Oklahoma

Oklahoma

Son dakika oklahoma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oklahoma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oklahoma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oklahoma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oklahoma gelişmeleri de dahil olmak üzere 992 oklahoma haberi bulunmuştur. Tüm oklahoma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
23.12.2023 İddaa
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonu ile Avusturalya merkezli olarak küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini Hakan Ayık’ın (Reis) yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütü ‘Comanchero’ çökertildi. operasyonlar sonucunda 37 şüpheli şahıs yakalandı” dedi.
2.11.2023 Gündem
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı NBA’de normal sezonun tamamlanmasının ardından yılın en iyi üç takımı belli oldu.
11.05.2023 Basketbol
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
NBA Play-In heyecanını Misli.com farkıyla yaşayın!
NBA Play-In heyecanını Misli.com farkıyla yaşayın! NBA’de normal sezon pazar akşamı oynanan maçlar ile sona erdi. Doğu ve Batı Konferansı’nda ilk 6 sırada yer alan 12 takım direkt olarak Playoff’a kalmayı başarırken; kalan 4 takım ise Play-In turnuvası sonunda belli olacak. NBA Play-In turnuvası heyecanını siz de canlı yayınla Misli.com’da Süper Oran, Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle yaşayabileceksiniz. 2020 yılında başlayan Play-In formatı birçok sporseverin kafasında soru işareti yaratıyor. NBA Play-In nedir? NBA Play-In neden oynanır? Hangi takımlar Play-In oynar? İşte detaylar…
11.04.2023 İddaa
12 yaşındaki kız çocuğu, kardeşini öldürdü! Eve giren polisler dehşete düştü
12 yaşındaki kız çocuğu, kardeşini öldürdü! Eve giren polisler dehşete düştü ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Tulsa kentinde 12 yaşındaki kız çocuğu, ebeveynleri üst katta uyuduğu sırada 9 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü.
10.01.2023 Dünya
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme İblisler gören bir adam, ayrı yaşadığı eşi ve iki çocuğunu katletti. Eşinin kalp sanarak akciğerini, evdeki iki çocuğun da kalplerini çıkardı. Sonra da eşinin ailesine sesli mesaj attı. Kan donduran katliamdan yıllar sonra ise çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı...
26.12.2022 Dünya
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'e yükseldi.
24.12.2022 Dünya
Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi!
Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi! Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Prof. Dr. Sadettin Hülagü atandı. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Sadettin Hülagü kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi!
14.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na Sadettin Hülagü atandı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na Sadettin Hülagü atandı Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına eski Kocaeli Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü atandı. Hülagü’nün atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
13.12.2022 Siyaset
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
Ünlü şarkıcının korkunç sonu! Evlendikten saatler sonra öldü
Ünlü şarkıcının korkunç sonu! Evlendikten saatler sonra öldü Ünlü şarkıcının başına öyle korkunç bir şey geldi ki... Sevdiği kadını kollarına almış, onunla sonsuza dek mutlu olmaya söz verdikten sonra neşe içinde dans ediyordu. Ünlü şarkıcı için en güzel günleri ufukta görünüyordu. Ancak bu güzel başlayan masal korkunç gerçekle sona erdi.
30.11.2022 Magazin
ABD’de korkunç olay! Verilen karar ülkeyi ikiye böldü
ABD’de korkunç olay! Verilen karar ülkeyi ikiye böldü ABD’de bir mahkum için verilen idam kararı tepkilere neden oldu. Kimileri şizofreni tanısı konulan mahkuma verilen cezanın acımasız olduğunu belirtirken bazıları da geç kalmış bir karar olarak değerlendirdi. Kurbanın akrabaları ise idamın ardından şok eden açıklamalarda bulundu.
21.10.2022 Dünya
SpaceX’e ait uzay enkazları Avustralya’ya düştü
SpaceX’e ait uzay enkazları Avustralya’ya düştü Uzay teknolojileri şirketi SpaceX’e ait 3 parça uzay enkazının Avustralya’nın Yeni Güney Galler eyaletinde bulunan boş bir araziye düştüğü tespit edildi.
3.08.2022 Dünya
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı 2018 yılında Denver Nuggets ile 5 yıllığına 148 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan 27 yaşındaki Jokic'in MVP ödülünün geçmişi görenleri hayrete düşürüyor.
1.07.2022 NBA
41 yıl sonra çözülen 'Holly bebek' olayının arkasından tarikat çıktı!
41 yıl sonra çözülen 'Holly bebek' olayının arkasından tarikat çıktı! ABD'den gelen haber bir anda dünya gündemine oturdu. 41 yıl önce kaybolan bebek bulunmuştu. 1980'lerin başında ABD'de akılalmaz bir olay yaşandı. Kayıp olan ve 41 yıl sonra ortaya çıkan Holly bebek ile ailesinin esrarengiz ölümü herkesi hayrete düşürdü. Tüm bu yaşananların arkasında ise bir tarikatın olduğu ortaya çıktı.
15.06.2022 Dünya
Bebek olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu!
Bebek olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu! Filmleri aratmayan olay ABD'de yaşandı. Oklahoma eyaletinde yaşayan bir kadın kendisiyle ilgili gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte bir anda kendini gazete manşetlerinin üst sıralarında buldu. 'Bebek Holly' olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu ve hayatıyla ilgili akılalmaz gerçeği öğrendi...
10.06.2022 Dünya
Öğretmenden öğrenciye çıplak fotoğraf! Okulu karıştıran olay
Öğretmenden öğrenciye çıplak fotoğraf! Okulu karıştıran olay Okulda iğrenç ilişki! Öğretmen öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderdi. Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde bir ortaokul öğretmeni ülkede tepki çeken bir olaya imza attı. 28 yaşındaki Ivy Reneau isimli öğretmen, öğrencisinin kendisinden hoşlandığına dair duyum aldığını belirterek ona çıplak fotoğraf ve videolarını gönderdi. Öğretmenin fotoğraf ve videolarını okulda pek çok öğrencinin görmesi üzerine olaya dair soruşturma başlatıldı.
3.06.2022 Yaşam
ABD'de ilkokul baskınından sonra hastaneye silahlı saldırı şoku
ABD'de ilkokul baskınından sonra hastaneye silahlı saldırı şoku ABD'den silahlı saldırı haberleri gelmeye devam ediyor. Teksas'daki bir ilkokulda yaşanan saldırının şokunu atlatamayan ABD, Oklahoma'dan gelen haber ile sarsıldı. ABD'nin Oklahoma Eyaleti'ndeki Tulsa'da bir hastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Olay yerinden ilk görüntüler geldi...
2.06.2022 Dünya
4 kişinin katilinin idamına 7 kişi tanıklık etti! Gerçek otopside ortaya çıktı...
4 kişinin katilinin idamına 7 kişi tanıklık etti! Gerçek otopside ortaya çıktı... ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan Gilbert Postelle dört cinayetten mahkum edilip sonra da idam edildi. İdam edilirken son anlarına tanıklık edenlerin anlattıkları ise akıllardan çıkacak gibi değil.
26.05.2022 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
6.04.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.04.2022 İddaa
Alperen Şengün'den  27 sayı, 7 ribaunt, 3 asist!
Alperen Şengün'den 27 sayı, 7 ribaunt, 3 asist! NBA'e 8 karşılaşmayla devam edildi. Lig sonuncusu Rockets, Trail Blazers deplasmanında kazanarak art arda 2. galibiyetini elde etti.
27.03.2022 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Oklahoma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oklahoma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.