsilya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olympique Marsilya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olympique marsilya gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 olympique marsilya haberi bulunmuştur. Tüm olympique marsilya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ben Marsilya'da oynayacağım dedi Galatasaray'ı reddetti
Ben Marsilya'da oynayacağım dedi Galatasaray'ı reddetti Hem geçtiğimiz sezon hem de bu sezon Galatasaray'ın transfer listesinde olan yıldız futbolcu Alexis Sanchez Sarı Kırmızılı yönetimin teklifini reddetti.
17.07.2023 Galatasaray
Marsilya Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Marsilya maçı detayları..
Marsilya Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Marsilya maçı detayları.. UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray, Masilya ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında İtalya temsilcisi Lazio'yu yenmişti. İkinci maçında puan hedefleyen Galatasaray Marsilya'nın farklı yenerek puanını yükseltmeyi hedefliyor. Sarı kırmızılı taraftarlar da Galatasaray Marsilya maçının tarihini ve maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Marsilya Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Marsilya maçı detayları...
27.09.2021 Gündem
Cengiz Ünder attı Anjorin cevap verdi
Cengiz Ünder attı Anjorin cevap verdi Galatasaray'ın olduğu grupta mücadele eden Marsilya - Lokomotiv Moskova maçında Cengiz Ünder'in golüne Anjorin cevap verdi ve iki takım da 1'er puana razı oldu.
16.09.2021 UEFA Avrupa Ligi
Fransa Cengiz Ünder'i konuşuyor! 'Türk Robben'
Fransa Cengiz Ünder'i konuşuyor! 'Türk Robben' Dün St. Etienne maçında yine gol atan Cengiz Ünder için 'Türk Robben' yakıştırmaları yapılıyor.
29.08.2021 Futbol
Cengiz Ünder Fransa'yı sallıyor! 4 maçta 3 gol
Cengiz Ünder Fransa'yı sallıyor! 4 maçta 3 gol Milli yıldız Cengiz Ünder, dün akşam Marsilya - St. Etienne karşılaşmasında attığı golle yine ayakta alkışlandı.
29.08.2021 Fransa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Fenerbahçe, D Grubu'nda Olympiakos, Frankfurt ve Antwerp'le eşleşti. Galatasaray ise Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya'nın olduğu E Grubu'na düştü.
27.08.2021 Galatasaray
Fransa Cengiz Ünder'i konuşuyor! İlk maçında...
Fransa Cengiz Ünder'i konuşuyor! İlk maçında... Roma'dan Marsilya'ya transfer olan Cengiz Ünder ilk hazırlık maçında tam not aldı.
16.07.2021 Fransa
Olympique Marsilya, Cengiz Ünder'i resmen açıkladı
Olympique Marsilya, Cengiz Ünder'i resmen açıkladı Fransa Ligue 1 ekibi Olympique Marsilya, milli futbolcu Cengiz Ünder'i kadrosuna kattığını duyurdu.
4.07.2021 Futbol
EURO 2020'de E Grubu'na dair tüm bilgiler
EURO 2020'de E Grubu'na dair tüm bilgiler 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) E Grubu'nda İspanya, İsveç, Polonya ve Slovakya mücadele edecek.
8.06.2021 Futbol
Real Madrid - İnter maçında tam 5 gol vardı
Real Madrid - İnter maçında tam 5 gol vardı UEFA Şampiyonlar Ligi - B Grubu maçında Real Madrid İnter'i 3-2 yendi.
4.11.2020 Şampiyonlar Ligi
8 maçta 23 gol! İşte gecenin toplu sonuçları
8 maçta 23 gol! İşte gecenin toplu sonuçları Dün geçe Şampiyonlar Ligi'nde oynayan 8 maçta toplamda 23 gol atıldı. Real Madrid M.Gladbach karşısında 1 puanı uzatmalarda kurtardı.
28.10.2020 Şampiyonlar Ligi
UEFA Şampiyonlar Ligi 2020: Şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları tek maç mı?
UEFA Şampiyonlar Ligi 2020: Şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları tek maç mı? Corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenen Şampiyonlar Ligi'nin gruplarında ilk hafta karşılaşmaları, bugün ve 21 Ekim Çarşamba günü oynanacak. İstanbul'un ev sahipliği olacağı Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2020-2021 sezonu grup maçları bugün başlıyor. Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Başakşehir, H Grubu'ndaki ilk maçında bugün TSİ 22.00'de Almanya'nın Leipzig ekibiyle karşı karşıya gelecek. Peki, Şampiyonlar ligi maçları ne zaman 2020? Şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar ligi maçları bugün hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi?
20.10.2020 Gündem
Quaresma'ya Marsilya talip oldu
Quaresma'ya Marsilya talip oldu Kasımpaşa'dan ayrılarak serbest kalan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'ya, Fransız devi Marsilya'nın talip olduğu iddia edildi.
2.08.2020 Fransa
İspanya'da Barça 2 puan farkla zirvede
İspanya'da Barça 2 puan farkla zirvede İngiltere Premier Lig'de haftayı maç oynamadan geçen lider Liverpool'un takipçileri arasındaki mücadelede Manchester City, Leicester City'yi 3-1 yendi. La Liga'nın zirvesindeki Barcelona, Real Madrid ile arasındaki farkı 2 puana çıkardı. Serie A'da Inter, Bundesliga'da Leipzig, Ligue 1'de de PSG liderliğini sürdürdü. La Liga ve Serie A'ya 2 hafta, Ligue 1'e 3 hafta, Bundesliga'ya ise bir ay sonra devam edilecek.
23.12.2019 Futbol
Fenerbahçe, Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi!
Fenerbahçe, Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi! Fenerbahçe, Marsilya'nın yollarını ayırdığı Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, sağlık kontrollerinin ardından Fransız stoperle transfer görüşmelerine başlanacağı duyuruldu.
25.08.2019 Futbol
Beşiktaş N'Koudou transferini resmen açıkladı!
Beşiktaş N'Koudou transferini resmen açıkladı! Beşiktaş, Tottenham'ın Fransız sol kanat oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou'yu transfer ettiğini resmen açıkladı.
22.08.2019 Beşiktaş
Patrice Evra futbolu bıraktı
Patrice Evra futbolu bıraktı Fransız futbolcu Patrice Evra, 1998'de başladığı profesyonel kariyerini noktaladı.
29.07.2019 Fransa
Barcelona farkı 10 puana yükseltti
Barcelona farkı 10 puana yükseltti Avrupa'nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) karşılaşmalara, hafta sonu devam edildi. La Liga'da Barcelona, Messi'nin hat-trick yaptığı maçta deplasmanda Real Betis'i 4-1 mağlup etti.
18.03.2019 Futbol
Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo damgası
Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo damgası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde birçok rekoru elinde bulunduran Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid'e attığı 3 golle takımını çeyrek finale taşıdı.
13.03.2019 Şampiyonlar Ligi
Transfer resmen açıklandı!
Transfer resmen açıklandı! Katar Birinci Futbol Ligi takımlarından El-Duhail, İtalyan devi Juventus'un Faslı stoperi Medhi Benatia'yı kadrosuna kattığını duyurdu.
29.01.2019 Futbol
Premier Lig'e mola verildi, 4 büyük ligde liderler kazandı
Premier Lig'e mola verildi, 4 büyük ligde liderler kazandı La Liga lideri Barcelona, Girona’yı 2-0 yenerek arka arkaya 8. galibiyetini aldı. Serie A’da Juventus, Bundesliga’da Borussia Dortmund, Ligue 1’de de PSG, zirvedeki yerlerini korudu.
28.01.2019 Fransa
Samir Nasri, West Ham'da
Samir Nasri, West Ham'da İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Fransız futbolcu Samir Nasri'yi kadrosuna kattı.
31.12.2018 İngiltere
Liverpool için o sene bu sene mi?
Liverpool için o sene bu sene mi? Avrupa'nın 5 büyük liginde karşılaşmalar tüm hızıyla devam ederken, Premier Lig'de Liverpool, Manchester City'nin kaybetmesiyle 16. haftayı lider kapattı.
10.12.2018 Fransa
Sevilla tur şansını zora soktu
Sevilla tur şansını zora soktu Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunun 5. haftası, TSİ 23.00'te oynanan grup karşılaşmalarıyla sona erdi.
29.11.2018 UEFA Avrupa Ligi
Chelsea tek golle güldü
Chelsea tek golle güldü Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nin dördüncü haftasında 6 grupta 12 mücadele yapıldı.
8.11.2018 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Olympique Marsilya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olympique marsilya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.