Olimpik Lyon

Olimpik Lyon

Son dakika olimpik lyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olimpik lyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olimpik lyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olimpik Lyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olimpik lyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 olimpik lyon haberi bulunmuştur. Tüm olimpik lyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray, yıldız futbolcu imzayı attırıyor! Sözleşme detayları belli oldu
Galatasaray, yıldız futbolcu imzayı attırıyor! Sözleşme detayları belli oldu Süper Lig devi Galatasaray, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete'yle transfer için anlaşma sağladı. Genç oyuncunun sarı-kırmızılılara maliyeti belli oldu.
7.08.2023 Galatasaray
Lyon, Leicester ve Shaktar'da oynadı! Fenerbahçe'ye Brezilyalı kanat
Lyon, Leicester ve Shaktar'da oynadı! Fenerbahçe'ye Brezilyalı kanat Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle serbest kalan ve şu anda Celtic'le transfer görüşmesi yapan Brezilyalı kanat oyuncusu Tete için Fenerbahçe devreye girdi.
20.07.2023 Fenerbahçe
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı 2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli’nin Göztepe’ye attığı gol, FIFA Puskas Ödülü’ne (En İyi Gol Ödülü) aday gösterildi.
12.01.2023 Futbol
Tolisso bombası! Başkan resmen açıkladı 'Evet görüşüyoruz'
Tolisso bombası! Başkan resmen açıkladı 'Evet görüşüyoruz' Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcu Tolisso ile Lyon Başkanı Aulas'ın görüştüğü ortaya çıktı.
10.06.2022 Fransa
Galatasaray'ı eleyen Barcelona Almanya'dan avantajlı döndü! İşte gecenin sonuçları
Galatasaray'ı eleyen Barcelona Almanya'dan avantajlı döndü! İşte gecenin sonuçları Galatasaray'ı eleyip Alman temsilcisi E.Frankfurt'la eşleşen Barcelona geriye düştüğü maçta beraberliği yakaladı ve Nou Camp'a avantajlı bir skorla döndü. İşte gecenin toplu sonuçları.
8.04.2022 UEFA Avrupa Ligi
Altay başkanı Özgür Ekmekçioğlu istifa etti
Altay başkanı Özgür Ekmekçioğlu istifa etti Sezonun bitimine 7 maç kala kümede kalma mücadelesi veren Altay'da başkan Özgür Ekmekçioğlu görevini bıraktı. Yönetim kurulu, gerçekleştirdiği son toplantıda 21-28 Nisan’da yapılacak olan genel kurula kadar Başkan Vekili Levent Doğanoğlu’nun başkanlık görevini yerine getirmesine karar verdi.
7.04.2022 Süper Lig
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa ligi son 16 kura çekimi eşlemlerinde muhtemel rakipler kim olacak?
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa ligi son 16 kura çekimi eşlemlerinde muhtemel rakipler kim olacak? UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarının tamamlanmasının ardından son 16'ya kalan takımlar belli oldu. Temsilcimiz Galatasaray grubu namağlup olarak lider bitirdi ve 16 turuna yükseldi. UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray'ın son 16 turu rakipleri kim, hangi takımlar olacak?
13.12.2021 Gündem
Luiz Gustavo'ya Fransız devinden kanca!
Luiz Gustavo'ya Fransız devinden kanca! Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Olimpik Marsilya'dan 6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo hakkında Fransız medyasından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi.
23.07.2020 Fenerbahçe
Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı oynadı, Lille kazandı!
Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı oynadı, Lille kazandı! Fransa Ligi'nde Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Lille, zorlu Lyon deplasmanından 3 puan ile döndü.
4.12.2019 Futbol
Aulas basın toplantısında şoke etti!
Aulas basın toplantısında şoke etti! Olimpik Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın Rennes'e 3-2 yenilerek Fransa Kupası'ndan elendikleri yarı final maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında salon adeta buz kesti. Aulas, kaybettikleri maç sonrası teknik direktörleri Bruno Genesio'nun geleceği hakkında konuştu.
3.04.2019 Fransa
Altınordu ve Lyon'dan iş birliği!
Altınordu ve Lyon'dan iş birliği! Fransa Ligi takımlarından Olympique Lyonnais ile Altınordu arasında iş birliği anlaşması yapılacak.
19.03.2019 TFF 1.Lig
Sakho'dan itiraf: Beşiktaş'la görüştüm...
Sakho'dan itiraf: Beşiktaş'la görüştüm... Bursaspor'un gol umudu Sakho, West Ham'da forma giyerken ocak ayında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la görüştüğünü itiraf etti.
8.03.2019 Beşiktaş
Pepe'den yeni jenerasyon yorumu! Hepimizden çok iyi..."
Pepe'den yeni jenerasyon yorumu! Hepimizden çok iyi..." Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Pepe, Portekiz'in yeni jenerasyon oyuncularıyla ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.
9.09.2018 Beşiktaş
Sivasspor, Olivier Kemen'i bitiriyor!
Sivasspor, Olivier Kemen'i bitiriyor! Demir Grup Sivasspor, Barcelona'dan kiraladığı Douglas'ın ardından transferde bir bombayı daha patlatıyor. Yiğidolar, Olimpik Lyon'da forma giyen Olivier Kemen'ın transferini bitirmek üzere.
26.08.2018 Sivas Spor
"Vodafone Park'ta aklımdan geçenleri bile duyamadım"
"Vodafone Park'ta aklımdan geçenleri bile duyamadım" Fransızların dünyaca ünlü spor gazetesi L'équipe'in muhabirlerinden Vincent Duluc, geçtiğimiz yıl Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Olimpik Lyon maçına ilişkin çok çarpıcı bir anısını paylaştı.
13.04.2018 Beşiktaş
Lens'in yerine geliyor!
Lens'in yerine geliyor! Bu sezon kadroyu baştan aşağı yenileyecek Fenerbahçe'de Jeremain Lens'in alternatifi bulundu. Sarı Lacivertliler sağ açık pozisyonu için Monaco'dan Nabil Dirar ile anlaşmak üzere.
1.06.2017 Fenerbahçe
Beşiktaş, Lyon maçıyla kasasını doldurdu
Beşiktaş, Lyon maçıyla kasasını doldurdu Kartal Yuvası Mağazaları'nın Lyon karşılaşmasına yönelik başlattığı kampanyada Beşiktaş, maç günü 1 milyon TL'den fazla gelir elde etti.
21.04.2017 Beşiktaş
TRT'den maça damga vuran hareket!
TRT'den maça damga vuran hareket! Maçta oynanan futbol geceye damga vururken ekranlarda sürekli gösterilen kırmızı saçlı kadın taraftar gündem oldu.
24.04.2017 Beşiktaş
Şenol Güneş: 'Alnımız ak, başımız dik'
Şenol Güneş: 'Alnımız ak, başımız dik' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lyon'a penaltılar ile elenilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
20.04.2017 Beşiktaş
Canın sağolsun Beşiktaş!
Canın sağolsun Beşiktaş! UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş, Fransız devi Olimpik Lyon'a penaltılarda 7-6 mağlup olarak Avrupa defterini kapattı.
21.04.2017 Beşiktaş
Lyon istanbul'a taraftar getirmiyor!
Lyon istanbul'a taraftar getirmiyor! UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın konuğu olacak olan Olimpik Lyon'un, İstanbul'a taraftar getirmeyeceği konusunda anlaşmaya varıldı.
15.04.2017 Beşiktaş
'Yeneriz bunları'
'Yeneriz bunları' Beşiktaşlı futbolcular, Lyon'daki ilk maçın ardından soyunma odasında rövanş için galibiyet yemini etti.
14.04.2017 Beşiktaş
Şenes Erzik: 'Söz konusu olamaz'
Şenes Erzik: 'Söz konusu olamaz' UEFA eski asbaşkanı Şenes Erzik, Lyon ile Beşiktaş arasında yapılan maçta yaşanan olaylar hakkında A Spor’a açıklamalar yaptı.
14.04.2017 Beşiktaş
UEFA, Beşiktaş ve Lyon'u disipline sevk etti
UEFA, Beşiktaş ve Lyon'u disipline sevk etti UEFA, Beşiktaş ve Lyon takımlarını perşembe akşamı yaşanan saha olaylarından dolayı disipline sevk etti.
14.04.2017 Beşiktaş
Fikret Orman'dan flaş karar!
Fikret Orman'dan flaş karar! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon maçında yaşanan olaylar ve Fransız kulübünün başkanın yaptığı açıklamalarla ilgili yarın saat 13.00'te Vodafone Arena'da basın toplantısı düzenleyecek.
14.04.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Olimpik Lyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olimpik lyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.