Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu?
Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu? Okullar kaç gün olacak, okullar ne zaman açılıyor? Ağustos ayı biterken gözler Eylül ayında açılacak okulların kaç gün olacağı sorusunun cevabına çevirdi. Uyum haftası kapsamında ilkokul 1. sınıf öğrencileri ve anaokulu öğrencileri döneme erken başlayacak. Öğretmen seminerleri ise 4 Eylül’de başlıyor. Peki, Okullar haftada kaç gün olacak 2023? Yaz tatili sonrası okullar ne zaman açılıyor, Türkiye’de okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 3 gün tatil mi oldu?
25.08.2023 Eğitim
Okullar kaç gün olacak, haftada 5 gün mü? İlkokul, ortaokul ve liselerde kaç gün okula gidilecek?
Okullar kaç gün olacak, haftada 5 gün mü? İlkokul, ortaokul ve liselerde kaç gün okula gidilecek? Okullar kaç gün açık olacak? ilkokul, ortaokulların ve liselerde okullar haftada 5 gün mü olacak? 2 Mart Salı itibarıyla ülke genelinde yüz yüze eğitimin ilk aşaması başladı. Düşük ve orta riskli olarak tanımlanan illerde, tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerde yüz yüze eğitim geçildi. Peki, Okullar kaç gün, haftada 5 gün mü olacak? Okullar haftada kaç gün ve hangi günler açılacak, ilkokul, ortaokul ve liselerde okula kaç gün gidilecek 2021?
3.03.2021 Eğitim
Düşük ve orta riskli illerde okullar kaç gün olacak?
Düşük ve orta riskli illerde okullar kaç gün olacak? Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı. Okullarla ilgili son durum belli oldu. Kontrollü Normalleşme döneminde alınan tedbirler gereği okulların kaç gün olacağı, hangi sınıflarda yüz yüze eğitime başlayacağı detayları ile açıklandı. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Eğitim ve öğretimde de il bazlı olarak yerinde karar uygulaması çerçevesinde düşük ve orta riskli ile yüksek ve çok yüksek riskli olarak tanımlanan illerde yüz yüze eğitimin çerçevesi belli oldu. Peki, Düşük ve orta riskli olan illerde okullar kaç gün olacak? Hangi illerde okullar açılacak? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nın yüz yüze eğitim açıklaması...
1.03.2021 Eğitim