Oktay Mahmuti

Oktay Mahmuti

Son dakika Oktay Mahmuti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oktay Mahmuti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oktay Mahmuti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oktay Mahmuti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oktay mahmuti gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 oktay mahmuti haberi bulunmuştur. Tüm oktay mahmuti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan 3 transfer
Galatasaray'dan 3 transfer Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; Tai Jack Webster, Jaka Klobucar ve Zach Auguste'u bir yıllığına kadrosuna kattı.
7.08.2018 TBL
Galatasaray, Ertuğrul Erdoğan'ı açıkladı!
Galatasaray, Ertuğrul Erdoğan'ı açıkladı! Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Ertuğrul Erdoğan getirildi
26.07.2018 Basketbol
Oktay Mahmuti açıkladı! Beşiktaş...
Oktay Mahmuti açıkladı! Beşiktaş... Galatasaray'dan ayrılan Oktay Mahmuti hakkında bir süredir Beşiktaş ihtimali konuşuluyordu. Tecrübeli koçtan açıklama geldi..
20.07.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan Beşiktaş'a gidiyor!
Galatasaray'dan Beşiktaş'a gidiyor! Geçtiğimiz sezon Galatasaray Erkek Basketbol takımının başına olan tecrübeli koç Oktay Mahmuti'nin ismi Beşiktaş ile geçiyor...
18.07.2018 Beşiktaş
Oktay Mahmuti'den flaş açıklama
Oktay Mahmuti'den flaş açıklama Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı ile yollarını ayıran başantrenör Oktay Mahmuti, bu kararı almanın kendisi için kolay olmadığını söyledi.
6.07.2018 TBL
Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması
Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
6.07.2018 Galatasaray
Galatasaray'da kriz basketbola da sıçradı
Galatasaray'da kriz basketbola da sıçradı Galatasaray Spor Kulübü'nün yaşadığı mali sıkıntılar, basketbol şubesini de etkiledi.
6.07.2018 Galatasaray
Galatasaray'da Mahmuti sorunu devam ediyor
Galatasaray'da Mahmuti sorunu devam ediyor Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Oktay Mahmuti'nin görevine devam edip etmeyeceği konusunda gelişme sağlanamadı.
4.07.2018 TBL
Galatasaray'da sürpriz görüşme! Geri dönüyor...
Galatasaray'da sürpriz görüşme! Geri dönüyor... Önceki gün yönetime istifasını sunan coach Oktay Mahmuti, Başkan Mustafa Cengiz ile bir araya geldi. Görüşmede “devam” kararı alındı.
4.07.2018 Galatasaray
Oktay Mahmuti sözleşmesini feshetti!
Oktay Mahmuti sözleşmesini feshetti! Geçtiğimiz sezona Erman Kunter yönetiminde başlayan ancak sezon ortasında Oktay Mahmuti ile iki yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray Odeabank’ta yeni sezon öncesi önemli bir ayrılık yaşandı.
2.07.2018 Galatasaray
Terim, F.Bahçe tezahüratını duyunca...
Terim, F.Bahçe tezahüratını duyunca... Galatasaray - Venezia maçını salonda kızıyla birlikte izleyen Fatih Terim, "Ayağa kalkmaya Fenerli olsun." tezahüratı yapılınca bir süre müsabakayı ayakta takip etti.
11.04.2018 Galatasaray
G.Saray'dan Avrupa şampiyonluğuna dev adım!
G.Saray'dan Avrupa şampiyonluğuna dev adım! Kadınlar Avrupa Kupası finali ilk maçında Galatasaray kendi sahasında İtalya'nın Reyer Venezia takımını 90-68 mağlup ederek rövanş mücadelesi öncesi büyük bir avantaj elde etti.
11.04.2018 Basketbol
Terim ve Mahmuti'den kadın basketçilere destek
Terim ve Mahmuti'den kadın basketçilere destek Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali ilk maçında İtalyan ekibi Reyer'i konuk eden Galatasaray'a, taraftarları büyük destek verdi.
11.04.2018 Galatasaray
Galatasaray'da kriz çözüldü
Galatasaray'da kriz çözüldü Galatasaray Odeabank'ta sabah saatlerinde yaşanan ödeme krizi şimdilik çözüme kavuştu.
7.03.2018 Galatasaray
Galatasaray Odeabank'ta büyük kriz!
Galatasaray Odeabank'ta büyük kriz! Galatasaray Odeabank’ta sezon başından sorun olan maaşlar yine büyük bir krize dönüştü.
6.03.2018 TBL
“Seyirci ile bütünleşmeye başladık”
“Seyirci ile bütünleşmeye başladık” Galatasaray Odeabank Başantrenörü Oktay Mahmuti, galip gelmenin önemli olmasının yanında seyirci ile yavaş yavaş bütünleşmeye başladıkları sevindirici söyledi.
10.02.2018 Galatasaray
Mahmuti: "Transfer yapamıyoruz”
Mahmuti: "Transfer yapamıyoruz” Galatasaray Odeabank Başantrenörü Oktay Mahmuti, Alba Berlin mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında, son topu değerlendiremedikleri için kaybettiklerini söyledi.
6.02.2018 Galatasaray
Eurocup'ta Türk derbisi
Eurocup'ta Türk derbisi 7DAYS EuroCup Top 16 E Grubu 5'inci hafta maçında turnuvadaki iki temsilcimiz Darüşşafaka ile Galatasaray Odeabank karşı karşıya geliyor.
30.01.2018 Eurocup
"Mahmuti'ye Fatih Terim yetkisi gerekli"
"Mahmuti'ye Fatih Terim yetkisi gerekli" Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Eurocup şampiyonu yaptığı eski takımı G.Saray Odeabank’la ilgili görüşünü VATAN’a açıkladı:
16.01.2018 TBL
Oktay Mahmuti: “Bu seviye için kalitemiz yok”
Oktay Mahmuti: “Bu seviye için kalitemiz yok” Galatasaray Odeabank Başantrenörü Oktay Mahmuti, takımın ciddi basketbol için nefesinin yeterli olmadığını belirterek, “Bu seviye için kalitemiz de yok” dedi.
16.01.2018 Galatasaray
Oktay Mahmuti: "Bu yola beraber girdik"
Oktay Mahmuti: "Bu yola beraber girdik" Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15'inci haftasında Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank'ı 76-68 mağlup etti. Mücadelenin ardından iki takımın başantrenörleri ve oyuncular basın toplantısına katıldı.
14.01.2018 Galatasaray
G.Saray'a Mahmuti de çare olamadı
G.Saray'a Mahmuti de çare olamadı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank'ı 76-68 yendi.
14.01.2018 Galatasaray
“Hepimizi zor bir süreç bekliyor”
“Hepimizi zor bir süreç bekliyor” Galatasaray Odeabank’ın yeni başantrenörü Oktay Mahmuti, kendilerini zor bir sürecin beklediğini söyleyerek, “Hepimizi zor bir süreç bekliyor. Ama hep beraber bir yerlere varmaya çalışacağız. Ondan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
12.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da 2. Mahmuti dönemi
Galatasaray'da 2. Mahmuti dönemi Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Oktay Mahmuti getirildi.
12.01.2018 TBL
Galatasaray'ın yeni koçu Oktay Mahmuti oldu
Galatasaray'ın yeni koçu Oktay Mahmuti oldu Erman Kunter ile yollarını ayıran Galatasaray Odeabank, Oktay Mahmuti ile anlaşmaya vardı.
10.01.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Oktay Mahmuti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oktay mahmuti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.