Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu
Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu Elazığ'da kediyle farenin kovalamacası cep telefonu kamerasına yansıdı. Fare, kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu.
11.10.2023 Haber
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi Belçika'da yaşayan bir adam ailesine hayat dersi vermek için ölü taklidi yaptı. Cenazesine dramatik bir giriş yapan adam gözyaşları içinde karşılandı. 45 yaşındaki adamın ailesine vermek istediği ders, bazı çevrelerce tepkiyle karşılanınca açıklama yaptı.
14.06.2023 Dünya
'Ölü gibi yattım bırakıp gitti'
'Ölü gibi yattım bırakıp gitti' Samsun’da boşandığı eşini sokak ortasında tabancayla vurarak yaraladığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 52 yaşındaki İsmail Bulut’a, 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Eski eşinden şikayetçi olan 39 yaşındaki S.B. isimli kadın, "Ölü gibi hiç kımıldamadan yerde yattım. Öldüğümü sanıp beni bıraktı. Şikayetçiyim" dedi.
6.11.2014 Yaşam
IŞİD katliamından mucize kurtuluş!
IŞİD katliamından mucize kurtuluş! 23 yaşındaki Ali adlı Irak ordusu askeri, IŞİD’in elinden ölü taklidi yaparak kaçmayı başardı.
4.09.2014 Dünya